Ngalayang hiji balon di Pulo Mallorca

Ngalayang hiji balon di Pulo Mallorca

Juli 09, 2020

Sobrevolar Mallorca en Globo aerostático se ha convertido prácticamente en una tradición de la Isla Balear española. Toda una experiencia que lleva a miles de aventureros a tomar una probadita de cielo volando sobre el mundo en este majestuoso paseo.
Tempo artikel pinuh
Nusantara Langkawi di Malaysia

Nusantara Langkawi di Malaysia

Juli 09, 2020

Munculna antara jarak Laut Andaman urang mendakan salah sahiji paradises anu paling endah di dunya dina sadaya kamulyaan na: Langkawi, hiji kapuloan anu endah anu diwangun ku 104 pulo.
Tempo artikel pinuh
Surfing di Nazaré

Surf di Nazaré, ibukota gelombang pangbadagna di dunya.

Juni 25, 2020

Kota basisir anu cenah tenang sareng tenang tapi dina alamna tempatna sagara liar anu sigana dirarancang khusus pikeun surfing.
Tempo artikel pinuh
Jelajahi Helsinki - Finlandia

Jelajahi Helsinki: Pariwisata, budaya sareng rélaxasi di Finlandia!

Juni 24, 2020

Kota kosmopolitan ieu netep di sisi basisir Baltik dihartikeun salaku pisan tenang sareng pinuh ku pangaweruh sareng ilmu. Puseur sareng sadayana juru tina Helsinki mere ilham sajarah, kabeungharan arsitéktur, sareng unggal paméran kagum
Tempo artikel pinuh

Cili: Lebak Elqui

Elqui Valley: Perjalanan ka Cili anu anjeun henteu tiasa sono!

Juni 16, 2020

Tempatna di daérah Coquimbo, kuloneun La Serena, urang mendakan Lembah Elqui, salah sahiji lokasi alam anu paling indah sareng pikaresepeun di sakumna nagara, sareng ogé di Amérika Kidul.
Tempo artikel pinuh
Pendak Yosemite

Pendak Yosemite

Juni 15, 2020

Anu janten pendak - ti pangalaman sareng reputasi - terang pisan ieu ... nanjak di Yosemite anu luar biasa! Ieu lokasi Éta dianggap Mekah pikeun pendaki batu pangsaéna di dunya, sareng éta mangrupikeun tantangan anu pikaresepeun pikeun seueur anu mutuskeun ngalebetkeun témbok taman nasional California di répertoirna.
Tempo artikel pinuh
Paragliding di Pokhara: ngalayang di tengah tengah Nepal

Paragliding di Pokhara: ngalayang di tengah tengah Nepal

Juni 05, 2020

Upami anjeun mikirkeun paragliding, Pokhara mangrupikeun tempat anu paling hadé pikeun ngalakukeunana. Kota ieu, anu ogé disebut "gerbang ka Annapurnas" (rute anu populér ngalangkungan Himalaya), kapanggih di basisir Danau Phewa di tengah Nepal, dimana jarakna Sarangkot sareng jangkungna anu aya hubunganna ka danau ngajantenkeun tempat anu idéal pikeun paragliding.
Tempo artikel pinuh
Perjalanan ka Brisbane di Australia

Perjalanan ka Brisbane di Australia

Juni 05, 2020

Petualangan sacara gembleng Australia anu anjeun moal tiasa sono! Upami anjeun teu acan kunjungan ibukota nagara Queensland di Australia acan, ieu mangrupikeun waktos anu sae pikeun nambihanana kana daptar perjalanan anu bakal datang. Tempatna di basisir laut wétan, 920 kilométer ti Sydney kami mendakan Brisbane
Tempo artikel pinuh

Angkor Wat sareng candi Kamboja anu leungit

Angkor Wat sareng candi Kamboja anu leungit

Bisa 27, 2020

Angkor Wat sareng candi anu leungiteun Kamboja: Panggihan gedong-gedong Hindu anu kuat di Karajaan Khmer. Anjeun tiasa émut candi anu janten palayanan dina pilem 'Lara Croft: Tomb Raider' atanapi 'In the Mood For Love'

Tempo artikel pinuh
Ski di Colorado: tinjauan ngeunaan musim pangsaéna

Ski di Colorado: tinjauan ngeunaan musim pangsaéna

Bisa 27, 2020

Nalika urang mikirkeun Colorado, ski mangrupikeun hal anu pangheulana anu dipikiran ... Sareng naha henteu? Mustahil teu ngahubungkeun hiji jeung nu séjén! Pagunungan-gunung anu pinuh kaseueuran sareng bokor alami sigana aya anu didamel khusus pikeun pencinta ieu sareng olahraga salju anu sanés diluncurkeun.

Ngaraos hawa adrenalin sareng seger nalika ski di Colorado teu aya tandingan, sabab kaleresanna nyaéta ngadatangan puncakna, anu mana anu pangluhurna di Pagunungan Rocky, ngajerit carita petualangan anu unggal skier kedah janten bagian tina.

Tempo artikel pinuh
Tempat anu paling luar biasa kanggo méakkeun ahir taun ieu

Tempat anu paling luar biasa kanggo méakkeun ahir taun ieu

Désémber 27, 2017

En The Indian Face kami ngajajah, sareng siga kitu kami salawasna nganggap yén unggal dinten nyaéta kasempetan pikeun mendakan tempat anu luar biasa, ku kituna kami hoyong nunjukkeun anjeun sababaraha tempat anu paling endah pisan ngalebetkeun 2018 hirup hiji petualangan.
Tempo artikel pinuh
La Patagonia en bicicleta: un viaje espectacular

La Patagonia en bicicleta: un viaje espectacular

Juli 13, 2016

Vientos huracanados, un sol inclemente y un terreno escarpado e irregular convierten a un viaje en bicicleta por la Patagonia resulte una aventura bastante dura y exigente. A pesar de todo, los paisajes y sensaciones que allí se pueden experimentar y conocer hacen que todos esos momentos amargos puedan llegar a resultar dulces
Tempo artikel pinuh

Sapatu di Lanzarote: hiji pulo lulus pikeun sapatu

Sapatu di Lanzarote: hiji pulo lulus pikeun sapatu

April 25, 2015

Lanzarote mangrupikeun pulo anu kasohor pikeun poténsi internetan di basisirna. Tapi éta ogé tempat anu anjeun tiasa ngaleupaskeun trik sareng kreativitas anjeun dina sapatu. Sareng nyaéta dinten ieu kami mawa anjeun pidéo anu kami nunjukkeun anjeun naon anu anjeun tiasa nikmati […]
Tempo artikel pinuh
Un alojamiento muy extremo: el salto de esquí de Holmenkollen

Un alojamiento muy extremo: el salto de esquí de Holmenkollen

Maret 19, 2015

Airbnb ha sorprendido a todo el mundo con una oferta de alojamiento muy extrema: el legendario salto de esquí de Holmenkollen. Estas instalaciones sirvieron como salto de esquí de los Juegos Olímpicos de Invierno de 1952 en Oslo.
Tempo artikel pinuh
Las mejores rutas para hacer esquí y snowboard freeride en Andorra

Las mejores rutas para hacer esquí y snowboard freeride en Andorra

Pébruari 27, 2015

Nieve totalmente virgen, obstáculos inesperados, saltos increíbles, pendientes de vértigo y zonas boscosas densas. Si eres un apasionado de los deportes extremos y de la aventura, las estaciones de esquí de Grandvalira y Vallnord ponen a tu alcance diversas zonas para hacer esquí freeride en Andorra.
Tempo artikel pinuh
Los mejores snowparks de freestyle snowboard en Europa

Los mejores snowparks de freestyle snowboard en Europa

Pébruari 03, 2015

Los mejores snowparks de freestyle snowboard en Europa Hoy te traemos una lista de los mejores snowparks para practicar el snow en modalidad freestyle del continente europeo. No es un ranking, es un listado… y aceptamos sugerencias. Si conoces algún snowpark en Europa, que se encuentre relativamente cerca de España
Tempo artikel pinuh

Andalucía Bike Race: 422 kilómetros de ascensión en 15 etapas

Andalucía Bike Race: 422 kilómetros de ascensión en 15 etapas

Januari 20, 2015

Andalucía Bike Race: 422 kilómetros de ascensión en 15 etapas El próximo 22 de febrero dará comienzo la quinta entrega de la Andalucía Bike Race, que partirá desde la localidad de Jaén y supondrá el mayor desnivel de la historia de la competición para sus participantes
Tempo artikel pinuh
7 sitios alucinantes para practicar deportes extremos

7 sitios alucinantes para practicar deportes extremos

Januari 13, 2015

7 sitios alucinantes para practicar deportes extremos Si te gusta viajar, disfrutar de entornos naturales espectaculares y, de paso, realizar actividades que supongan emociones fuertes… hoy te damos siete ideas para que prepares tu próxima aventura. Apunta! Hacer alpinismo en Nepal Concretamente, en el pico Island Peak, en los Himalayas.
Tempo artikel pinuh
Green Indoor Park, más que un Skatepark en Barcelona

Green Indoor Park, más que un Skatepark en Barcelona

Januari 13, 2015

Green Indoor Park, más que un Skatepark en Barcelona El Green Indoor Park, emplezado en Les Franqueses del Vallés (provincia de Barcelona) es una de las instalaciones más grandes de Europa en su categoría. Su skatepark, de más de 3.000 metros cuadrados, cuando con un abanico de módulos y actividades impresionantemente abundante.
Tempo artikel pinuh
Freeride por Londres con bicicletas alquiladas

Freeride por Londres con bicicletas alquiladas

Januari 07, 2015

A Sam Pilgrim y a sus compañeros de correrías se les ocurre un buen día coger la GoPro, alquilar unas bicis y grabar este magnífico vídeo por Londres. Acompañado de una música escogida de manera impresionante, estos tres osados riders exhiben por la capital londinense toda una colección de maniobras, movimientos y piruetas, algo absurdas
Tempo artikel pinuh

TransAndalus: ngarambat sadayana di Andalusia kalayan sapédah gunung

TransAndalus: ngarambat sadayana di Andalusia kalayan sapédah gunung

Désémber 12, 2014

Naha anjeun terang proyek TransAndalus? Upami anjeun kipas gunung biking, alam sareng henteu nyebatna nyebat anjeun tentang saingan ... maka anjeun pasti terang. Ngaliwat rute anu nyababkeun TransAndalus anjeun tiasa nganjang kana muatan bumi anu paling mulia Andalusia.
Tempo artikel pinuh
Lugares ideales para esquiar con niños

Lugares ideales para esquiar con niños

Désémber 10, 2014

Ya de lleno en la nueva temporada de esquí, seguro que estás planeando ya tus incursiones a la nieve de cara a este invierno. Es posible que estés pensando en llevarte a los más pequeños de la familia, todos sabemos lo bien que se lo pasan esquiando
Tempo artikel pinuh
Grandvalira, referente en Europa del freestyle

Grandvalira, referente en Europa del freestyle

November 24, 2014

La estación de Grandvalira se ha convertido, con el paso de los años, en una referencia a nivel europeo en freestyle, debido a su enorme contribución a esta modalidad. Esta temporada 14/15 la estación va a seguir apostando por la oferta de nuevos espacios, servicios, productos e instalaciones orientados a esta especialidad. Grandvalira ha invertido
Tempo artikel pinuh
Afterglow, luces y esquí nocturno

Afterglow, luces y esquí nocturno

November 11, 2014

Los esquiadores profesionales Pep Fujas, Daron Rahlves, Chris Benchetler y Eric Hjorleifson fueron soporte de una exhibición espectacular de esquí nocturno para la realización de un vídeo impresionante, grabado el pasado 17 de octubre por Sweetgrass Productions, en el que se observa a dichos deportistas equipados con trajes de luces LED
Tempo artikel pinuh