Foton ti Wabah! Ieu mangrupikeun 10 poto gelombang anu pangsaéna dugi ka ayeuna

Foton ti Wabah! Ieu mangrupikeun 10 poto gelombang anu pangsaéna dugi ka ayeuna

Pébruari 10, 2021

Tanpa ragu, sareng na fotografi sareng panon artistik, 10 ieu fotografer aranjeunna parantos tiasa membangkitkan émosi anu teu aya tandingan sareng perasaan ngeunaan anu resep petualangan, berselancar, alam sareng laut. Warna, tékstur, sareng bentuk anu kabentuk ngajantenkeun saha-saha langkung bogoh ka kaendahan anu hébat anu nyumputkeun planet urang. Pendakan aranjeunna didieu!
Leer Ngawasa
Fotografi petualangan héran Vidic

Fotografi petualangan héran Vidic

September 01, 2020

Fotografi aksi Samoa Vidic Éta leres-leres ampuh, dinamis sareng kréatip, tapi ogé ngarayakeun kahirupan sareng carita petualangan anu paling mereun. Kami ningali tés! Maca teras mendakan karya fotografik anu luar biasa tina Vidéo Samoa, fotografer petualangan.
Leer Ngawasa
Lucas Gilman sareng fotografi petualangan anu ngareuwaskeun

Lucas Gilman sareng fotografi petualangan anu ngareuwaskeun

Agustus 17, 2020

Petualangan henteu pernah lolos upami urang dina waktos sareng tempat anu leres. Ieu mangrupikeun fotografi petualangan aksi ku Lucas Gilman! Pencét sareng mendakan gambar na téhnik poto anu pangsaéna.

Leer Ngawasa
ZAK NOYLE Surf Fotografer

ZAK NOYLE Surf Fotografer

Juli 09, 2020

Zak Noyle dianggap dinten janten salah sahiji tukang petualangan anu pangsaéna di dunya. Dumasar kana Pulo O'ahu di Hawaii, Zak spesialis dina surfing sareng fotografi laut
Leer Ngawasa

Batu mendak sareng Chechu Arribas

Batu mendak sareng Chechu Arribas

Juni 24, 2020

Pendakian batu pikeun kuring mangrupikeun salah sahiji disiplin karesep kuring sareng salah sahiji anu paling panjang anu kuring atikan salaku atlit, janten transisi pikeun nanjak fotografi dina batu kuring nyaéta prosés alami.
Leer Ngawasa
Jaime de Diego sareng pendekatan anu dieusi adrenalin-Na

Jaime de Diego sareng pendekatan anu dieusi adrenalin-Na

Juni 16, 2020

Potret kuring narik perhatian (sakurang-kurangna éta anu disarioskeun) pikeun kontras anu hébat, panggunaan lampu kilat sareng komposisi anu ditaliti pisan. Aranjeunna elemen konci anu kuring resep pikeun damel sareng, dina pendapat kuring tiasa nyandak bédana.
Leer Ngawasa
Michael Clark: Téhnik sareng Fotografi Aksi

Michael Clark: Téhnik sareng Fotografi Aksi

Juni 05, 2020

Michael Clark ngagaduhan khusus dina olahraga petualangan, landskap liar sareng perjalanan, nerapkeun téknik visual sareng téknologi penting pikeun ngahontal fotografi anu idéal. Bakat na nyababkeun anjeunna dipedar sacara internasional pikeun individu, penerbit, pikeun tujuan pariwara, antara séjén.
Leer Ngawasa
Chechu Arribas sareng visi Salju

Chechu Arribas sareng visi Salju

Bisa 27, 2020

Kuring cicing di hiji kota di Pyrenees dimana unggal usum kuring sabar ngadagoan salju kaluar pikeun ngaraosan sareng damel; Kuring ganti padamelan abdi salaku Lifeguard Pistero di Resort ski Cerler sareng fotografer tindakan anu ekstrim.

Abdi teu tiasa nyarios tanpa sieun salah kusabab dina usum usum kuring ngalakukeun kagiatan usum unggal dinten sareng ieu ngamungkinkeun kuring damel ampir sadayana disiplin anu kalebet dina usum olahraga.

Leer Ngawasa

Adrián Otero: skater Galician anu ngawangun tanjakan batu munggaran

Adrián Otero: skater Galician anu ngawangun tanjakan batu munggaran

Désémber 24, 2014

Adrián Otero: skater Galician anu ngawangun tanjakan batu munggaran Adrián Otero nyaéta Galician ku lahir sareng stonemason sareng dosen patung ku profési. Salaku anjeunna ogé skater, anjeunna ngagaduhan sadayana janten pelopor.
Leer Ngawasa