Freeride Hideung / Beureum

SKU: 24-029-03-A
Gafas de Sol Polarizadas Freeride Black Red 24 029 03 - Gafas de Sol Hombre - Gafas de Sol Mujer
Gafas de Sol Polarizadas Freeride Black Red 24 029 03 - Gafas de Sol Hombre - Gafas de Sol Mujer
Gafas de Sol Polarizadas Freeride Black Red 24 029 03 - Gafas de Sol Hombre - Gafas de Sol Mujer
Gafas de Sol Polarizadas Freeride Black Red 24 029 03 - Gafas de Sol Hombre - Gafas de Sol Mujer
Gafas de Sol Polarizadas Freeride Black Red 24 029 03 - Gafas de Sol Hombre - Gafas de Sol Mujer
Gafas de Sol Polarizadas Freeride Black Red 24 029 03 - Gafas de Sol Hombre - Gafas de Sol Mujer

Freeride Hideung / Beureum

SKU: 24-029-03-A
Precio habitual 44.95 €
/
  • di stock
  • Inventory dina lebet
Pajak kaasup.
  • Pengiriman gratis di sakuliah dunya dina pesenan langkung ti € 40
  • Duit deui lamun teu puas
  • Produk pikeun roh bébas
  • #BORNTOBEFREE

Kami roh bébas sareng éta kualitas pangpentingna. Kami asih hirup sareng kami hoyong nguntungkeun tina unggal detik, saolah-olah éta anu terakhir. Kami kabur tina norma anu ditetepkeun, kami henteu akur sareng urang luncat kana pangalaman anyar.

The Indian Face® mangrupikeun mérek élmu optik sareng asesoris pikeun sumanget gratis sareng adrenalin. Produk pikeun lalaki, awéwé sareng barudak. Éta didamel taun 2007 sareng ayeuna dijual di langkung ti 30 nagara di Éropa, Amérika, Asia sareng Oséania. No rules, no limits, just HIGH ADRENALINE!.

The Indian Face

Kacamata The Indian Face® diaku sareng dipasarkeun di langkung ti 30 nagara. Naha anjeun pikir éta korban? #BORNTOBEFREE

  • Bingkai Unisex pikeun duanana lalaki
  • Lensa TAC PolarDefinisi tinggi kerekan CAT.3 Perlindungan - UV400
  • Pigura ultralight dijieunna tina polycarbonate dénsitas luhur.
  • Engsel titanium ultra kuat
  • Kasus mikrofiber kalebet mana anjeun tiasa nyimpen kacamata anjeun sarta ogé ngabersihan lénsa

Éta kacamata hideung leres-leres unisex, nyaéta sipatna kacamata kalayan pigura anu adaptasi pikeun lalaki sareng awéwé. Hatur nuhun kana kasaimbangan simétris na, urang ngahontal épék éstétis anu nguntungkeun pikeun duanana propil wajah, sahingga ngahontal kagunaan total.

kacamata ieu geus dijieun kalawan lentes polarhoik sanggup sacara efektif meungpeuk sinar panonpoé langsung sareng ogé sorotan sareng pantulan anu dihasilkeun ku mantulna permukaan anu mulus sapertos trotoar jalan, cai laut, jsb. Sahingga ngahontal visi anu langkung mulus sareng langkung nyaman ogé ngahasilkeun warna sareng kontras anu langkung alami.

Aranjeunna ngagaduhan perlindungan UV400 dina kategori 3 sahingga janten pilihan anu sampurna pikeun latihan cai sareng olahraga usum tiris, ogé sampurna pikeun dianggo sapopoé sareng cocog pikeun nyetir

Kacamata High Definition FULL HD TAC Éta didamel tina bahan anu nyayogikeun kontras sareng seukeutna.

Lensa POLARAngkat Définisi Tinggi

  • Kacamata PolarHoisted: aranjeunna ngabelokkeun réfléksi sareng rebound sinar panonpoé dina permukaan sapertos jalan atanapi laut, sahingga nyiptakeun lemes visual anu langkung ageung, anu ditarjamahkeun janten langkung raoseun pikeun panon anjeun.
  • saringan UV400 anu ngajaga anjeun tina sinar UV panonpoé, kalebet sinar UVA sareng sinar UVB.
  • Pangiriman cahaya dina Katégori 3 sampurna pikeun panonpoé anu kuat. Pikeun angkat ka pantai, latihan olahraga atanapi ngan saukur jalan-jalan ngalangkungan padesaan atanapi kota.
  • Kacamata CT FULL HD Didamel nganggo multi-layer Definisi Tinggi pikeun ngahontal kajelasan anu langkung ageung dina kaayaan cahaya naon waé. Anjeun bakal ningali sadaya warna kalayan kontras anu hadé sareng kasatiaan anu langkung ageung.

Bingkai Lampu ULTRA

  • Pigura lampu ultra didamel tina PC
  • Desain ergonomis unisex tambahan anu raoseun pikeun anu langkung pas pikeun lalaki sareng awéwé
  • 5-bar titanium hinges pikeun daya tahan langkung ageung dina pagelaran maksimum. Kacamata hideung tiasa dibuka sareng ditutup rébuan kali, janten penting pikeun gaduh engsel kualitas luhur anu sanggup nahan waktos.

Nembe ditingali

Pendapat ti Arwah India urang

Dumasar kana 12 opini Tulis pendapat anjeun