Ushuaia Hideung / Hideung

SKU: UL-S01-01-PBB
Ushuaia Black / Black
Gafas de Sol Ushuaia Black / Black
Ushuaia Black / Black
Ushuaia Black / Black
Ushuaia Black / Black
Ushuaia Black / Black

Ushuaia Hideung / Hideung

SKU: UL-S01-01-PBB
Precio habitual 185.00 €
/
  • di stock
  • Inventory dina lebet
Pajak kaasup.
  • Pengiriman gratis di sakuliah dunya dina pesenan langkung ti € 40
  • Duit deui lamun teu puas
  • Produk pikeun roh bébas
  • #BORNTOBEFREE

Kami roh bébas sareng éta kualitas pangpentingna. Kami asih hirup sareng kami hoyong nguntungkeun tina unggal detik, saolah-olah éta anu terakhir. Kami kabur tina norma anu ditetepkeun, kami henteu akur sareng urang luncat kana pangalaman anyar.

The Indian Face® mangrupikeun mérek élmu optik sareng asesoris pikeun sumanget gratis sareng adrenalin. Produk pikeun lalaki, awéwé sareng barudak. Éta didamel taun 2007 sareng ayeuna dijual di langkung ti 30 nagara di Éropa, Amérika, Asia sareng Oséania. No rules, no limits, just HIGH ADRENALINE!.

The Indian Face

TEKNOLOGI TEKNOLOGI TINGGI TINGGI PERFORMANCE OPTIK X-POLAR

En Uller® kami ngagaduhan téknologi anu paling maju dina élmu optik di dunya. Kalayan lénsa High Tech urang Performance élmu optik X-POLAR Kami nampi watesan sareng kajelasan luhur normal anu ngamungkinkeun urang kontras spektakuler sareng warna.

  • Kakuatan Selulit Asam Selulosa
  • Ukuran lalaki Unisex pikeun awéwé
  • Kanta CR39 kalayan panyalindungan UV400 Kategori 3

PREMIUM Kualitas Ngalacak Sabar

Sadaya kacamata kami dikembangkeun ku désainer ahli anu nyiptakeun aranjeunna tina kaperluan tim atlit profésional anu dinyatakeun teras aranjeunna didamel nganggo bahan pangsaéna dina pabrik optik sareng pigura anu pangsaéna. Masing-masing sareng pasangan gelas urang parantos ngaliwat dugi ka genep puluh prosés manual sateuacan meunteun bentuk ahirna, salian ngalangkungan kontrol kualitas anu paling ketat sareng uji coba.

PUNGGU GUNUNG DI PREMIUM KELUAR AKSET

Pigura dijieun tina asétat selulosa anu pangsaéna. Urang milih sacara saksama unggal kelompok na asétat pikeun mastikeun yén hasilna pangsaéna. Unggal pigura dilakukeun sareng digosok ku cara sacara lengkep ku artisanal ku tukang-tukang, ku kituna ngajamin hiji produk tina Premium langkung saé standar pasar. Hatur nuhun kana ieu urang ngarobih kacamata Uller® dina produk tina rentang pangluhurna anu tiasa dipanggihan di industri optik.

Bingkai asetat kualitas luhur

Bagean METAL BIDANG

Pigura urang kalebet bagian logam tahan tina kakuatan sareng kualitas anu paling luhur. Engsel high-end anu kuat sareng kokoh tapi dina waktos anu sasarengan gaduh rasa lemes anu hadé pikeun sendi. Mékanisme bubuka sareng nutup saderhana na parantos dirancang pikeun ngagampangkeun kanyamanan anjeun tapi dina waktos anu sasarengan sareng kualitas anu teu kaéléhkeun anu bakal masihan anjeun kinerja anu pangsaéna.

Hinges titanium

Téknologi Lensa Téknologi Luhur PERFORMANCE OPTIK X-POLAR

En Uller® kami ngagaduhan téknologi anu paling maju dina élmu optik di dunya. Kalayan lénsa High Tech urang Performance élmu optik X-POLAR Kami nampi watesan sareng kajelasan luhur normal anu ngamungkinkeun urang kontras spektakuler sareng warna.

Seukeutna gambar anu hébat ngamungkinkeun urang ningkatkeun kontras sareng kasatiaan warna, sahingga ningkatkeun visi lingkungan sareng rasa lega.

Kami ngahasilkeun lensa dina CR39 pikeun ngahontal résistansi anu langkung ageung sareng karasa ngalawan dampak, ogé panyalindungan langkung ageung tina radiasi sinar ultraviolét. Sadaya ieu tanpa ngalalawakeun enteng anu masihan anjeun kanyamanan anu langkung ageung.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan kami lentes X-Polar, Klik di dieu

Téknologi optik x-polar

Nembe ditingali

Pendapat ti Arwah India urang

Dumasar kana 1 ulasan Tulis pendapat anjeun