Penyu Bodas / Coklat / Abu-abu

SKU: HK-C01-01-PBB
Gorras trucker para mujer Turtle White / Brown / Grey
Gorras trucker para mujer Turtle White / Brown / Grey
Gorras trucker para mujer Turtle White / Brown / Grey
Gorras trucker para mujer Turtle White / Brown / Grey
Gorras trucker para mujer Turtle White / Brown / Grey
Gorras trucker para mujer Turtle White / Brown / Grey

Penyu Bodas / Coklat / Abu-abu

SKU: HK-C01-01-PBB
Precio habitual 40.00 €
/
  • di stock
  • Inventory dina lebet
Pajak kaasup.
  • Pengiriman gratis di sakuliah dunya dina pesenan langkung ti € 40
  • Duit deui lamun teu puas
  • Produk pikeun roh bébas
  • #BORNTOBEFREE

Kami roh bébas sareng éta kualitas pangpentingna. Kami asih hirup sareng kami hoyong nguntungkeun tina unggal detik, saolah-olah éta anu terakhir. Kami kabur tina norma anu ditetepkeun, kami henteu akur sareng urang luncat kana pangalaman anyar.

The Indian Face® mangrupikeun mérek élmu optik sareng asesoris pikeun sumanget gratis sareng adrenalin. Produk pikeun lalaki, awéwé sareng barudak. Éta didamel taun 2007 sareng ayeuna dijual di langkung ti 30 nagara di Éropa, Amérika, Asia sareng Oséania. No rules, no limits, just HIGH ADRENALINE!.

The Indian Face

Trucker Cap pikeun Lalaki jeung Awéwé

Nu topi The Indian Face® diaku sareng dipasarkeun di langkung ti 30 nagara. Naha anjeun pikir éta korban? #BORNTOBEFREE

DENGAN CAP AND DENGAN KANGGO

Cap anjeun ngahartikeun anjeun sakumaha anjeun sareng karakter anu anjeun bawa di jero. Kami nampilkeun koleksi topi kami Hanukeii Jiwa Sato diideuan ku sato anu paling narik urang salaku filosofi kahirupan pribadi. Kalawan katun hareup jeung bolong deui. Tipe panutupanana adjustable Snapback pikeun nyocogkeun sagala ukuran sirah. Palasik anu diideuan ku taun 80an sareng 90an. Tutup treuk kami terstruktur kalayan puncak anu melengkung. Aranjeunna sampurna pikeun ngiringan anjeun dina perjalanan kalayan gaya anu unik.

Olahraga topi parantos janten simbol olahraga anu dipatalikeun sareng aranjeunna. Aranjeunna ngaidentipikasi anjeun salaku jalma sareng kumaha anjeun hirup kahirupan, aranjeunna langkung ti pelengkap, aranjeunna idéntitas anjeun salaku jalma.

CARACTERÍSTICAS

  • Ukuran lalaki Unisex pikeun awéwé
  • Panutupan tonggong adjustable sareng sistem "" Snap-Back "".
  • 60% katun / 40% poliéster
  • Gaya trucker
  • 5 Panel
  • Dengkung Visor
  • PENTING: Henteu kéngingkeun dina mesin cuci, anjeun kedah teras-terasan ku anjeun

KOMPILEN ESSENTIAL

Cap treuk ogé katelah dina basa Inggris salaku "gimme cap" atanapi "feed cap" mangrupikeun cap gaya klasik tapi ku bolong dina tonggongna. Gaya topi truk lahir taun 60an nalika di Amérika Serikat supir treuk anu ngangkut sapi, mimiti nganggo éta. Tutup trucker sacara praktis janten bagian tina seragam damel truk. Éta ciri khas na, segel kaaslianana pikeun operator propésional.

Ayeuna aranjeunna parantos janten ciri ciri busana ayeuna anu henteu ngan ukur ngalaksanakeun fungsina pikeun nangtayungan anjeun tina panonpoé tapi ogé masihan idéntitas idéntitas anjeun. Dinten ayeuna aya sababaraha selebriti dina dunya busana sareng olahraga, anu henteu muncul nganggo cap bolong dina sagala jinis setting boh dina usum panas sareng usum tiis.

INSPIRASI sato

Urang hirup di dunya anu urang hirup babarengan sareng sajumlah mahluk anu teu kaitung. Sababaraha galak, anu sanésna rumah tangga, bahkan henteu katingali ku panon urang sareng anu sanés anu urang sieun ku ukuran sareng kakuatanana.

Dina runtuyan caps urang Hanukeii kami parantos nyiptakeun kumpulan topi anu diideuan ku kahirupan sato; dina zébras, Koalas, lumba-lumba, rubah ... Kami nawiskeun koleksi ieu dina sababaraha rupa sareng format, ku naon sato naon waé anu anjeun lakukeun, anjeun tiasa mendakan pelengkap anu ideal pikeun anjeun.

Salah sahiji kacenderungan anu paling umum dina paguneman, gim atanapi bahkan dina réfléksi pribadi urang, nyaéta mikir sareng sato anu urang ngaidentipikasi diri urang sorangan, anu mana anu sanés ngahubungkeun urang atanapi mana anu urang hoyong nyarupaan; Sareng éta, sanaos urang henteu ngabagi basa lisan, urang ngajaga, dina sababaraha cara, komunikasi sareng aranjeunna. Sababaraha inspirasi pikeun hormat, batur kaanggunan, batur urang ngaidentipikasi kalayan wani sareng wani, sareng anu sanésna urang nganggap isin atanapi lemah.

Naha anjeun parantos terang mana sato rujukan anjeun, sato anu mere ilham anjeun atanapi masihan kakuatan? Kami yakin yén éta diwakilan dina kumpulan topi kami tina Hanukeii

Nembe ditingali

Pendapat ti Arwah India urang

Dumasar kana 11 opini Tulis pendapat anjeun