Ngalatih pikeun freeride

Ngalatih pikeun freeride! Kinerja fisik pangsaéna pikeun usum ski!

Oktober 28, 2020

Naha anjeun siap pikeun usum ski? Freeriding nungtut, henteu diragukeun ngeunaan éta! Boh dina tahap pendakian sareng katurunan, pengendara kedah ngagaduhan rangkéan kaayaan fisik anu optimal pikeun tiasa ngahontal tujuanana. Tanpa ragu éta dina waktos pikeun ngabaru anjeun Kacamata ski sareng siap-siap pikeun aksi! Baca teras terang kumaha ningkatkeun téknik freeride anjeun.
Leer Ngawasa
Latihan awak anjeun pikeun gunung

5 cara latihan awak anjeun pikeun gunung

Agustus 17, 2020

Janten gunung anu langkung saé kalayan 5 latihan ieu! Éta penting ngalatih awak urang pikeun gunung upami urang latihan gunung, trekking atanapi hiking. Turutan tip ieu sareng janten atlit anu langkung saé unggal dinten ku latihan ka arah anu leres!

Leer Ngawasa
NAMPAHKEJAKAN KAYU DENGAN 5 KAWASAN

NAMPAHKEJAKAN KAYU DENGAN 5 KAWASAN

Juli 09, 2020

Émut yén prakték anu dilakukeun ku guru, sareng latihan ogé! Kami ngantunkeun rutin anjeun 5-hambalan anu saé pikeun anjeun tetep émut nalika ngalatih awak anjeun sareng ningkatkeun teknik surfing anjeun.
Leer Ngawasa
Latihan panangan pikeun pendaki

Latihan panangan pikeun pendaki

Juni 24, 2020

Upami anjeun ngiringan rutin ieu sacara teratur (nyandak sadaya pancegahan) éta bakal saé pikeun anjeun nyandak panangan jelema anu naék sareng anjeun peryogi pisan.
Leer Ngawasa

Latihan rutin fisik sateuacan sare

Latihan rutin fisik sateuacan sare

Juni 16, 2020

Tanpa gim? Henteu masalah! Upami anjeun teu acan gaduh waktos latihan nalika siang, tuturkeun rutin ieu saderhana wengi sateuacan angkat.

Leer Ngawasa
Sindrom kantor

Kumaha nyingkahan Sindrom Kantor

Juni 05, 2020

Nu disebut sindrom kantor lumangsung sanggeus sababaraha jam linggih di payun komputer. Seueur jalma anu nyerat, ngararancang atanapi ngedit foto petualangan - sareng kagiatan anu sanés - moal nengetan waktos aranjeunna ngaluarkeun payuneun komputer. Pilari kumaha ieu tiasa mangaruhan awak anjeun sareng kumaha carana nyingkahanna!
Leer Ngawasa
Roti salmon Norwegia. Resep anu pohara séhat

Roti salmon Norwegia. Resep anu pohara séhat

Juni 05, 2020

Salmon parantos janten salah sahiji lauk biru anu paling loba dikonsumsi di dunya. Sanés ngan ukur pikeun rasa anu pikaresepeun, tapi ogé pikeun eusi nutrisi na. Salian éta, mangrupikeun katuangan anu tiasa disiapkeun ku sababaraha cara sabab rasana leres pisan sareng metode masak anu béda.
Leer Ngawasa
Resep Pancakes Séhat Tanpa Tepung Gandum

Resep Pancakes Séhat Tanpa Tepung Gandum

Bisa 27, 2020

Ngadamel sarapan enak atanapi snacks kalayan resep ieu pikeun pancake oat sareng almond!

Seueur jalma anu mendakan kalemahan yén tuangeun tepung gandum tiasa gaduh sareng dampak na kana kaséhatan, khususna pikeun jalma anu celiac sareng gluten henteu sopan.

Leer Ngawasa

10 manjang rutin latihan

10 manjang otot pikeun ngamimitian rutinitas latihan anjeun

Bisa 26, 2020

Kami nampilkeun 10 manjang anu anjeun teu kedah hilap sateuacan ngamimitian latihan latihan anjeun. Ieu bakal ngabantu haneutkeun otot anjeun sateuacan oyag na.
Leer Ngawasa
Kanker panon kanker

5 tips pikeun nyegah kanker panon

Bisa 11, 2020

Kami nampilkeun lima tips anu bakal nulungan urang nyegah kanker panon. Hungkul, pikeun ngalakukeun sagala rupa anu mungkin pikeun boga kaséhatan panon anu saé sareng nyegah ieu sareng panyakit sanésna anu tiasa mangaruhan panon urang.
Leer Ngawasa
Tatu dina ski sareng snowboarding: sok terang ngeunaan éta

Tatu dina ski sareng snowboarding: sok terang ngeunaan éta

Januari 14, 2015

Kacilakaan dina ski sareng snowboarding: éta hadé pikeun ngenalkeun aranjeunna Dina pertengahan usum ski, anjeun masih tiasa merencanakeun dolan sareng nyéépkeun sababaraha dinten pikeun nikmati salju sareng latihan. Naha hal anjeun mangrupikeun ski klasik atanapi snowboarding, ayeuna urang badé ngagambarkeun sakeudeung ngeunaan […]
Leer Ngawasa
Kumaha cocog waé mun ski ieu

Kumaha cocog waé mun ski ieu

November 21, 2014

Minggu kamari urang nyebarkeun tips ngabagi tulisan pikeun pamaén ski pemula. Dinten ieu kami nyayogikeun anjeun saperangkat prakték anu disarankeun pikeun bentukna sateuacan angkat ski dina usum salju ieu, lumayan pikeun para pamaén ski anu mulya sareng anu parantos ngagaduhan pangalaman. Pikeun mimitian, otot anu paling anjeun kedah dianggo nyaéta otot-otot […]
Leer Ngawasa