Hiking di kapuloan Spanyol

Hiking di kapuloan Spanyol

Juli 27, 2021

Nusantara Kanaria salaku Balearic Aranjeunna tiasa nawiskeun sababaraha rupa kagiatan pikeun dilakukeun sapertos rupi-rupi wisata sareng jalur pendakian anu tungtungna playa, tapi ogé di gunung. Upami anjeun kipas tina trekking Terus maca sabab di dieu kami nyaritakeun sababaraha rute anu pangsaéna pikeun jalan-jalan dina duanana kapuloan.
Leer Ngawasa
Tilu pantai anu paling indah di dunya pikeun tilu kacamata hideung

Tilu pantai anu paling indah di dunya pikeun tilu kacamata hideung

Juli 23, 2021

Ahli nyarankeun nyelepkeun sampéan anjeun kana keusik sahenteuna sataun sakali, sareng ngantepkeun teuteup anjeun leungit antara warna anu béda anu dipasihkeun ku biru laut. Kusabab kitu kami nyandak anjeun 3 pantai, dianggap anu paling indah di dunya sareng di gigirna, rekomendasi kami dina saminggu, kacamata kami: demarkasi, Jalan Raya y Polar hideung. Supados anjeun henteu kaleungitan pandangan anu detail tina paradises ieu.
Leer Ngawasa
Hiking ekstrim: Ruteu anu paling bahaya

Hiking ekstrim: Ruteu anu paling bahaya

Juli 01, 2021

Naha anjeun badé ngalangkungan 'Naga Pagunungan'? Atanapi panginten perjalanan ka gunung dimana Jurassic Park difilmkeun? Anjeun panginten panginten urang nyarios perkawis tempat fiktif, tapi nyatana nyaéta sapertos kieu, aya daptar rute hiking ekstrim. Katalog sahingga ku tingkat kasulitan komo ... nyababkeun maotna ka jalma-jalma anu wani nyebrang aranjeunna. Sareng anjeun, naha anjeun wani?
Leer Ngawasa
Puerto Escondido, Oaxaca: Surfé surga di México.

Puerto Escondido, Oaxaca: Surfé surga di México.

Juni 03, 2021

Sakali deui kami lebet kana salah sahiji tempat anu paling paradisiacal anu aya. Salaku pencinta gelombang sareng kabébasan, kami ngadatangan tempat anu henteu dikenal anu hirup dugi ka namina: Puerto Escondido, di Mexico. Gabung sareng kami dina petualangan ieu, dimana kami ngawartosan anjeun naha éta dianggap surga pikeun anu resep ka internetan.
Leer Ngawasa

Ngajalajah Yoga sareng beuleum

Kami angkat ka Indonésia pikeun teuleum sareng cicing di yoga

Bisa 20, 2021

 

Urang angkat ka Indonésia! Gabung sareng kami dina pos dinten ieu dimana kami nyaritakeun sagala pangalaman urang pikeun terang tempat impian di nagara ieu. Tapi bahkan langkung saé! Kami ngajarkeun anjeun kumaha napas, anjeunna janten protagonis perjalanan kami. Terang kumaha teuleum sareng yoga ngagaduhan hubungan anu jero anu bakal ngarobih persépsi anjeun tina dua olahraga ieu! 

Leer Ngawasa
Panutup-Ti nalika urang teuleum ka Maladéwa

Nalika urang angkat ka teuleum ka Maladéwa

Bisa 04, 2021

Teuleum ka jero cai Maladéwa! Kami nunjukkeun tujuan anu saé ieu pikeun anjeun bakal ngeusi rasa pikeun mendakanana. Tujuan anu pinuh ku warna, rasa sareng pangalaman unik. Wisata di tempat anu béda-béda pikeun latihan ngalelep, dimana tuang saé sareng tempat-tempat anu tetep salami petualangan anjeun.
Leer Ngawasa
skatepark pangsaéna di Spanyol

Pitunjuk anu saé pikeun skatepark di Spanyol Temukan taman luncur anu pangsaéna!

April 07, 2021

Skateboarding mangrupikeun disiplin anu langkung mantep di Spanyol, sareng kamekaran pangwangunan taman pikeun skater anu beuki canggih ngan ukur tumuh. Kami ngawartosan anjeun di handap ieu anu mana Skatepark pangsaéna di Spanyol. Entong sono aranjeunna!

Leer Ngawasa
ngumbara nyalira

Pangalaman ngumbara nyalira Sambungkeun sareng batin anjeun!

Maret 22, 2021

Iinditan nyalira ngamungkinkeun anjeun sambungan ti dunya pikeun nyambung sareng diri anjeun. Upami anjeun mikirkeun nyandak jiwa backpacking anjeun sareng resep kana petualangan solo ieu, tingali rencana olahraga sareng pangalaman anu anjeun tiasa laksanakeun sareng tips anu anjeun kedah terang nalika ngumbara aman COVID-19.

Leer Ngawasa

Kenalkeun 7 jalur bersepeda anu hébat pikeun muterkeun!

Kenalkeun 7 jalur bersepeda anu hébat pikeun muterkeun!

Pébruari 23, 2021

Pariwisata siklus parantos janten salah sahiji kagiatan anu paling hébat dina usum panas ayeuna! Kegiatan anu sampurna ngagabungkeun anu pangsaéna tina bersepeda rekreasi sareng wisata petualangan. Naha anjeun resep pisan kana wisata sareng bersepeda? Teras candak gelas sapédah énggal anjeun sareng angkat babarengan sareng kami sababaraha rute bersepeda anu pangsaéna di Spanyol, pinuh ku kota-kota lambang, sareng pandangan gunung sareng pantai anu teu kaéléhkeun!
Leer Ngawasa
12 kapanasaran ngeunaan daérah éta polar ti Antartika

12 kapanasaran ngeunaan daérah éta polar ti Antartika

Pébruari 08, 2021

Permukaan anu mengagumkeun sareng kondisi cuaca anu karasa parantos ngajantenkeun Antartika salah sahiji daérah polaréta paling raoseun di Bumi, tapi ogé di salah sahiji tempat anu paling pikaresepeun sareng ditalungtik. Kusabab kitu, ti The Indian Face kami hoyong nyaritakeun sababaraha fakta anu narik ati!
Leer Ngawasa
Ieu ski di Colorado! Babandingan stasion pangalusna anjeun

Ieu ski di Colorado! Babandingan stasion pangalusna anjeun

Oktober 28, 2020

Kami parantos bungah pikeun usum ski! Sareng, nalika urang mikirkeun Colorado, éta pasti nyaéta ski hal anu mimiti anu asup akal urang ... Mustahil pikeun teu ngahubungkeun hiji sareng anu sanés! Candak kaluar teh Kacamata ski sareng diajar langkung seueur ngeunaan stasion na pinuh ku gunung kalayan relief anu luar biasa sareng mangkok alam. 

Leer Ngawasa
Windsurf sareng Kitesurf di Tarifa Hayu diri anjeun kabawa ku ibukota angin!

Windsurf sareng Kitesurf di Tarifa Hayu diri anjeun kabawa ku ibukota angin!

September 16, 2020

Salah sahiji tempat anu paling saé pikeun latihan tali angin jeung kitesurf éta tanpa ragu Tarifa, di propinsi Cádiz Éta sanés pikeun nanaon yén aranjeunna terang anjeunna salaku ibukota anginNaha anjeun siap ngantepkeun diri dibawa ku anu pangsaéna di Andalusia? Upami anjeun resep ka laut, angin sareng petualangan, teras baca teras terang pangalaman ngadatangan Tarifa, tempat anu saé pikeun latihan layang sareng luncur angin!
Leer Ngawasa

Pendakan Hoi An, kota anu paling indah di Vietnam!

Pendakan Hoi An, kota anu paling indah di Vietnam!

September 16, 2020

Upami anjeun teu acan nganjang Hoi Hiji ieu waktos anjeun pikeun ngalaksanakeunana! Una kota basisir lambang Vietnam sareng diaku pikeun kaindahan, sejarah, budaya sareng tradisi na. Lokasina satengahna antara Ho Chi Minh sareng ibukota Hanoi, Hoi An henteu diragukeun salah sahiji kota anu paling sering dianjang sareng éndah di nagara éta. Baca teras terang sareng kami naha éta dianggap salah sahiji harta karun pangageungna di Vietnam!

Leer Ngawasa
Hudson Yards Lingkungan anyar anu éksklusif di New York!

Hudson Yards Lingkungan anyar anu éksklusif di New York!

September 01, 2020

Upami sanés waktos munggaran anjeun nganjang Ny anjeun panginten hoyong uih deui sareng milarian deui. Kota hébat ieu mangrupikeun salah sahiji konstruksi anu paling ambisius taun-taun ayeuna: Hudson yard. Baca terus sareng terang langkung seueur perkawis naon anu sigana sareng lingkungan anu paling mewah di NYC!

Leer Ngawasa
Pangalaman naék gunung api Villarrica

Pangalaman naék gunung api Villarrica

September 01, 2020

Perhatosan, pecinta wisata petualangan! Kami terang yén aranjeunna resep terang tempat-tempat anyar sareng hirup pangalaman anu teu hilap anu nyandak kahirupan aranjeunna dugi ka ekstrim. Dina waktos ieu kami nuju nuju salah sahiji tujuan anu paling sering dituju ku petualang sareng wisatawan ti sakumna dunya: Gunungapi Villarrica! Pendakan pangalaman naékkeun kawah vulkanik aktif anu kawéntar di Chili.

Leer Ngawasa
Ieu langit di Sydney-Wollongong (Australia)

Ieu langit di Sydney-Wollongong (Australia)

Agustus 17, 2020

Salah sahiji tempat anu pangsaéna pikeun parutut nyaéta dugaan Australia. Naha anjeun pencinta olahraga ekstrim sareng petualangan? Panggihan pangalaman na angkat langit di Sydney - Wollongong!
Leer Ngawasa

Pangalaman sawarga di Turquoise Coast

Pangalaman sawarga di Turquoise Coast

Agustus 17, 2020

Upami anjeun pencinta éksplorasi, pantai paradisiacal sareng liburan anu sampurna, inpormasi ieu kanggo anjeun. Panggihan keajaiban Turquoise Coast dina Turki Riviera!
Leer Ngawasa
Ngalayang hiji balon di Pulo Mallorca

Ngalayang hiji balon di Pulo Mallorca

Juli 09, 2020

Ngalayang di Mallorca dina balon hawa anu panas tiasa janten tradisi di Pulo Balear Spanyol. Sakabeh pangalaman anu peryogi rébuan petualang nyandak raos swarga ngalayang di jagat ieu dina numpak anu megah ieu.
Leer Ngawasa
Nusantara Langkawi di Malaysia

Nusantara Langkawi di Malaysia

Juli 09, 2020

Munculna antara jarak Laut Andaman urang mendakan salah sahiji paradises anu paling endah di dunya dina sadaya kamulyaan na: Langkawi, hiji kapuloan anu endah anu diwangun ku 104 pulo.
Leer Ngawasa
Surf di Nazaré, ibukota gelombang pangbadagna di dunya.

Surf di Nazaré, ibukota gelombang pangbadagna di dunya.

Juni 25, 2020

Kota basisir anu cenah tenang sareng tenang tapi dina alamna tempatna sagara liar anu sigana dirarancang khusus pikeun surfing.
Leer Ngawasa

Jelajahi Helsinki: Pariwisata, budaya sareng rélaxasi di Finlandia!

Jelajahi Helsinki: Pariwisata, budaya sareng rélaxasi di Finlandia!

Juni 24, 2020

Kota kosmopolitan ieu netep di sisi basisir Baltik dihartikeun salaku pisan tenang sareng pinuh ku pangaweruh sareng ilmu. Puseur sareng sadayana juru tina Helsinki mere ilham sajarah, kabeungharan arsitéktur, sareng unggal paméran kagum
Leer Ngawasa
Elqui Valley: Perjalanan ka Cili anu anjeun henteu tiasa sono!

Elqui Valley: Perjalanan ka Cili anu anjeun henteu tiasa sono!

Juni 16, 2020

Tempatna di daérah Coquimbo, kuloneun La Serena, urang mendakan Lembah Elqui, salah sahiji lokasi alam anu paling indah sareng pikaresepeun di sakumna nagara, sareng ogé di Amérika Kidul. 
Leer Ngawasa
Pendak Yosemite

Pendak Yosemite

Juni 15, 2020

Anu janten pendak - ti pangalaman sareng reputasi - terang pisan ieu ... nanjak di Yosemite anu luar biasa! Ieu lokasi Éta dianggap Mekah pikeun pendaki batu pangsaéna di dunya, sareng éta mangrupikeun tantangan anu pikaresepeun pikeun seueur anu mutuskeun ngalebetkeun témbok taman nasional California di répertoirna.
Leer Ngawasa
Paragliding di Pokhara: ngalayang di tengah tengah Nepal

Paragliding di Pokhara: ngalayang di tengah tengah Nepal

Juni 05, 2020

Upami anjeun mikirkeun paragliding, Pokhara mangrupikeun tempat anu paling hadé pikeun ngalakukeunana. Kota ieu, anu ogé disebut "gerbang ka Annapurnas" (rute anu populér ngalangkungan Himalaya), kapanggih di basisir Danau Phewa di tengah Nepal, dimana jarakna Sarangkot sareng jangkungna anu aya hubunganna ka danau ngajantenkeun tempat anu idéal pikeun paragliding.
Leer Ngawasa