Naha olahraga ekstrim matak kecanduan

Naha olahraga ekstrim janten kecanduan?

Juli 02, 2021

70% dinten urang diséépkeun dina payuneun layar, ngantepkeun otak urang dina modeu otomatis. Nanging, nalika anjeun masihan gawena adrenalin murni, sadaya anu aya di jero diri urang direset: kreativitas ningkat, urang karaos hirup, bagja, ogé. Sakumaha seueur manpaatna! Naha anjeun hoyong terang naon anu kajantenan pikeun awak anjeun nalika latihan olahraga ekstrim? Kami ngawartosan anjeun sadayana.
Leer Ngawasa
Kémping di jero cai mungkin

Kémping di jero cai mungkin

Juni 25, 2021

Nalika olah raga sareng sains ngahiji aranjeunna ngalakukeun hal anu luar biasa, ampir sok aya hubunganana sareng éksplorasi. Éta sababna dina tulisan kami dinten ayeuna urang nyarioskeun 'base camp' khusus pikeun para penyelam, tenda handapeun cai, dimana aranjeunna tiasa istirahat tanpa kedah angkat ka permukaan. Kumaha ieu tiasa dilakukeun? Kami bakal ngawartosan anjeun.
Leer Ngawasa
4 tempat anu ditakdirkeun ngaleungit kusabab parobihan iklim

4 tempat anu ditakdirkeun ngaleungit kusabab parobihan iklim

Bisa 26, 2021

Naha anjeun tiasa ngabayangkeun yén dina 100 taun, kecap "Glacier"janten bagian tina sajarah. Méi teh papan salju di Pegunungan Alpen dilakukeun dina salju buatan. Éta Venice, anjeun ngan ukur tiasa ningalian dina foto kusabab éta teu aya. Anu ka Teuleum anjeun ngan ukur tiasa niténan dasar biru anu jero, tanpa karang sareng kahirupan laut. Sora goréng henteu? Dina tulisan kami dinten ieu, kami nyaritakeun ngeunaan tempat-tempat ieu anu ngaleungit upami urang henteu gancang-gancang bertindak! 

Leer Ngawasa
Pulo Sampah Ageung Pasipik

Pulo sampah anu hébat di Pasipik, tempat anu teu aya anu nyarioskeun tapi urang sadayana kedah terang.

Bisa 17, 2021

Dina Poé Daur Ulang Dunya, kami masihan anjeun tulisan ngeunaan Pulo Sampah Pasipik Ageung. "Oasis" hébat anu diwangun ku sampah sareng limbah plastik anu urang ngahasilkeun nyalira. Salaku tambahan, urang bakal nyaritakeun sadayana ngeunaan Ben Lecomte, tukang ngojay profésional anu ekspedisi parantos ngurus studi pulau ieu sareng kumaha pangaruhna kana lingkungan sareng urang salaku spésiés.
Leer Ngawasa

Adrenalin: Naon éta sareng kumaha mangaruhan uteuk nalika sareng saatos olahraga

Adrenalin: Naon éta sareng kumaha mangaruhan uteuk nalika sareng saatos olahraga

April 30, 2021

Luncat kaluar tina pesawat kana kakosongan, ngalakukeun turunan biking gunung kalayan gancang, atanapi bahkan kendur dina teluk taringgul, mangrupikeun kagiatan anu ngajantenkeun anjeun ngan ukur mikir hiji hal: adrénalin. Di dieu kami ngajarkeun anjeun sadayana yén anjeun kedah diajar ngeunaan hormon khusus ieu sareng pangaruh anu dihasilkeun dina otak urang. 

Leer Ngawasa
BENER JEUNG NGABALIKAN LEMBAR SURF TUA Anjeun

Gagasan pikeun ngalereskeun sareng nganggo deui papan surfing lami anjeun!

April 15, 2021

Papan selancar kami ngiringan kami dina sadaya petualangan dina ombak, aranjeunna mangrupikeun sekutu pangageungna kami, éta janten ampir ngalegaan awak urang nalika urang lebet ka laut. Janten naha pamit ka aranjeunna nalika peranna dina cai henteu tiasa dilakukeun deui? Dina tulisan ieu kami nawiskeun anjeun seueur ideu sareng inisiatif anu bakal ngabantosan anjeun pikeun henteu kedah ngucapkeun perpisahan ka papan selancar tercinta anjeun deui.

Leer Ngawasa
Fauna laut anu nyumputkeun Great Barrier Reef. Mana diantara anjeun sato favorit anjeun?

Fauna laut anu nyumputkeun Great Barrier Reef. Mana diantara anjeun sato favorit anjeun?

Maret 22, 2021

The Great Barrier Reef mangrupikeun habitat anu bageur ageung di sakumna planét. Kusabab kitu, fauna na mangrupikeun salah sahiji anu paling narik di planét ieu. Pendakan didieu sato mana anu urang tiasa mendakan dina ékosistem ieu anu mangrupikeun Situs Warisan Dunya UNESCO!
Leer Ngawasa
Sadayana ngeunaan maraton hébat dunya (World Marathon Jurusan)

Sadayana ngeunaan maraton hébat dunya (World Marathon Jurusan)

Pébruari 24, 2021

Aya seueur acara olahraga anu ngahijikeun atlit ti sakumna dunya, tapi henteu diragukeun deui kajadian anu didedikasikan pikeun lumpat dipinuhan ku seueur lumpat anu hoyong nguji kamampuanana sareng diantarana, tanpa diragukeun, anu paling kawéntar Jurusan Marathon Dunya: Grand Marathon anu paling penting sareng diaku di panjuru dunya sapanjang sajarah. Baca teras terang langkung seueur ngeunaan aranjeunna!

Leer Ngawasa

Klasifikasi gelombang Panggihan sababaraha jinis gelombang numutkeun wabahna, asal sareng pembentukanna!

Klasifikasi gelombang Panggihan sababaraha jinis gelombang numutkeun wabahna, asal sareng pembentukanna!

Pébruari 10, 2021

Pecinta olahraga ekstrim sareng petualangan di cai ngan ukur hoyong hiji hal: ombak, ombak, sareng gelombang deui! Aya klasifikasi gelombang anu langkung lega tibatan anu anjeun tiasa bayangkeun! Naha anjeun parantos terang sababaraha jinis ombak? Terus maca sareng mendakan sadaya jinis ombak anu aya numutkeun ciri anu béda-béda!

Leer Ngawasa
Terang pentingna kacamata hideung dina salju

Terang pentingna kacamata hideung dina salju

Pébruari 10, 2021

Kalayan usum salju sareng salju anu ditunggu-tunggu, urang sadayana badé angkat ski, jalan-jalan di gunung, sareng kagiatan anu aya hubunganana sareng olahraga outdoor. Panon urang kedah teras-terasan dijagaan ku kacamata hideung anu disatujuan supados henteu sangsara keratitis atanapi jinis cilaka anu sanés!
Leer Ngawasa
Nyaho kaunggulan maké kacamata hideung polarhoik

Nyaho kaunggulan maké kacamata hideung polarhoik

Pébruari 10, 2021

ti The Indian Face® kami hoyong ngajelaskeun ka anjeun naon anu hartosna éta kacamata hideung kami polardiangkat sareng ogé, kami ngajelaskeun naon kaunggulan anu aya dina kacamata hideung ieu polardiangkat sareng naha anjeun kedah milih éta numutkeun ciri-cirina. Terus maca, didieu kami masihan anjeun sadayana tip sareng detil anu anjeun peryogikeun!
Leer Ngawasa
Naon scan polar?

Naon scan polar?

Pébruari 08, 2021

Salami lami, mangabad-abad, laut janten protagonis hébat dina panaklukan Kutub. Modalitas tina "éksplorasi polar"Éta parantos janten tujuan seueur petualang sareng anu resep mendakan mangabad-abad. Di dieu kami nyarioskeun naon waé Éksplorasi! polar Sareng naon diwangunna!
Leer Ngawasa

10 panasaran ngeunaan terumbu karang Naon anu anjeun leres terang ngeunaan aranjeunna?

10 panasaran ngeunaan terumbu karang Naon anu anjeun leres terang ngeunaan aranjeunna?

Januari 27, 2021

Kami kecanduan alam sareng naon waé anu aya hubunganana ... Kami resep pisan! Kusabab kitu, kami hoyong bagikeun ka anjeun 10 rasa panasaran anu anjeun henteu terang perkawis karang di infographic ieu anu kami parantos siapkeun pikeun anjeun. Murag asih sapertos kami ku harta alam ieu!
Leer Ngawasa
Perlindungan Karang Hadé Ageung Kaéndahan alam anu sajati!

Perlindungan Karang Hadé Ageung Kaéndahan alam anu sajati!

Januari 19, 2021

The Great Barrier Reef di Australia, Situs Warisan Dunya Australia ku UNESCO, ngalaman pemutihan kuat disababkeun ku naékna suhu laut anu mungkas kahirupan anu rapuh tina karang. Pilarian terang didieu kumaha ngajaga karang anu aya di laut.
Leer Ngawasa
Sering naros patarosan sareng waleran ngeunaan kacamata polarhoik

Sering naros patarosan sareng waleran ngeunaan kacamata polarhoik

Januari 19, 2021

ti The Indian Face® kami hoyong ngajelaskeun ka anjeun naon anu hartosna éta kacamata hideung kami polardiangkat sareng ogé, kami ngajelaskeun naon kaunggulan anu aya dina kacamata hideung ieu polardiangkat sareng naha anjeun kedah milih éta numutkeun ciri-cirina. Entong cicing ku mamang, didieu urang ngajawab patarosan anu paling sering ditaroskeun ngeunaan kacamata hideung! polarhoik!
Leer Ngawasa
Panggihan Rahasia di tukangeun Great Barrier Karang!

Panggihan Rahasia di tukangeun Great Barrier Karang!

Januari 19, 2021

The Great Barrier Reef mangrupikeun susunan terumbu karang pangageungna di dunya di belah wétan-kalér Australia, di daérah Queensland. Ngawengku langkung ti 340.000 km2, Great Barrier Reef dianggap mahluk hirup pangageungna di dunya. Di dieu kami carioskeun sadayana ngeunaan harta karun alam ieu sareng sadaya rahasia anu disumputkeun!
Leer Ngawasa

Caps mangrupikeun protagonis tina sajarah urang!

Caps mangrupikeun protagonis tina sajarah urang!

Januari 03, 2021

Caps parantos janten papakéan sadidinten sareng aksésori anu dianggo ku jutaan jalma di panjuru dunya: musisi, skateboarder, atlit ... Sadaya jalma ieu parantos ngajantenkeun topi mangrupikeun baju anu ikonik pikeun budaya, olahraga atanapi gerakan anu tangtu. Pendakan anu parantos nandaan sateuacan sareng saatos sajarah!
Leer Ngawasa
10 hal pikeun latihan olahraga gunung di jaman Covid

10 hal pikeun latihan olahraga gunung di jaman Covid

Januari 03, 2021

Ngalengkepan ransel anjeun sareng rencanana petualangan anjeun salajengna! Sanaos pandemi parantos ngarobih kahirupan urang ampir di unggal aspek, #IndianSpirits henteu nyerah teras hirup tetep ekstrim, enya, ku "kabébasan anyar". Pilarian terang naon saran sareng langkah kaamanan pikeun latihan olahraga karesep anjeun!

Leer Ngawasa
Pikeun anu resep surfing: Kenalkeun asal aslina salaku olahraga!

Pikeun anu resep surfing: Kenalkeun asal aslina salaku olahraga!

Désémber 18, 2020

Panggihan sajarah sareng fakta menarik ngeunaan surfing! Éta langkung ti 500 taun sajarah ti saprak petualang anu mimiti mikir, "Kuring bakal asik naek ombak éta" di Kapuloan Polinésia, nalika panjelajah Inggris James Cook hasil ngahontal Kapulauan Hawaii dina 1778.
Leer Ngawasa
Pitunjuk pikeun ngumbah midang truk anjeun

Pitunjuk pikeun ngumbah midang truk anjeun

Désémber 15, 2020

Entong ngantep topi karesep anjeun janten goréng! Pitunjuk gancang sareng gampang dina cara ngabersihan cap trucker anjeun supados tetep dina kaayaan anu saé sareng tahan langkung lami.

Leer Ngawasa

Kacamata ski Iraha sareng naha kuring kedah nganggo éta?

Kacamata ski Iraha sareng naha kuring kedah nganggo éta?

September 16, 2020

Mawa kacamata ski Penting pisan nalika urang ngalaksanakeun olahraga ieu dina formatna naon waé. Naha anjeun parantos terang anu mana modalitas ski anu aya? Pendakan sareng kami sababaraha modalitas anu pangsaéna pikeun anjeun tiasa ski sareng terang naha anjeun kedah teras-teras nyandak anu saé! kacamata ski pelindung!
Leer Ngawasa
Sejarah Kacamata Aviator Anu paling ikonik di dunya!

Sejarah Kacamata Aviator Anu paling ikonik di dunya!

September 02, 2020

Naha anjeun parantos terang riwayat kacamata aviator? Langkung dikenal salaku "aviators ”mangrupikeun kacamata hideung anu paling keren sareng paling ikonik sepanjang waktos. Pendakan kumaha aksésori lambang ieu lahir, sareng terang panasaran yén pasangan kacamata nyumput anu teu tiasa leungit dina koléksi anjeun.

Leer Ngawasa
5 waktos anu paling cocog pikeun ngagem kacasocog ski anjeun

5 waktos anu paling cocog pikeun ngagem kacasocog ski anjeun

Agustus 17, 2020

Naha anjeun leres-leres siap ngungkulan résiko alam nalika nuju ski? Pendakan 5 momen anu paling penting anu anjeun bakal hargai anu pangsaéna kacasoca salju!

Leer Ngawasa
Kacamata Salah sahiji panemuan anu paling révolusionér dina sajarah!

Kacamata Salah sahiji panemuan anu paling révolusionér dina sajarah!

Agustus 17, 2020

Dunya tanpa gelas atanapi lensa kontak moal sami sareng sami. Agility visual sareng perlindungan anu aranjeunna masihan kami taya wates nalika kami nganggo kacamata anu leres. Panggihan sakedik perkawis sajarah balik gelas, salah sahiji panemuan anu paling révolusionér dina sajarah kamanusaan!
Leer Ngawasa