Born to Ultratrail Beureum / Hideung

SKU: 03-010-04-A
Gorras trucker Born to Ultratrail Red / Black para hombre y mujer
Born to Ultratrail Red / Black
Born to Ultratrail Red / Black
Born to Ultratrail Red / Black

Born to Ultratrail Beureum / Hideung

SKU: 03-010-04-A
Precio habitual 40.00 € Precio de oferta 18.95 € Anjeun simpen € 21.05
/
  • di stock
  • Inventory dina lebet
Pajak kaasup.
  • Pengiriman gratis di sakuliah dunya dina pesenan langkung ti € 40
  • Duit deui lamun teu puas
  • Produk pikeun roh bébas
  • #BORNTOBEFREE

Kami roh bébas sareng éta kualitas pangpentingna. Kami asih hirup sareng kami hoyong nguntungkeun tina unggal detik, saolah-olah éta anu terakhir. Kami kabur tina norma anu ditetepkeun, kami henteu akur sareng urang luncat kana pangalaman anyar.

The Indian Face® mangrupikeun mérek élmu optik sareng asesoris pikeun sumanget gratis sareng adrenalin. Produk pikeun lalaki, awéwé sareng barudak. Éta didamel taun 2007 sareng ayeuna dijual di langkung ti 30 nagara di Éropa, Amérika, Asia sareng Oséania. No rules, no limits, just HIGH ADRENALINE!.

The Indian Face

Nu topi The Indian Face® diaku sareng dipasarkeun di langkung ti 30 nagara. Naha anjeun pikir éta korban? #BORNTOBEFREE

DENGAN CAP AND DENGAN KANGGO

Cap anjeun netepkeun anjeun sakumaha anjeun sareng karakter anu anjeun lakukeun dina jero. Kami nampilkeun anjeun midang The Indian Face® diideuan ku olahraga anu ngidentipikasi kami salaku merek sareng salaku filsafat kahirupan pribadi. Kalayan katun payun sareng bolong deui. Tutup panutupeun Snapback pikeun nyocogkeun sagala ukuran sirah. Palasik anu diideuan ku taun 80an sareng 90an. Tutup treuk kami terstruktur kalayan puncak anu melengkung. Aranjeunna sampurna pikeun ngiringan anjeun dina perjalanan kalayan gaya anu unik.

Olahraga topi parantos janten simbol olahraga anu dipatalikeun sareng aranjeunna. Aranjeunna ngaidentipikasi anjeun salaku jalma sareng kumaha anjeun hirup kahirupan, aranjeunna langkung ti pelengkap, aranjeunna idéntitas anjeun salaku jalma.

CARACTERÍSTICAS

  • Ukuran lalaki Unisex pikeun awéwé
  • Panutupan tonggong adjustable sareng sistem "" Snap-Back "".
  • 60% katun / 40% poliéster
  • Gaya trucker
  • 5 Panel
  • Dengkung Visor
  • PENTING: Henteu kéngingkeun dina mesin cuci, anjeun kedah teras-terasan ku anjeun

KOMPILEN ESSENTIAL

Cap treuk ogé katelah dina basa Inggris salaku "gimme cap" atanapi "feed cap" mangrupikeun cap gaya klasik tapi ku bolong dina tonggongna. Gaya topi truk lahir taun 60an nalika di Amérika Serikat supir treuk anu ngangkut sapi, mimiti nganggo éta. Tutup trucker sacara praktis janten bagian tina seragam damel truk. Éta ciri khas na, segel kaaslianana pikeun operator propésional.

Ayeuna aranjeunna parantos janten ciri ciri busana ayeuna anu henteu ngan ukur ngalaksanakeun fungsina pikeun nangtayungan anjeun tina panonpoé tapi ogé masihan idéntitas idéntitas anjeun. Dinten ayeuna aya sababaraha selebriti dina dunya busana sareng olahraga, anu henteu muncul nganggo cap bolong dina sagala jinis setting boh dina usum panas sareng usum tiis.

SUKAN KAJEUN SUKAN SEBAGAI KASIH

Peryogi latihan olahraga mangrupikeun hal anu unggal dinten beuki sumebar di sadaya nagara sareng sadaya budaya di dunya. Peryogi rumaos langkung saé, ngantepkeun uap sareng ngabebaskeun diri tina masalah sapopoéna unggal dinten, ngajantenkeun latihan olahraga parantos janten pasangan hirup beuki seueur jalma.

AND AND ANU, SUKAN SUKAN ANJEUN ANU DENGAN?

Kami di The Indian Face Urang lahir ngalaksanakeun sagala olahraga anu ngajantenkeun kami langkung hirup, dina kaayaan anu langkung saé sareng sadayana, anu nyababkeun alam anu caket kana kahirupan urang. Upami aya anu langkung saé tibatan hirup, éta téh tiasa hirup sareng émosional, gairah sareng inténsitas.

Nembe ditingali

Pendapat ti Arwah India urang

Dumasar kana 4 opini Tulis pendapat anjeun