Gordy Ainsleigh: Ti pengendara dugi ka pencipta Ultra Trail

Gordy Ainsleigh: Ti pengendara dugi ka pencipta Ultra Trail

Juli 29, 2021

Naha anjeun salah sahiji jalma anu yakin yén sagalana kajadian ku alesan? Saatos tulisan ieu, anjeun bakal mastikeun deui kapercayaan ieu. Kusabab aya dina waktos éta, balapan pikeun para pengendara sareng kuda-kuda na, tapi éta jalma anu meunangna. Naha anjeun siap diajar carita kumaha Ultra Trail lahir? Entong kantun tulisan ieu.
Leer Ngawasa
10 hal ngeunaan Danny León: Raja skateboard Spanyol.

10 hal ngeunaan Danny León: Raja skateboard Spanyol.

Juli 13, 2021

Skate nembongan dina kahirupan Danny Leon ku kabeneran, atanapi kitu ceuk Madrilenian, saha salah saurang skater anu pangsaéna di Spanyol. Atlit parantos masihan pulas kanggo naon  ngaluncur Di nagara urang. Janten salah sahiji anu munggaran anu ngalaksanakeun Mctwist, trik sababaraha ahli skater parantos tiasa mundur. Naha anjeun siap mendakan kahirupan 'raja skateboarding' Spanyol?
Leer Ngawasa
10 hal anu anjeun henteu terang ngeunaan Kepa Acero: surfing, petualangan sareng kahirupan.

10 hal anu anjeun henteu terang ngeunaan Kepa Acero: surfing, petualangan sareng kahirupan.

Juli 13, 2021

"Perjalanan mangrupikeun petualangan sareng kamungkinan gagal"Surfer, altruist sareng kakasih petualangan. Kepa Baja, ningal hirupna diliwat sateuacan panonna saatos ngalaman kacilakaan serius nalika berselancar di Mundaka, Vizcaya. Ti dinya, visi hirupna robih sareng minat ngadokuméntasikeunana internetan kumaha filsafat hirup janten langkung ageung. Anjeunna parantos ngumbara di dunya milarian gelombang anu pangsaéna, tapi tétéla aranjeunna anu mendakan anjeunna. Naha anjeun hoyong terang saha anu urang carioskeun?
Leer Ngawasa
10 hal ngeunaan Yunus Lomu anu anjeun henteu terang

10 hal ngeunaan Yunus Lomu anu anjeun henteu terang

Juli 13, 2021

Pamuter pangalusna tina Rugby tina carita: Yunus lomu, legenda anu nyababkeun profesionalisme rugbi sareng diangkat atas nami Selandia Anyar. Aya anu nyebatkeun yén ngan ukur ningali pidéo Yunus dina lapangan maén cekap pikeun ngartos yén atlit ieu asalna ti dunya anu sanés, langkung ti 100 kilo ngan otot sareng kecepatan luar biasa di lapangan, mangrupikeun sababaraha kualitas ieu atlit ti asalna Maori. Naha anjeun parantos kenal anjeunna?
Leer Ngawasa

10 hal anu anjeun henteu terang ngeunaan Álvaro Bultó: Hiji kahirupan anu ekstrim

10 hal anu anjeun henteu terang ngeunaan Álvaro Bultó: Hiji kahirupan anu ekstrim

Juli 13, 2021

Lalaki manuk. Supados Álvaro Bultó Kahirupan ngeunaan wates anu ngaleuwihan unggal dinten sareng hirup pangalaman anu ekstrim, éta motto na. Teu lami anjeunna janten selebritis nalika dunya mimiti nyaksian garapan Catalan ieu, diantawisna tantangan terkenal na jangjang anu ironisna, salah sahijina ngarugikeun hirupna. Di dieu urang marios sababaraha petualangan na, naha anjeun sono?
Leer Ngawasa
Kelly Slater

10 hal ngeunaan Kelly Slater anjeun sigana henteu terang

Juli 13, 2021

'Slats' atanapi 'Slater' nyaéta kumaha juara surfing dunya ieu biasa dikenal: Kelly Slater. Tanpa ragu, enshrined salaku Raja Ombak, teu aya anu sami sareng bakat tina legenda Florida ieu. Pikeun anu resep internetan, Slater nandaan a sateuacan sareng saatos dina olahraga ieu, anu numutkeun anjeunna; Urang sadayana nyandak sumanget berselancar dina anu penting nyaéta hudang deui. Hiji anu otentik free spirit, Anjeun hoyong terang langkung seueur?
Leer Ngawasa
10 Hal Anu Anjeun Henteu Terang Ngeunaan Siklik Eddy Merchx: 'The Cannibal'

10 Hal Anu Anjeun Henteu Terang Ngeunaan Siklik Eddy Merchx: 'The Cannibal'

Juli 12, 2021

Sababaraha terang anjeunna salaku pengendara sepeda anu pangsaéna di dunya, anu sanés resep milih anjeunna salaku "The kanibal". Bener na Eddy merchx kagungan hiji haus teu kaénéh nalika bersaing sareng ngumpulkeun kameunangan. Karakteristik anu nyandak anjeunna ka podium dina langkung ti hiji kasempetan. Pengendara sepeda Belgian ieu kawéntar pikeun nandaan tonggak sejarah dina Ngabuburit.Anjeunna parantos nyetél bar anu luhur pisan pikeun generasi pengendara anu bakal datang. Dupi kami ngawartosan anjeun? 

Leer Ngawasa
Alex Honnold

10 hal anu anjeun hoyong terang ngeunaan Alex Honnold: Pendaki anu henteu sieun maot.

Juli 12, 2021

Lalaki tanpa Sieun? Ieu meureun hal anu paling umum anu anjeun ngupingkeun  Alex Honnold nalika diwawancara. Sareng éta bakat sareng wani ieu jelema nu naekan gaya 'solitaire gratis' parantos nyababkeun anjeunna teu mungkin: Bayangkeun naék 900 méter tanpa kaamanan atanapi pitulung tina tali, ngan ukur batu, leungeun sareng suku anjeun. Baca terus upami anjeun hoyong terang detil carita ieu.
Leer Ngawasa

Severiano Ballesteros

10 hal anu anjeun kedah terang ngeunaan Severiano Ballesteros; Legenda golf

Juli 12, 2021

Kalayan 57 judul akumulasi, sareng ayunan ampir 360º kalayan anu anjeunna sigana kaleungitan kasaimbangan, Ningali baléstéros ieu enshrined dina sajarah Golf salaku legenda di panon dunya. Orisinalitas sareng katekunan na ngajantenkeun anjeunna mangrupikeun salah sahiji rujukan utama pikeun golep Sadunya. Kami ngawartosan anjeun anu panasaran tina pamaen golep ieu sareng turunna olahraga anu ngadadak.
Leer Ngawasa
Lindsey Vonn

10 Hal Anu Kedah Anjeun Terang Ngeunaan Lindsey Vonn: The Alpine Skier Terbaik.

Juli 12, 2021

"Langkung seueur jalma nyarioskeun rékaman, makin hésé pikeun mésérkeunana"    Sareng upami pamaén ski alpine pangsaéna di dunya nyarios kitu, kami bakal percanten ka anjeunna. Lindsey Vonn parantos netepkeun dirina salaku salah sahiji pesaing anu pangsaéna di ski alpine dunya. Konsentrasi sareng épéktip nalika ski mangrupikeun dua kualitas anu janten ciri anjeunna dina persaingan, janten skor, kameunangan sareng rékor datang nyalira.
Leer Ngawasa
10 hal anu anjeun henteu terang ngeunaan Laia Sanz: Legenda Percobaan, enduro sareng rally

10 hal anu anjeun henteu terang ngeunaan Laia Sanz: Legenda Percobaan, enduro sareng rally

Juli 09, 2021

Naha motorna ngan ukur budak lalaki? Laia sanz, ngagulingkeun kapercayaan ieu ku lima kameunangan kajawaraan dunya di enduro komo meunang balapan dimana lawan-lawanna kabéh lalaki. Kacepetan sareng adrenalin ngalir ngaliwatan getih anjeun sareng teu aya wates atanapi halangan anu saé pikeun ieu spanyol. Naha anjeun bakal sono kana sajarah na?
Leer Ngawasa
10 panasaran ngeunaan Tony Hawk: Skate anu pangsaéna

10 panasaran ngeunaan Tony Hawk: Skate anu pangsaéna

Juli 09, 2021

Ollie 540? Upami anjeun terang naon anu urang carioskeun, anjeun bakal terang saha tulisan kami ayeuna: The Skate Legend Tony Hawk. Sareng mustahil henteu pikeun mikawanoh rarayna nalika, salian ti prestasi olahraga anjeunna, anjeunna parantos janten tokoh média, anu bahkan parantos nyiptakeun gim pidéo na nyalira pikeun ngajantenkeun trik olahraga na awét. ngaluncur dina sajarah, singgetna: genius.
Leer Ngawasa

10 Hal Anu Anjeun Teu Terang Ngeunaan Nadia Comăneci: Bintang Senam Artistik

10 Hal Anu Anjeun Teu Terang Ngeunaan Nadia Comăneci: Bintang Senam Artistik

Juli 09, 2021

Salawasna sareng ruku beureumna anu khas, naon anu nyumputkeun budak awéwé Romania anu emblematis sareng berbakat umur 14 taun di tukang seuri seuri na? Nadia Comăneci bakal janten legenda pikeun senam dunya saatos ngahontal 10 sampurna di Montreal. Kabur rézim komunis Romania sareng netep di AS senam ieu dinten ayeuna mangrupikeun conto katekunan sareng kasampurnaan anu pantes dipuji.
Leer Ngawasa
10 hal anu anjeun henteu terang ngeunaan Ángel Nieto

10 hal anu anjeun henteu terang ngeunaan Ángel Nieto

Juli 08, 2021

Malaikat Nieto, kasuksésan sareng angkatna atlit hébat ieu mangrupikeun ironi. Superstitious sareng nomer 13, bahkan éta mangrupikeun jumlah kameunangan anu meunang juara dunya motor anu terkenal saumur hirupna profesional. 12 + 1. Anjeunna anu ngeusi kameunangan España, mangrupikeun protagonis tina pos kami ayeuna.
Leer Ngawasa
10 hal anu anjeun henteu terang ngeunaan Lea Michele

10 hal anu anjeun henteu terang ngeunaan Lea Michele

Juli 08, 2021

Lea Michele. Aktris Amérika ieu anu janten terkenal ku peranna anu kasohor di Glee, éta ogé kusabab bakatna pikeun téater sareng panggung ageung sapertos Broadway. Nanging, skandal ngeunaan kapribadianna parantos nyababkeun anjeunna masalah dina bisnis pertunjukan. Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan ieu kontroversial artis?
Leer Ngawasa
Parakeet Ipis

10 hal ngeunaan Perico Delgado anu anjeun henteu terang.

Juli 08, 2021

"Kuring tokoh pilem, kuring bungah jalma"  sareng tangtosna, upami anu meunang Tour de France 1988 masihan 360º giliran siklus di Spanyol. 'Ipis Parakeet' Pikeun sadayana, 'Pedro' pikeun formalitas, anjeunna parantos janten salah saurang pengendara sepeda pangsaéna anu kantos ditingali ku dunya. Perico Delgado, budak lalaki anu gering anu ngatur makuta dua Vueltas a España sareng Tour de France: Prékursor ti Ngabuburit Spanyol.
Leer Ngawasa

10 Hal Anu Anjeun Henteu Terang Ngeunaan Atlit Jesse Owens.

10 Hal Anu Anjeun Henteu Terang Ngeunaan Atlit Jesse Owens.

Juli 08, 2021

Carita tukangeun atlit hébat Aranjeunna condong mere ilham kami dina sagala bidang kahirupan urang. Kamampuh manusa pikeun nungkulan wates sareng kaayaan nalika urang daék nuturkeun karep urang ngagaduhan nilai anu teu aya tandinganna. Sareng conto anu langkung saé tibatan Jesse Owens, Henteu aya: "Entong katingal gigir, ulah siga kuda, éta ngan ukur lumpat". Maca carita ieu, éta éndah.
Leer Ngawasa
Carlos Sainz JR

10 hal ngeunaan Carlos Sainz Jr anu anjeun kedah terang

Juli 08, 2021

Janten putra 'El Matador' kedah nyandak tanggung jawab anu kacida gedéna, tapi lumpat ieu parantos terang kumaha ngukir idéntitasna nyalira, masihan kiridit lengkep pikeun bakat na pikeun ngajalankeun sareng ngeusian Spanyol kalayan bangga dina Formula 1. Urang nyarioskeun Carlos Sainz JR. Naha anjeun terang yén idola anu paling hébat salaku anak nyaéta Fernando Alonso? Sareng ayeuna, aranjeunna bersaing babarengan sareng babaturan anu hébat.
Leer Ngawasa
Usain Bolt

10 hal anu anjeun henteu terang ngeunaan Usain Bolt: Lalaki panggancangna di dunya.

Juli 08, 2021

Ieu rusiah pikeun lalaki panggancangna di dunya, ogé, kami ngan ukur masihan anjeun sababaraha pitunjuk: Sikep anu leres, tanaga 92% pikeun ngéléhkeun angin, 42 léngkah sareng scoliosis. Leres ... kadéngé sanésna tapi Usain Bolt anjeunna parantos ngagunakeun kalemahan salaku alat pangsaéna sareng masihan dunya acara atletik anu katingalina siga anu kaluar tina pilem Marvel.
Leer Ngawasa
10 hal ngeunaan Tiger Woods anjeun kedah terang

10 hal ngeunaan Tiger Woods anjeun kedah terang

Juli 08, 2021

Naékna sareng turunna idola. Sejarah anu hébat ieu di golep anjeunna tercemar ku skandal pribadi anu henteu diperhatoskeun dina kahirupan propésional na. Nanging, bakat sareng katekunan atlit ieu parantos ngajantenkeun urang moal mopohokeun perjalanan, langkung-langkung namina: Macan Woods.
Leer Ngawasa

10 Hal Ngeunaan Jon Rahm: Golfer Spanyol Anu Pangsaéna

10 Hal Ngeunaan Jon Rahm: Golfer Spanyol Anu Pangsaéna

Juli 07, 2021

"Rutin, grit sareng sikep" Mangrupikeun rumus sihir ti Basque ieu pikeun ngahontal tujuan olahraga na. Jon Rahm anjeunna ngagaduhan seueur alesan pikeun ngajantenkeun urang Spanyol bangga. Gaya na pikeun anjeunna golep sareng prestasina anu profesional ngajantenkeun anjeunna salaku salah sahiji sejarah pegolf terbaik anu kantos disaksian. Naha anjeun parantos nguping ngeunaan anjeunna? Saatos tulisan ieu, namina pastina bakal wawuh ka anjeun.
Leer Ngawasa
10 hal anu anjeun henteu terang ngeunaan Ashton Kutcher

10 hal anu anjeun henteu terang ngeunaan Ashton Kutcher

Juli 07, 2021

Tiasa waé gambaran anjeun ngeunaan Steve Jobs dina 'Jobs' parantos masihan anjeun ideu pikeun neuleumkeun téknologi salaku sumber solusi pikeun umat manusa. Bener na Ashton Kutcheraktor, modél sareng investor, parantos masihan saléngkah tina hiburan pikeun ngungkulan masalah sosial sareng ngahasilkeun pangaruh anu langkung jero. Naha anjeun terang yén anjeunna ngagaduhan yayasan anu merjuangkeun perdagangan manusa? 
Leer Ngawasa
10 hal anu anjeun henteu terang ngeunaan Jesus Calleja: Petualang Spanyol

10 hal anu anjeun henteu terang ngeunaan Jesus Calleja: Petualang Spanyol

Juli 07, 2021

"Upami anjeun henteu resep hirup anjeun! Parobih!"  Sareng leres anjeunna ngawartosan kami Jesus Calleja, éta kusabab éta kedah janten naséhat anu saé. Petualang ieu nyaéta free spirit  sah Panasaran sareng kaasihna pikeun gunung parantos ngagaduhan kasuksésan anu paling hébat dina kahirupan propésional sareng pribadi. Español  sareng ahli sihir ti juru anu paling jauh di dunya, terang henteu aya wates sanés ti anu urang nempatkeun diri.
Leer Ngawasa
10 hal ngeunaan Dulceida anu anjeun henteu terang

10 hal ngeunaan Dulceida anu anjeun henteu terang

Juli 07, 2021

Ratu pantun sareng jaringan sosial. Upami aya anu Dulceida parantos ngajarkeun ka urang nyaéta yén cinta tiasa nalukkeun kasieun. Awéwé anu ngajantenkeun hobi na: pantun, karajaanna sareng jaringan sekutu na. Kami ngawartosan anjeun sababaraha data anu paling relevan pikeun ieu blogger blog anu parantos nyerang unggal jaringan sosial.
Leer Ngawasa