Sapédah Kacamata Ngabuburit Spanyol

Kenalkeun 7 jalur bersepeda anu hébat pikeun muterkeun!

Pébruari 23, 2021

Pariwisata siklus parantos janten salah sahiji kagiatan anu paling hébat dina usum panas ayeuna! Kegiatan anu sampurna ngagabungkeun anu pangsaéna tina bersepeda rekreasi sareng wisata petualangan. Naha anjeun resep pisan kana wisata sareng bersepeda? Teras candak gelas sapédah énggal anjeun sareng angkat babarengan sareng kami sababaraha rute bersepeda anu pangsaéna di Spanyol, pinuh ku kota-kota lambang, sareng pandangan gunung sareng pantai anu teu kaéléhkeun!
Leer Ngawasa
12 kapanasaran ngeunaan daérah éta polar ti Antartika

12 kapanasaran ngeunaan daérah éta polar ti Antartika

Pébruari 08, 2021

Permukaan anu mengagumkeun sareng kondisi cuaca anu karasa parantos ngajantenkeun Antartika salah sahiji daérah polaréta paling raoseun di Bumi, tapi ogé di salah sahiji tempat anu paling pikaresepeun sareng ditalungtik. Kusabab kitu, ti The Indian Face kami hoyong nyaritakeun sababaraha fakta anu narik ati!
Leer Ngawasa
Ski di colorado panghadéna ski kacamata ski

Ieu ski di Colorado! Babandingan stasion pangalusna anjeun

Oktober 28, 2020

Kami parantos bungah pikeun usum ski! Sareng, nalika urang mikirkeun Colorado, éta pasti nyaéta ski hal anu mimiti anu asup akal urang ... Mustahil pikeun teu ngahubungkeun hiji sareng anu sanés! Candak kaluar teh Kacamata ski sareng diajar langkung seueur ngeunaan stasion na pinuh ku gunung kalayan relief anu luar biasa sareng mangkok alam. 

Leer Ngawasa
Windsurf sareng Kitesurf di Tarifa

Windsurf sareng Kitesurf di Tarifa Hayu diri anjeun kabawa ku ibukota angin!

September 16, 2020

Salah sahiji tempat anu paling saé pikeun latihan tali angin jeung kitesurf éta tanpa ragu Tarifa, di propinsi Cádiz Éta sanés pikeun nanaon yén aranjeunna terang anjeunna salaku ibukota anginNaha anjeun siap ngantepkeun diri dibawa ku anu pangsaéna di Andalusia? Upami anjeun resep ka laut, angin sareng petualangan, teras baca teras terang pangalaman ngadatangan Tarifa, tempat anu saé pikeun latihan layang sareng luncur angin!
Leer Ngawasa

Hoi Hiji Vietnam

Pendakan Hoi An, kota anu paling indah di Vietnam!

September 16, 2020

Upami anjeun teu acan nganjang Hoi Hiji ieu waktos anjeun pikeun ngalaksanakeunana! Una kota basisir lambang Vietnam sareng diaku pikeun kaindahan, sejarah, budaya sareng tradisi na. Lokasina satengahna antara Ho Chi Minh sareng ibukota Hanoi, Hoi An henteu diragukeun salah sahiji kota anu paling sering dianjang sareng éndah di nagara éta. Baca teras terang sareng kami naha éta dianggap salah sahiji harta karun pangageungna di Vietnam!

Leer Ngawasa
Hudson yard

Hudson Yards Lingkungan anyar anu éksklusif di New York!

September 01, 2020

Upami sanés waktos munggaran anjeun nganjang Ny anjeun panginten hoyong uih deui sareng milarian deui. Kota hébat ieu mangrupikeun salah sahiji konstruksi anu paling ambisius taun-taun ayeuna: Hudson yard. Baca terus sareng terang langkung seueur perkawis naon anu sigana sareng lingkungan anu paling mewah di NYC!

Leer Ngawasa
Villarrica Volcano Chili

Pangalaman naék gunung api Villarrica

September 01, 2020

Perhatosan, pecinta wisata petualangan! Kami terang yén aranjeunna resep terang tempat-tempat anyar sareng hirup pangalaman anu teu hilap anu nyandak kahirupan aranjeunna dugi ka ekstrim. Dina waktos ieu kami nuju nuju salah sahiji tujuan anu paling sering dituju ku petualang sareng wisatawan ti sakumna dunya: Gunungapi Villarrica! Pendakan pangalaman naékkeun kawah vulkanik aktif anu kawéntar di Chili.

Leer Ngawasa
Skydiving di Australia Sydney Wollongong

Ieu langit di Sydney-Wollongong (Australia)

Agustus 17, 2020

Salah sahiji tempat anu pangsaéna pikeun parutut nyaéta dugaan Australia. Naha anjeun pencinta olahraga ekstrim sareng petualangan? Panggihan pangalaman na angkat langit di Sydney - Wollongong!
Leer Ngawasa

Pantai Turquoise

Pangalaman sawarga di Turquoise Coast

Agustus 17, 2020

Upami anjeun pencinta éksplorasi, pantai paradisiacal sareng liburan anu sampurna, inpormasi ieu kanggo anjeun. Panggihan keajaiban Turquoise Coast dina Turki Riviera!
Leer Ngawasa
Ngalayang hiji balon di Pulo Mallorca

Ngalayang hiji balon di Pulo Mallorca

Juli 09, 2020

Ngalayang di Mallorca dina balon hawa anu panas tiasa janten tradisi di Pulo Balear Spanyol. Sakabeh pangalaman anu peryogi rébuan petualang nyandak raos swarga ngalayang di jagat ieu dina numpak anu megah ieu.
Leer Ngawasa
Nusantara Langkawi di Malaysia

Nusantara Langkawi di Malaysia

Juli 09, 2020

Munculna antara jarak Laut Andaman urang mendakan salah sahiji paradises anu paling endah di dunya dina sadaya kamulyaan na: Langkawi, hiji kapuloan anu endah anu diwangun ku 104 pulo.
Leer Ngawasa
Surfing di Nazaré

Surf di Nazaré, ibukota gelombang pangbadagna di dunya.

Juni 25, 2020

Kota basisir anu cenah tenang sareng tenang tapi dina alamna tempatna sagara liar anu sigana dirarancang khusus pikeun surfing.
Leer Ngawasa

Jelajahi Helsinki - Finlandia

Jelajahi Helsinki: Pariwisata, budaya sareng rélaxasi di Finlandia!

Juni 24, 2020

Kota kosmopolitan ieu netep di sisi basisir Baltik dihartikeun salaku pisan tenang sareng pinuh ku pangaweruh sareng ilmu. Puseur sareng sadayana juru tina Helsinki mere ilham sajarah, kabeungharan arsitéktur, sareng unggal paméran kagum
Leer Ngawasa
Cili: Lebak Elqui

Elqui Valley: Perjalanan ka Cili anu anjeun henteu tiasa sono!

Juni 16, 2020

Tempatna di daérah Coquimbo, kuloneun La Serena, urang mendakan Lembah Elqui, salah sahiji lokasi alam anu paling indah sareng pikaresepeun di sakumna nagara, sareng ogé di Amérika Kidul. 
Leer Ngawasa
Pendak Yosemite

Pendak Yosemite

Juni 15, 2020

Anu janten pendak - ti pangalaman sareng reputasi - terang pisan ieu ... nanjak di Yosemite anu luar biasa! Ieu lokasi Éta dianggap Mekah pikeun pendaki batu pangsaéna di dunya, sareng éta mangrupikeun tantangan anu pikaresepeun pikeun seueur anu mutuskeun ngalebetkeun témbok taman nasional California di répertoirna.
Leer Ngawasa
Paragliding di Pokhara: ngalayang di tengah tengah Nepal

Paragliding di Pokhara: ngalayang di tengah tengah Nepal

Juni 05, 2020

Upami anjeun mikirkeun paragliding, Pokhara mangrupikeun tempat anu paling hadé pikeun ngalakukeunana. Kota ieu, anu ogé disebut "gerbang ka Annapurnas" (rute anu populér ngalangkungan Himalaya), kapanggih di basisir Danau Phewa di tengah Nepal, dimana jarakna Sarangkot sareng jangkungna anu aya hubunganna ka danau ngajantenkeun tempat anu idéal pikeun paragliding.
Leer Ngawasa

Perjalanan ka Brisbane di Australia

Perjalanan ka Brisbane di Australia

Juni 05, 2020

Petualangan sacara gembleng Australia anu anjeun moal tiasa sono! Upami anjeun teu acan kunjungan ibukota nagara Queensland di Australia acan, ieu mangrupikeun waktos anu sae pikeun nambihanana kana daptar perjalanan anu bakal datang. Tempatna di basisir laut wétan, 920 kilométer ti Sydney kami mendakan Brisbane
Leer Ngawasa
Angkor Wat sareng candi Kamboja anu leungit

Angkor Wat sareng candi Kamboja anu leungit

Bisa 27, 2020

Angkor Wat sareng candi anu leungiteun Kamboja: Pendakan konstruksi Hindu anu mengagumkeun ti Kakaisaran Khmer. Anjeun panginten émut candi-candi anu dijantenkeun setting dina pilem 'Lara Croft: Tomb Raider' atanapi 'In the Mood For Love'

Leer Ngawasa
Tempat anu paling luar biasa kanggo méakkeun ahir taun ieu

Tempat anu paling luar biasa kanggo méakkeun ahir taun ieu

Désémber 27, 2017

En The Indian Face kami ngajajah, sareng siga kitu kami salawasna nganggap yén unggal dinten nyaéta kasempetan pikeun mendakan tempat anu luar biasa, ku kituna kami hoyong nunjukkeun anjeun sababaraha tempat anu paling endah pisan ngalebetkeun 2018 hirup hiji petualangan.
Leer Ngawasa
Patagonia ku sapédah: perjalanan anu spektakuler

Patagonia ku sapédah: perjalanan anu spektakuler

Juli 13, 2016

Hurricane angin, inclement panonpoé sareng rupa bumi nu kasar sareng henteu rata membuat perjalanan ngalangkungan Patagonia anu petualangan anu tangguh sareng nungtut. Sanaos sadayana, bentang sareng sensasi anu tiasa dialaman sareng dikenal di dinya sadayana nyababkeun waktos anu pait éta janten amis.
Leer Ngawasa

Sapatu di Lanzarote: hiji pulo lulus pikeun sapatu

Sapatu di Lanzarote: hiji pulo lulus pikeun sapatu

April 25, 2015

Lanzarote mangrupikeun pulo anu kasohor pikeun poténsi internetan di basisirna. Tapi éta ogé tempat anu anjeun tiasa ngaleupaskeun trik sareng kreativitas anjeun dina sapatu. Sareng nyaéta dinten ieu kami mawa anjeun pidéo anu kami nunjukkeun anjeun naon anu anjeun tiasa nikmati […]
Leer Ngawasa
Akomodasi pisan ekstrim: Luncat ski Holmenkollen

Akomodasi pisan ekstrim: Luncat ski Holmenkollen

Maret 19, 2015

Airbnb kaget sadaya anu ngagaduhan tawaran akomodasi anu ekstrim: luncat ski Holmenkollen legendaris. Ieu fasilitas diluncurkeun minangka ski luncat pikeun Olimpiade 1952 di Oslo.
Leer Ngawasa
Dalan anu pangsaéna pikeun ski sareng snowboarding freeride di Andorra

Dalan anu pangsaéna pikeun ski sareng snowboarding freeride di Andorra

Pébruari 27, 2015

Kabeneran salju parawan, halangan anu teu kaduga, luncat luar biasa, lereng vertigo sareng daérah leuweung hutan. Upami anjeun gairah ngeunaan olahraga sareng petualangan ekstrim, resor ski Grandvalira sareng Vallnord nempatkeun sagala rupa daérah pikeun freeriding di Andorra di hujung jari Anjeun.
Leer Ngawasa
Snowparks snowboard gaya bébas pangsaéna di Éropa

Snowparks snowboard gaya bébas pangsaéna di Éropa

Pébruari 03, 2015

Snowparks snowboard gaya bébas pangsaéna di Éropa Dinten ieu kami mawa anjeun daptar salju paling bébas gaya bébas pikeun snowboarding di buana Éropa. Éta henteu ranking, éta daptar ... sareng kami nampi saran. Upami anjeun terang parahu salju di Éropa, anu caket pisan ka Spanyol
Leer Ngawasa