olahraga petualangan di gunung

Kami resep gunung sareng sadaya olahraga anu ditawarkeunana!

Januari 12, 2021

Gunung nawiskeun kami pisan yén urang kedah nawiskeun anu sami, hormat pisan supados teras janten tempat dimana urang tiasa sumping sareng nikmati kabébasan anu leres anu urang milari nalika urang lebet ka aranjeunna. Naon olahraga sareng gunung favorit anjeun? Upami anjeun henteu acan masihan kasempetan hirup gunung sareng petualangan, tong ngantosan deui! Anjeun yakin moal kuciwa ...
Leer Ngawasa
topi gunung

Gunung terinspirasi topi Petualangan sareng olahraga ekstrim!

Januari 03, 2021

Alam ngajak gunung di 2021! Sareng éta urang resep olahraga, utamina upami di gunung! Aya seueur jinis olahraga anu anjeun tiasa mendakan adrenalin éta, sareng nyugemakeun kecanduan anjeun pikeun ekstrim. Naha anjeun parantos terang aranjeunna? Anu mana anu anjeun latihan? Panggihan langkung seueur ngeunaan kamekaran anu dibawa ku olahraga gunung!

Leer Ngawasa
Acara olahraga 2021

Acara olah raga anu nyarios Sumuhun ka 2021!

Désémber 29, 2020

Sanaos 2020 nyababkeun urang sono ampir sadaya acara olahraga karesep urang, taun 2021 ieu kami bade nganggo batréna sareng kami langkung ti gumbira mendakan iraha tanggal festival ageung sareng acara olahraga bakal. Di dieu kami ninggalkeun anjeun naon anu kami terang bakal datang dina 2021 ieu!

Leer Ngawasa
10 kompetisi olahraga ekstrim

Top 10 kompetisi olahraga ekstrim sareng acara

Agustus 17, 2020

Milarian kompetisi olahraga ekstrim anu pangsaéna sareng acara di Éropa sareng dunya!Aya seueur, seueur patepang petualangan di dunya, ti anu anéh sareng paling asli, paling klasik, legendaris sareng "konvensional". Baca sareng terang 10 kompetisi anu paling ekstrim di dunya.

Leer Ngawasa

Batu mendak sareng Chechu Arribas

Batu mendak sareng Chechu Arribas

Juni 24, 2020

Pendakian batu pikeun kuring mangrupikeun salah sahiji disiplin karesep kuring sareng salah sahiji anu paling panjang anu kuring atikan salaku atlit, janten transisi pikeun nanjak fotografi dina batu kuring nyaéta prosés alami.
Leer Ngawasa
Pendak Yosemite

Pendak Yosemite

Juni 15, 2020

Anu janten pendak - ti pangalaman sareng reputasi - terang pisan ieu ... nanjak di Yosemite anu luar biasa! Ieu lokasi Éta dianggap Mekah pikeun pendaki batu pangsaéna di dunya, sareng éta mangrupikeun tantangan anu pikaresepeun pikeun seueur anu mutuskeun ngalebetkeun témbok taman nasional California di répertoirna.
Leer Ngawasa
10 DOKUMENTARI DI SASUS ADVENTURE

10 DOKUMENTARI DI SASUS ADVENTURE

Juni 13, 2020

Nalika urang mikir olahraga ekstrim hal anu kahiji anu aya dina pikiran nyaéta petualangan sareng adrenalin. Ngadepsi alam sareng nguji kaayaan manusa urang ngiringan ngarasa leres-leres dina jalan. Tapi di sebalik unggal petualangan, sok aya carita anu saé ... carita anu leres! Tina lalaki gagah nyata, di tempat nyata.
Leer Ngawasa
Paragliding di Pokhara: ngalayang di tengah tengah Nepal

Paragliding di Pokhara: ngalayang di tengah tengah Nepal

Juni 05, 2020

Upami anjeun mikirkeun paragliding, Pokhara mangrupikeun tempat anu paling hadé pikeun ngalakukeunana. Kota ieu, anu ogé disebut "gerbang ka Annapurnas" (rute anu populér ngalangkungan Himalaya), kapanggih di basisir Danau Phewa di tengah Nepal, dimana jarakna Sarangkot sareng jangkungna anu aya hubunganna ka danau ngajantenkeun tempat anu idéal pikeun paragliding.
Leer Ngawasa

Kaciri ngajalankeun

Kacamata Ngajalankeun pangalusna!

Juni 05, 2020

Penting pisan lamun latihan Ngajalankeun sareng Trekking. Olahraga luar ruangan ngabebaskeun pisan pikeun awak sareng roh. Aranjeunna masihan urang perasaan kabébasan anu pasti moal kahontal di jero bumi. Henteu ngan ukur sapasang kacamata hideung anu cocog pikeun jenis kagiatan luar ieu, langkung saé nganggo kacamata olahraga kualitas anu pas sareng wajah urang sareng tetep aya sateuacan manuver anu urang jalankeun.

Leer Ngawasa
10 hal anu anjeun kedah terang ngeunaan mountaineering atanapi mountaineering

10 hal anu anjeun kedah terang ngeunaan mountaineering atanapi mountaineering

Bisa 27, 2020

El mountaineering Mangrupikeun prakték olahraga anu ngalibatkeun naékna sareng turunna pagunungan anu luhur, anu ngalibatkeun rangking kaparigelan, pangetahuan sareng téhnik anu ditujukeun pikeun ngahontal titik puncak puncak. Mountaineering menonjol pikeun janten disiplin jasmani anu lega pisan gumantung kana kaistimewaanana, sareng anu diaku pisan ku komunitas olahraga sareng ku masarakat umum. Pilarian terang langkung seueur ngeunaan disiplin anu luar biasa ieu!

Leer Ngawasa
Kompilasi video olahraga salju anu paling luar biasa

Kompilasi video olahraga salju anu paling luar biasa

Januari 19, 2018

Salju, salju sareng salju langkung! Naha anjeun resep olahraga ekstrim sareng petualangan? Di The Indian Face Kami nyandak anjeun pilihan pidéo olahraga usum anu pastina bakal ngantep anjeun teu tiasa nyarios. Upami anjeun hoyong ningali aksi anu paling endah, katurunan sareng hal-hal gélo taun ieu, pencét sareng héran sorangan ku tingkat adrenalin ieu. 
Leer Ngawasa
Alat pangalusna pikeun ngalaksanakeun olahraga usum tiris tanpa tiris

Alat pangalusna pikeun ngalaksanakeun olahraga usum tiris tanpa tiris

Januari 17, 2018

Seueur kali urang parantos ngarasa sakedik deui nalika datang ngalaksanakeun olahraga dina salju kusabab sababaraha unsur éksternal sapertos hawa tiis. Janten taun ieu teu aya anu bisa ngeureunkeun anjeun The Indian Face Kami parantos mutuskeun pikeun nyayogikeun anjeun saperangkat tip, anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngamanpaatkeun salju tanpa hariwang ngeunaan tiis. Siap-siap pikeun aksi sareng kami!

Leer Ngawasa

Olahraga usum panas anu paling panasaran

Olahraga usum panas anu paling panasaran

Januari 04, 2018

Urang sadayana terang olahraga usum salju anu paling umum sapertos ski, snowboard, atanapi ice skating. Tapi aya seueur olahraga anu aneh upami anjeun hoyong anu sakedik béda. Di The Indian Face Kami parantos milarian sababaraha diantarana, pikeun masihan anjeun pedaran singget sahingga teu aya anu tinggaleun tanpa olahraga usum favorit maranéhanana. Siapkeun kagum!

Leer Ngawasa
Olahraga usum tiris anjeun badé nyobian taun ieu

Olahraga usum tiris anjeun badé nyobian taun ieu

Désémber 21, 2017

Kadatangan usum salju henteu hartosna yén urang kedah tetep ngonci di bumi, sabalikna, éta mangrupikeun sinyal ngamimitian pikeun ngamimitian usum olahraga usum salju. Di The Indian Face Kami moal tetep tenang sanaos tiris sareng kusabab kami terang yén anjeun ogé sumanget teu tenang sareng teu kaampeuh, teras-terasan milarian pangalaman sareng hal-hal anu anyar, kami masihan anjeun sababaraha olahraga anu anjeun resep nyobian usum ieu. Adrenalin murni!

Leer Ngawasa
Tip pikeun nyegah bahaya longsoran atanapi longsor

Tip pikeun nyegah bahaya longsoran atanapi longsor

November 08, 2016

Éta normal yén nalika usum salju anu beurat, para pésta olahraga usum tiris, ningal gunung sareng badé tindakan. Tapi dinten ieu kami badé ngingetkeun ka bahasan anu ditimbulkeun ku akumulasi salju ieu pikeun skiers atanapi snowboarder sareng ogé masihan anjeun sababaraha tips pikeun nyegah bahaya longsoran atanapi longsoran. Gunana […]
Leer Ngawasa
Spectacular Kite Surf didamel ku Mini

Spectacular Kite Surf didamel ku Mini

April 25, 2015

Tingali kana langlayangan panasaran ieu anu diangkat ku mobil anu diuji ku Marc Jacobs kalayan bantosan Tim Switch Kites. Ngawangun mobil anu badé ngagancangkeun angin sareng ngagulung lengkep bersih mangrupikeun tujuan ieu tangtangan. Jacobs mendakan hiji Mino anu lami sareng didatangan ku […]
Leer Ngawasa

Surf dina ombak raksasa di Punta Galea di Getxo

Surf dina ombak raksasa di Punta Galea di Getxo

April 17, 2015

Dinten ieu kami mawa pidio Punta Galea Challenge of 2015, acara internetan anu kasohor ku ayana gelombang raksasa, antara genep sareng dalapan meter, anu ngajantenkeun hal anu spektakuler. Dina kasempetan ieu, Amérika Nic Lamb mangrupakeun juara dina edisi Punta Galea edisi anu kasalapan, anu diayakeun […]
Leer Ngawasa
Rapat kenténg angin di pulo Tasmania

Rapat kenténg angin di pulo Tasmania

April 17, 2015

Tasmania, nagara anu bagian tina Pasamakmuran Australia, nyayogkeun tim anu diwangun tina gawang angin pangsaéna di dunya (kalebet Victor Fernández, Storm Chaser Spanyol) salami dua dinten dina angin kuat sareng ombak anu luar biasa dina setting anu taringgul jeung liar. Dina kasempetan ieu Thomas Traversa, Dany Bruch, Leon […]
Leer Ngawasa
Para peselancar Rusia dina -15 derajat di Vladivostok

Para peselancar Rusia dina -15 derajat di Vladivostok

April 10, 2015

Dupi anjeun kantos ngaluuh dina suhu anu rada handap? Naha anjeun daék nalika di usum tiis? Dupi anjeun kersa nyandak wétuit sareng dewan anjeun sareng milarian gelombang di pantai dina 15 derajat nol? Panginten henteu. Atanapi meureun enya, urang gaduh seueur anu resep olahraga ekstrim diantara pamiarsa urang. Tapi naon anu pasti […]
Leer Ngawasa
Luncat ski sareng ski Flying: ski-luncat na follies ski dina taun 80an

Luncat ski sareng ski Flying: ski-luncat na follies ski dina taun 80an

April 02, 2015

Salila taun 80an, kompetisi luncur ski mangrupikeun salah sahiji olahraga anu paling ekstrim anu tiasa dipraktikkan. Malahan ayeuna éta masih tiasa dianggap cara éta. Video ieu kacida dianjurkeun upami anjeun resep olahraga ieu, luncat spektakuler. kecepatan, sareng presisi dina landings luar biasa dina […]
Leer Ngawasa

Kumaha salamet longsoran: carita bener (video hebat)

Kumaha salamet longsoran: carita bener (video hebat)

Maret 25, 2015

Dinten ieu kami bagikeun sareng anjeun pidéo anu pikaresepeun sareng sengit anu moal ngantep saha waé anu teu peduli. Sahenteuna sanésna anu freeride atanapi snowboard atanapi ski di daérah anu condong kalayan bantosan. Dina video di handap ieu anjeun bakal ningali kumaha sakelompok skier anu ngalakukeun freride di daérah salju parawan, […]
Leer Ngawasa
Teu percanten ka jalan satapak atanapi tapak suku batur dina salju

Teu percanten ka jalan satapak atanapi tapak suku batur dina salju

Maret 25, 2015

Dinten ieu kami mawa anjeun pidéo panasaran anu kami ngingetkeun yén bahaya ngiringan jalan satapak anu sanés nalika anjeun freeride sareng dewan anjeun ngalangkungan pagunungan. Di jerona anjeun tiasa ningali kumaha snowboarder ngageser salju, sareng dilengkepan kaméra mobile GoPro, nuturkeun jalan satuan […]
Leer Ngawasa
Anjeunna nyatakeun kumaha kasirotan anu anjeunna parantos nguburkeun anjeunna: anjeunna disimpen sacara ajaib

Anjeunna nyatakeun kumaha kasirotan anu anjeunna parantos nguburkeun anjeunna: anjeunna disimpen sacara ajaib

Maret 19, 2015

Dinten ieu kami mawa anjeun pidéo anu narik anu moal ngantep saha waé anu teu resep. Rider aya dina snowboard nalika, kusabab kagiatan na taneuh urug, anjeunna nyababkeun kasaluaran anu ngeureunkeun anjeunna. Kusabab éta dilengkepan kaméra gaya GoPro, éta tiasa ngarekam sadayana. Salila pidio anjeun tiasa ningali sampurna kumaha éta dimimitian pikeun […]
Leer Ngawasa
Pat Moore sareng éta 'snowboard urban'

Pat Moore sareng éta 'snowboard urban'

Maret 07, 2015

Hiji Natal nalika Pat Moore anom pisan, Santa nyangking snowboard anjeunna; teu saurang ogé dina waktos éta ngagaduhan pamanggih sakedik naon pangaruh anu kéngingkeun dina kahirupan Pat Moore dina kahirupan. Nalika anjeunna cukup lami, anjeunna ngadaptar dina program salju Waterville […]
Leer Ngawasa