surfing, skate sareng ... surfskate

surfing, skate sareng ... surfskate

Juli 30, 2021

Sing saha anu gaduh ideu pikeun ngahijikeun dua olahraga anu ngahasilkeun rasa kabébasan anu pangageungna sareng nyiptakeun surfskate,Aranjeunna #freespirit tanpa diragukeun. Dina tulisan kami dinten ieu kami nyaritakeun sejarah, detil olahraga ieu, tapi anu langkung penting, kami ngingetan yén topi urang Born To Skate, Born to surf y Born to be Free aranjeunna anu paling nangtukeun éta.
Leer Ngawasa
Ngabuburit: Pertama kali dina Olimpiade

Ngabuburit: Pertama kali dina gim olimpiade

Juli 29, 2021

Surfing éta mangrupikeun bagian tina Olimpiade mangrupikeun hal anu ngeusi kami. Olahraga ieu anu jogét sareng angin sareng ombak ngahasilkeun sensasi adrénin, kabébasan sareng saraf nalika nyandak puncak gelombang, ngainspirasi urang pikeun nyiptakeun kumpulan urang wabah:didamel pikeun pameget petualangan. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan kalebet surfing dina Olimpiade, tong sono kana tulisan ieu.
Leer Ngawasa
Windsurfing sareng Ultra Trail: Dua olahraga anu béda, sensasi anu sami

Windsurfing sareng Ultra Trail: Dua olahraga anu béda, sensasi anu sami

Juli 12, 2021

Unggal olahraga ngagaduhan modalitas anu muncul saatos panasaran atlit pikeun ngaleungitkeun wates éta. Dina hal ieu, anu Kincir angin anu lahir tina kahoyong kabébasan anu langkung ageung nalika berselancar sareng Jalan satapak Ultra tina ngajalankeun jarak jauh dina rupa bumi anu sesah. Duanana olahraga, bénten sareng lingkungan tempat aranjeunna dipraktekeun, ngabagi hal anu umum anu ngainspirasi sareng ngaidéntifikasi urang. Naha anjeun bakal sono?
Leer Ngawasa
6 hal anu anjeun kedah terang ngeunaan Paddle Surf

6 hal anu anjeun kedah terang ngeunaan Paddle Surf

Juli 02, 2021

Kalayan usum panas, kahoyong pantai moal ditolak! Ieu nunjukkeun ku salah sahiji olahraga cai anu pang populerna di taun-taun ayeuna, di Ngawelah, olahraga anu serbaguna sahingga masihan anjeun kamungkinan jalan-jalan sepi di danau pikeun ngalakukeun trik anu paling endah, néwak ombak di laut kalayan ngawelah anjeun.
Leer Ngawasa

10 hal anu anjeun kedah terang ngeunaan Surfskate

10 hal anu anjeun kedah terang ngeunaan Surfskate

Juli 02, 2021

Panggihan 10 hal anu anjeun kedah terang ngeunaan surfskate! Ti mimiti na mana anu mangrupikeun merek surfskate utama, dugi ka kumaha anjeun tiasa milih dewan pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan anjeun. Entong sono!

Leer Ngawasa
Windsurfing: olahraga pikeun saha waé

Windsurfing: olahraga pikeun saha waé

Juni 21, 2021

Naha anjeun wani ngendalikeun angin? Windsurfing, olahraga anu saé ieu dimana windurfer, balayar sareng dewan janten salah sahiji anu janten akrobat anu paling luar biasa. Éta sababna dina tulisan kami dinten ieu kami parantos milih 10 hal anu anjeun kedah terang ngeunaan tali angin, pikeun ngahibur anjeun sareng meureun janten juara Olimpiade urang salajengna. 

Leer Ngawasa
Fingerskate

Ngajalajah dunya khusus Fingerskate

Juni 21, 2021

Dupi anjeun kantos nguping salah sahiji Fingerskate? Dunya skateboarding teu aya watesna sareng ieu nunjukkeun ku olahraga khusus ieu dimana anjeun ngan ukur peryogi ramo sareng papan miniatur. Kami ngantepkeun anjeun sadayana detil ngeunaan Fingerskate, kenalkeun sareng teras teras prakna! 
Leer Ngawasa
5 Sawarga Pulo Surgo dina Sampurna Sampurna pikeun Surfing

5 pantai paradisiacal di Spanyol sampurna pikeun berselancar

Bisa 11, 2021

Henteu perlu pikeun ngalakukeun perjalanan upami anu anjeun milari nyaéta ombak ageung, pantai sareng bentang anu disumputkeun anu ngalirkeun anjeun ka tempat anu anjeun henteu pernah bayang. Kami nunjukkeun anjeun 5 pantai unik kalayan kaanekaragaman alam anu nawiskeun anjeun tujuan paradisiacal, dimana para peselancar profesional anu pangsaéna di dunya parantos ngajajah sareng mastikeun yén surga para peselancar sapertos Spanyol.
Leer Ngawasa

Panutup-10 hal anu anjeun kedah terang upami anjeun ngamimitian ngalelep

10 hal anu anjeun kedah terang upami anjeun ngamimitian ngalelep

Bisa 04, 2021

Nyanghareupan lega sagara tiasa nangtang ogé pikaresepeun. Diving parantos janten kagiatan serbaguna anu ngamungkinkeun para amatir sareng propésional mendakan naon anu disumputkeun di handapeun laut. Kami bakal nyaritakeun sagala hal anu kedah anjeun émut upami anjeun mikirkeun ngalebetkeun diri dina olahraga ieu!
Leer Ngawasa
Salju salju pangsaéna dimana nganggo kacamata ski énggal anjeun

5 salju salju pangsaéna di Semenanjung Bawa kaluar kacamata ski anjeun!

Maret 22, 2021

Spanyol sareng Andorra gaduh puluhan tempat salju sareng daérah freeride pikeun sagala rasa ... Teu diragukeun te rébuan petualangan, laluncatan, pirouette sareng katurunan ngantosan stasion na anu béda. Naha anjeun parantos nyobian nyampurnakeun téknik anjeun sareng nyobian pirouette ganjil dina snowpark? Di dieu kami nyaritakeun lima tempat salju paling saé di semenanjung sahingga anjeun perhatoskeun!
Leer Ngawasa
Balap jalan satapak ultra paling kasohor!

Balap jalan satapak ultra paling kasohor!

Maret 14, 2021

Naha anjeun resep kana jalan satapak sareng olahraga petualangan? Jarak anu jauh dina jalur di sakumna dunya katutupan ku pelari tilas sataun demi taun, sareng waktos ieu urang parantos ngempelkeun anu paling dikenal sadayana, tapi ogé sababaraha jalan anu paling pikaresepeun, sesah sareng ékséntris. Maca teras panggihan balap lari jalan satapak anu paling terkenal sareng nuntut di dunya!
Leer Ngawasa
Kami resep gunung sareng sadaya olahraga anu ditawarkeunana!

Kami resep gunung sareng sadaya olahraga anu ditawarkeunana!

Januari 12, 2021

Gunung nawiskeun kami pisan yén urang kedah nawiskeun anu sami, hormat pisan supados teras janten tempat dimana urang tiasa sumping sareng nikmati kabébasan anu leres anu urang milari nalika urang lebet ka aranjeunna. Naon olahraga sareng gunung favorit anjeun? Upami anjeun henteu acan masihan kasempetan hirup gunung sareng petualangan, tong ngantosan deui! Anjeun yakin moal kuciwa ...
Leer Ngawasa

Gunung terinspirasi topi Petualangan sareng olahraga ekstrim!

Gunung terinspirasi topi Petualangan sareng olahraga ekstrim!

Januari 03, 2021

Alam ngajak gunung di 2021! Sareng éta urang resep olahraga, utamina upami di gunung! Aya seueur jinis olahraga anu anjeun tiasa mendakan adrenalin éta, sareng nyugemakeun kecanduan anjeun pikeun ekstrim. Naha anjeun parantos terang aranjeunna? Anu mana anu anjeun latihan? Panggihan langkung seueur ngeunaan kamekaran anu dibawa ku olahraga gunung!

Leer Ngawasa
Acara olah raga anu nyarios Sumuhun ka 2021!

Acara olah raga anu nyarios Sumuhun ka 2021!

Désémber 29, 2020

Sanaos 2020 nyababkeun urang sono ampir sadaya acara olahraga karesep urang, taun 2021 ieu kami bade nganggo batréna sareng kami langkung ti gumbira mendakan iraha tanggal festival ageung sareng acara olahraga bakal. Di dieu kami ninggalkeun anjeun naon anu kami terang bakal datang dina 2021 ieu!

Leer Ngawasa
10 hal anu luar biasa anu anjeun henteu terang ngeunaan surfing

10 hal anu luar biasa anu anjeun henteu terang ngeunaan surfing

Désémber 18, 2020

Kami parantos nyusun inpormasi anu paling panasaran ngeunaan surfing, janten anjeun tiasa neuleuman langkung seueur ngeunaan olahraga ekstrim anu luar biasa ieu. Anjeun moal tiasa sono aranjeunna!
Leer Ngawasa
Top 10 kompetisi olahraga ekstrim sareng acara

Top 10 kompetisi olahraga ekstrim sareng acara

Agustus 17, 2020

Milarian kompetisi olahraga ekstrim anu pangsaéna sareng acara di Éropa sareng dunya!Aya seueur, seueur patepang petualangan di dunya, ti anu anéh sareng paling asli, paling klasik, legendaris sareng "konvensional". Baca sareng terang 10 kompetisi anu paling ekstrim di dunya.

Leer Ngawasa

Batu mendak sareng Chechu Arribas

Batu mendak sareng Chechu Arribas

Juni 24, 2020

Pendakian batu pikeun kuring mangrupikeun salah sahiji disiplin karesep kuring sareng salah sahiji anu paling panjang anu kuring atikan salaku atlit, janten transisi pikeun nanjak fotografi dina batu kuring nyaéta prosés alami.
Leer Ngawasa
Pendak Yosemite

Pendak Yosemite

Juni 15, 2020

Anu janten pendak - ti pangalaman sareng reputasi - terang pisan ieu ... nanjak di Yosemite anu luar biasa! Ieu lokasi Éta dianggap Mekah pikeun pendaki batu pangsaéna di dunya, sareng éta mangrupikeun tantangan anu pikaresepeun pikeun seueur anu mutuskeun ngalebetkeun témbok taman nasional California di répertoirna.
Leer Ngawasa
10 DOKUMENTARI DI SASUS ADVENTURE

10 DOKUMENTARI DI SASUS ADVENTURE

Juni 13, 2020

Nalika urang mikir olahraga ekstrim hal anu kahiji anu aya dina pikiran nyaéta petualangan sareng adrenalin. Ngadepsi alam sareng nguji kaayaan manusa urang ngiringan ngarasa leres-leres dina jalan. Tapi di sebalik unggal petualangan, sok aya carita anu saé ... carita anu leres! Tina lalaki gagah nyata, di tempat nyata.
Leer Ngawasa
Paragliding di Pokhara: ngalayang di tengah tengah Nepal

Paragliding di Pokhara: ngalayang di tengah tengah Nepal

Juni 05, 2020

Upami anjeun mikirkeun paragliding, Pokhara mangrupikeun tempat anu paling hadé pikeun ngalakukeunana. Kota ieu, anu ogé disebut "gerbang ka Annapurnas" (rute anu populér ngalangkungan Himalaya), kapanggih di basisir Danau Phewa di tengah Nepal, dimana jarakna Sarangkot sareng jangkungna anu aya hubunganna ka danau ngajantenkeun tempat anu idéal pikeun paragliding.
Leer Ngawasa

Kacamata Ngajalankeun pangalusna!

Kacamata Ngajalankeun pangalusna!

Juni 05, 2020

Penting pisan lamun latihan Ngajalankeun sareng Trekking. Olahraga luar ruangan ngabebaskeun pisan pikeun awak sareng roh. Aranjeunna masihan urang perasaan kabébasan anu pasti moal kahontal di jero bumi. Henteu ngan ukur sapasang kacamata hideung anu cocog pikeun jenis kagiatan luar ieu, langkung saé nganggo kacamata olahraga kualitas anu pas sareng wajah urang sareng tetep aya sateuacan manuver anu urang jalankeun.

Leer Ngawasa
10 hal anu anjeun kedah terang ngeunaan mountaineering atanapi mountaineering

10 hal anu anjeun kedah terang ngeunaan mountaineering atanapi mountaineering

Bisa 27, 2020

El mountaineering Mangrupikeun prakték olahraga anu ngalibatkeun naékna sareng turunna pagunungan anu luhur, anu ngalibatkeun rangking kaparigelan, pangetahuan sareng téhnik anu ditujukeun pikeun ngahontal titik puncak puncak. Mountaineering menonjol pikeun janten disiplin jasmani anu lega pisan gumantung kana kaistimewaanana, sareng anu diaku pisan ku komunitas olahraga sareng ku masarakat umum. Pilarian terang langkung seueur ngeunaan disiplin anu luar biasa ieu!

Leer Ngawasa
Kompilasi video olahraga salju anu paling luar biasa

Kompilasi video olahraga salju anu paling luar biasa

Januari 19, 2018

Salju, salju sareng salju langkung! Naha anjeun resep olahraga ekstrim sareng petualangan? Di The Indian Face Kami nyandak anjeun pilihan pidéo olahraga usum anu pastina bakal ngantep anjeun teu tiasa nyarios. Upami anjeun hoyong ningali aksi anu paling endah, katurunan sareng hal-hal gélo taun ieu, pencét sareng héran sorangan ku tingkat adrenalin ieu. 
Leer Ngawasa
Alat pangalusna pikeun ngalaksanakeun olahraga usum tiris tanpa tiris

Alat pangalusna pikeun ngalaksanakeun olahraga usum tiris tanpa tiris

Januari 17, 2018

Seueur kali urang parantos ngarasa sakedik deui nalika datang ngalaksanakeun olahraga dina salju kusabab sababaraha unsur éksternal sapertos hawa tiis. Janten taun ieu teu aya anu bisa ngeureunkeun anjeun The Indian Face Kami parantos mutuskeun pikeun nyayogikeun anjeun saperangkat tip, anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngamanpaatkeun salju tanpa hariwang ngeunaan tiis. Siap-siap pikeun aksi sareng kami!

Leer Ngawasa