NAMPAHKEJAKAN KAYU DENGAN 5 KAWASAN

NAMPAHKEJAKAN KAYU DENGAN 5 KAWASAN

Juli 09, 2020

Émut yén prakték anu dilakukeun ku guru, sareng latihan ogé! Kami ngantunkeun rutin anjeun 5-hambalan anu saé pikeun anjeun tetep émut nalika ngalatih awak anjeun sareng ningkatkeun teknik surfing anjeun.
Tempo artikel pinuh
Latihan panangan pikeun pendaki

Latihan panangan pikeun pendaki

Juni 24, 2020

Upami anjeun ngiringan rutin ieu sacara teratur (nyandak sadaya pancegahan) éta bakal saé pikeun anjeun nyandak panangan jelema anu naék sareng anjeun peryogi pisan.
Tempo artikel pinuh
Latihan rutin fisik sateuacan sare

Latihan rutin fisik sateuacan sare

Juni 16, 2020

Tanpa gim? Henteu masalah! Upami anjeun teu acan gaduh waktos latihan nalika siang, tuturkeun rutin ieu saderhana wengi sateuacan angkat.

Tempo artikel pinuh
Sindrom kantor

Kumaha nyingkahan Sindrom Kantor

Juni 05, 2020

Nu disebut sindrom kantor lumangsung sanggeus sababaraha jam linggih di payun komputer. Seueur jalma anu nyerat, ngararancang atanapi ngedit foto petualangan - sareng kagiatan anu sanés - moal nengetan waktos aranjeunna ngaluarkeun payuneun komputer. Pilari kumaha ieu tiasa mangaruhan awak anjeun sareng kumaha carana nyingkahanna!
Tempo artikel pinuh

Roti salmon Norwegia. Resep anu pohara séhat

Roti salmon Norwegia. Resep anu pohara séhat

Juni 05, 2020

Salmon parantos janten salah sahiji lauk biru anu paling loba dikonsumsi di dunya. Sanés ngan ukur pikeun rasa anu pikaresepeun, tapi ogé pikeun eusi nutrisi na. Salian éta, mangrupikeun katuangan anu tiasa disiapkeun ku sababaraha cara sabab rasana leres pisan sareng metode masak anu béda.
Tempo artikel pinuh
Resep Pancakes Séhat Tanpa Tepung Gandum

Resep Pancakes Séhat Tanpa Tepung Gandum

Bisa 27, 2020

Jieun tuangeun nikmat atanapi jajan sareng resep ieu pikeun pancake oatmeal sareng almond!

Seueur jalma anu mendakan kalemahan yén tuangeun tepung gandum tiasa gaduh sareng dampak na kana kaséhatan, khususna pikeun jalma anu celiac sareng gluten henteu sopan.

Tempo artikel pinuh
10 manjang rutin latihan

10 manjang otot pikeun ngamimitian rutinitas latihan anjeun

Bisa 26, 2020

Kami nampilkeun 10 manjang anu anjeun teu kedah hilap sateuacan ngamimitian latihan latihan anjeun. Ieu bakal ngabantu haneutkeun otot anjeun sateuacan oyag na.
Tempo artikel pinuh
Kanker panon kanker

5 tips pikeun nyegah kanker panon

Bisa 11, 2020

Kami nampilkeun lima tips anu bakal nulungan urang nyegah kanker panon. Hungkul, pikeun ngalakukeun sagala rupa anu mungkin pikeun boga kaséhatan panon anu saé sareng nyegah ieu sareng panyakit sanésna anu tiasa mangaruhan panon urang.
Tempo artikel pinuh

Las lesiones en el esquí y en el snowboard: siempre es bueno conocerlas

Las lesiones en el esquí y en el snowboard: siempre es bueno conocerlas

Januari 14, 2015

Las lesiones en el esquí y en el snowboard: siempre es bueno conocerlas En plena temporada de esquí es posible que todavía estés planeando una excursión y pasarte unos días disfrutando de la nieve y haciendo ejercicio. Tanto si lo tuyo es el esquí clásico o es el snowboard, hoy queremos ilustrarte brevemente acerca de […]
Tempo artikel pinuh
Cómo estar en forma para esquiar este invierno

Cómo estar en forma para esquiar este invierno

November 21, 2014

La semana pasada publicamos un artículo en el que compartíamos consejos para esquiadores principiantes. Hoy os traemos una serie de prácticas aconsejables para ponerse en forma antes de ir a esquiar este invierno, válidos tanto para esquiadores nobeles como para aquellos que ya tienen cierta experiencia. Para empezar, los músculos que más deberás trabajar son los de […]
Tempo artikel pinuh