Pentingna pendidikan dina nilai ngaliwatan olahraga

Pentingna pendidikan dina nilai ngaliwatan olahraga

Juli 27, 2021

Ngalatih olahraga saluareun ngondisikeun diri dina tingkat fisik, ogé mangrupikeun alat anu saé pikeun nguatkeun sareng upami henteu netepkeun, nilai-nilai ngalangkungan gawé babarengan ogé sacara individual. Minggu ayeuna  Leticia Montoya, psikolog olahraga, ngajarkeun urang sadayana rinci ngeunaan topik ieu. Naha anjeun bakal sono?
Leer Ngawasa
Kumaha carana pipikiran ningkatkeun résiko cilaka?

Kumaha carana pipikiran ningkatkeun résiko cilaka?

Juli 19, 2021

Tatu olahraga henteu kajantenan. Nyatana, tina cilaka olahraga anjeun tanggel waler. Naha katingalina anéh anjeun? Aya musuh jempé anu jaga supados cilaka éta langkung rawan sareng kajantenan. Upami anjeun hoyong terang naon anu urang carioskeun, cicing kusabab tulisan ieu dipikaresep anjeun! Leticia Montoya, psikolog olahraga urang, nyaritakeun sagala rinci.
Leer Ngawasa
Pangaruh masarakat kana kinerja olahraga

Pangaruh masarakat kana kinerja olahraga

Juli 14, 2021

Naha anjeun kantos panasaran naon anu kedah dirasa ku atlit nalika anjeunna boo atanapi didorong ku masarakat? Upami urang nempatkeun diri dina kaayaan aranjeunna, urang tiasa ngabayangkeun sadayana tina gugup dugi ka euforia. Tapi pikeun anjeun langkung ngartos, saha anu langkung saé Leticia Montoya, Psikolog olahraga, anu nyaritakeun sagala rinci ngeunaan pangaruh masarakat kana olahraga. Naha anjeun bakal sono?
Leer Ngawasa
Manajemén émosional sareng pangaruhna kana karaharjaan sareng kinerja olahraga urang

Manajemén émosional sareng pangaruhna kana karaharjaan sareng kinerja olahraga urang

Juli 06, 2021

Olahraga sareng kecerdasan émosional? Ngagabungkeun duanana aspek sareng ngajantenkeun kinerja olahraga anjeun langkung efektif. Dina tulisan kami dinten ieu, Leticia Montoya, psikolog olahraga, nyaritakeun naon anu anjeun kedah terang ngeunaan manajemén émosional, kumaha cara ngendalikeunana sareng kumaha pangaruhna kana kinerja jalma-jalma anu olahraga.
Leer Ngawasa

4 resep sareng Salmon pikeun pamulihan saatos latihan anjeun.

4 resep sareng Salmon pikeun pamulihan saatos latihan anjeun.

Juni 15, 2021

Lengkep rutin anjeun nalika ngeunaan olahraga kalayan diet anu séhat! Éta sababna dina tulisan kami dinten ieu kami masihan anjeun opat resep anu nikmat dumasar kana Salmun, lauk biru anu nyandak seueur manpaat pikeun kaséhatan urang sareng sampurna pikeun pamulihan saatos olahraga.
Leer Ngawasa
Mangpaat ngalakukeun tempat yoga pikeun ngalakukeun yoga

Mangpaat yoga sareng tempat anu paling luar biasa pikeun ngalaksanakeunana!

Maret 22, 2021

Yoga mangrupikeun latihan anu ngahubungkeun awak sareng pipikiran pikeun ngahontal kasaimbangan penting dimana anjeun mendakan diri perdamaian sareng diri anjeun sareng jalma-jalma di sakuriling anjeun. Mangpaat yoga jelas sareng tiasa ditingali. Kami nyaritakeun ngeunaan aranjeunna di handap sareng kami ogé mamatahan anjeun dimana anjeun tiasa angkat upami anjeun kedah kabur ka mundur yogi!

Leer Ngawasa
Kumaha ngamimitian ngaji

Kumaha ngamimitian ngaji

Maret 14, 2021

Mimitian ti mimiti sok tangtangan anu hébat sareng kaputusan anu sesah. Pasti anjeun heran hal sapertos ... Kumaha ngamimitian ngaji? Kuring bakal tiasa ngalakukeun éta? Abdi kedah ngalakukeun éta? Di The Indian Face Kami salawasna ngajak anjeun percanten ka diri anjeun sareng ogé ngutamakeun kasihatan sareng kasihatan anjeun di luhur anu sanés. STerus maca sareng mendakan ideu, trik sareng latihan anu anyar anu bakal ngajantenkeun anjeun badé ngaji énjing.
Leer Ngawasa
Ngalatih pikeun freeride! Kinerja fisik pangsaéna pikeun usum ski!

Ngalatih pikeun freeride! Kinerja fisik pangsaéna pikeun usum ski!

Oktober 28, 2020

Naha anjeun siap pikeun usum ski? Freeriding nungtut, henteu diragukeun ngeunaan éta! Boh dina tahap pendakian sareng katurunan, pengendara kedah ngagaduhan rangkéan kaayaan fisik anu optimal pikeun tiasa ngahontal tujuanana. Tanpa ragu éta dina waktos pikeun ngabaru anjeun Kacamata ski sareng siap-siap pikeun aksi! Baca teras terang kumaha ningkatkeun téknik freeride anjeun.
Leer Ngawasa

5 cara latihan awak anjeun pikeun gunung

5 cara latihan awak anjeun pikeun gunung

Agustus 17, 2020

Janten gunung anu langkung saé kalayan 5 latihan ieu! Éta penting ngalatih awak urang pikeun gunung upami urang latihan gunung, trekking atanapi hiking. Turutan tip ieu sareng janten atlit anu langkung saé unggal dinten ku latihan ka arah anu leres!

Leer Ngawasa
NAMPAHKEJAKAN KAYU DENGAN 5 KAWASAN

NAMPAHKEJAKAN KAYU DENGAN 5 KAWASAN

Juli 09, 2020

Émut yén prakték anu dilakukeun ku guru, sareng latihan ogé! Kami ngantunkeun rutin anjeun 5-hambalan anu saé pikeun anjeun tetep émut nalika ngalatih awak anjeun sareng ningkatkeun teknik surfing anjeun.
Leer Ngawasa
Latihan panangan pikeun pendaki

Latihan panangan pikeun pendaki

Juni 24, 2020

Upami anjeun ngiringan rutin ieu sacara teratur (nyandak sadaya pancegahan) éta bakal saé pikeun anjeun nyandak panangan jelema anu naék sareng anjeun peryogi pisan.
Leer Ngawasa
Latihan rutin fisik sateuacan sare

Latihan rutin fisik sateuacan sare

Juni 16, 2020

Tanpa gim? Henteu masalah! Upami anjeun teu acan gaduh waktos latihan nalika siang, tuturkeun rutin ieu saderhana wengi sateuacan angkat.

Leer Ngawasa

Kumaha nyingkahan Sindrom Kantor

Kumaha nyingkahan Sindrom Kantor

Juni 05, 2020

Nu disebut sindrom kantor lumangsung sanggeus sababaraha jam linggih di payun komputer. Seueur jalma anu nyerat, ngararancang atanapi ngedit foto petualangan - sareng kagiatan anu sanés - moal nengetan waktos aranjeunna ngaluarkeun payuneun komputer. Pilari kumaha ieu tiasa mangaruhan awak anjeun sareng kumaha carana nyingkahanna!
Leer Ngawasa
Roti salmon Norwegia. Resep anu pohara séhat

Roti salmon Norwegia. Resep anu pohara séhat

Juni 05, 2020

Salmon parantos janten salah sahiji lauk biru anu paling loba dikonsumsi di dunya. Sanés ngan ukur pikeun rasa anu pikaresepeun, tapi ogé pikeun eusi nutrisi na. Salian éta, mangrupikeun katuangan anu tiasa disiapkeun ku sababaraha cara sabab rasana leres pisan sareng metode masak anu béda.
Leer Ngawasa
Resep Pancakes Séhat Tanpa Tepung Gandum

Resep Pancakes Séhat Tanpa Tepung Gandum

Bisa 27, 2020

Ngadamel sarapan enak atanapi snacks kalayan resep ieu pikeun pancake oat sareng almond!

Seueur jalma anu mendakan kalemahan yén tuangeun tepung gandum tiasa gaduh sareng dampak na kana kaséhatan, khususna pikeun jalma anu celiac sareng gluten henteu sopan.

Leer Ngawasa
10 manjang otot pikeun ngamimitian rutinitas latihan anjeun

10 manjang otot pikeun ngamimitian rutinitas latihan anjeun

Bisa 26, 2020

Kami nampilkeun 10 manjang anu anjeun teu kedah hilap sateuacan ngamimitian latihan latihan anjeun. Ieu bakal ngabantu haneutkeun otot anjeun sateuacan oyag na.
Leer Ngawasa

5 tips pikeun nyegah kanker panon

5 tips pikeun nyegah kanker panon

Bisa 11, 2020

Kami nampilkeun lima tips anu bakal nulungan urang nyegah kanker panon. Hungkul, pikeun ngalakukeun sagala rupa anu mungkin pikeun boga kaséhatan panon anu saé sareng nyegah ieu sareng panyakit sanésna anu tiasa mangaruhan panon urang.
Leer Ngawasa
Tatu dina ski sareng snowboarding: sok terang ngeunaan éta

Tatu dina ski sareng snowboarding: sok terang ngeunaan éta

Januari 14, 2015

Kecap Ski sareng Snowboard - Salawasna Alus Hartosna Di tengah usum ski anjeun masih tiasa ngarencanakeun dolan sareng nyéépkeun sababaraha dinten ngaraosan salju sareng latihan. Naha hal anjeun mangrupikeun ski klasik atanapi snowboarding, ayeuna kami badé ngagambarkeun kumaha waé
Leer Ngawasa
Kumaha cocog waé mun ski ieu

Kumaha cocog waé mun ski ieu

November 21, 2014

Minggu kamari urang nyebarkeun tips ngabagi tulisan pikeun ngamimitian pamaén ski. Dinten ieu kami nyayogikeun anjeun saperangkat prakték anu disarankeun pikeun bentukna sateuacan angkat ski dina usum salju ieu, lumaku pikeun pamaén ski nobel sareng pikeun anu parantos ngalaman. Pikeun mimitian, otot anu paling anjeun kedah dianggo nyaéta otot-otot éta
Leer Ngawasa