Gelombang pangalusna Lucía Martiño!

Gelombang pangalusna Lucía Martiño!

Désémber 20, 2020

Catetan lagu sampurna duta anyar kami parantos ngantep kami pisan! Gelombang, saatos ombak, saatos gelombang, Lucía Martiño beuki kaget kami ku bakat, disiplin sareng sumanget bébas na. Pencét sareng terang langkung seueur ngeunaan lintasan Asturian anu wani ieu.
Leer Ngawasa
Lucia Martiño

Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Lucía Martiño!

Désémber 18, 2020

Kusabab sadaya alesan ieu, Lucía Martiño mangrupikeun #IndianSpirit anu jelas sareng urang tiasa nyarios yén anjeunna lahir pikeun surfing (diantara seueur hal-hal sanés). Naha anjeun terang Asturian sateuacanna? Entong ragu nuluykeun naroskeun perkawis anjeunna sareng mendakan naon tujuan sareng prestasinya anu salajengna di dunya ombak!
Leer Ngawasa
Alex Txikon Biografi Explorer

Alex Txikon, biografi pondok tina penjelajah

September 01, 2020

Ngajalajah sajarah Alex Txikon, salah sahiji Himalaya anu pangsaéna di Spanyol sareng salah sahiji penjelajah anu paling siap di dunya. Gabung sareng kami dina perjalanan ngalangkungan kahirupan gunung Spanyol anu saé ieu, sareng mendakan kumaha anjeunna tiasa ngahontal puncak anu paling luhur sareng paling nangtang di planet urang.

Leer Ngawasa
Miguel Induráin Larraya

Miguel Induráin Larraya, saurang siklét paling rengat di Spanyol

Agustus 17, 2020

Henteu aya anu langkung saé tibatan nurunkeun sajarah salaku pangpangna dina olahraga anu anjeun resep! Diajar sakedik deui perkawis kahirupan sareng karir Miguel Induráin Larraya, sareng mendakan kunaon anjeunna mangrupikeun salah saurang pengendara sepeda anu paling dikenal dina olahraga Spanyol.

Leer Ngawasa

Biografi Juan Menéndez Granados

Biografi Juan Menéndez Granados

Juli 09, 2020

Juan Menéndez Granados parantos kabuktosan janten inspirasi pikeun olahraga sareng pamutahiran diri. Kusabab anjeunna cukup hina pikeun nampi anjeunna sieun, dugi ka anjeunna ngalahir
Leer Ngawasa
10 Legenda Olahraga

10 Legenda Olahraga

Juli 09, 2020

Kami nembalan sababaraha legenda olahraga anu paling penting sareng diinget di dunya. Terus maca sareng teu luput dina carita anu saé!
Leer Ngawasa
Biografi Kilian Jornet Burgada

Kilian Jornet Burgada: Biografi tina superman

Juni 25, 2020

Kilian Jornet parantos janten legenda ngagayuh dina taun-ayeuna. Cita-cita na, kajujuran olahraga sareng sajarah prestasi anu ngajadikeun anjeunna minangka pelari gunung anu pangsaéna di dunya ogé mangrupikeun simbol kekaguman.
Leer Ngawasa
Carlos Sainz Cenamor: Supir Rally Spanyol pangsaéna.

Carlos Sainz Cenamor: 2020 Putri Penghargaan Asturias

Juni 15, 2020

Dina yuswa 58 taun, juara Rally dunya dua kali, Carlos Sainz Cenamor, parantos dileler gelar anyar dina Supir Pangalusna di WRC sareng aranjeunna parah ngan ukur pangpentingna 2020 Putri Penghargaan Asturias Jeung teu kanggo kurang!
Leer Ngawasa

10 skéater anu paling endah sareng berbakat dina Instagram

10 skéater anu paling endah sareng berbakat dina Instagram

Juni 05, 2020

Skater katresna parantos ngagabung sareng arena skateboard profésional pikeun bakat sareng kaahlian hébat na. Ti mimitina di California (AS) dina taun 60an, disiplin ieu dipigawe dina hiji lingkungan maskulin. Tapi ayeuna, sapertos seueur olahraga ekstrim anu sanés, budak awéwé parantos nunjukkeun yén aranjeunna pantes tempat anu saé dina dunya sapatu. Ieu budak awéwé anu berbakat pisan anu ngéréskeun kami sadayana ku téhnik sareng katrampilanna, tapi teu aya anu ngawartosan yén maranéhna bakal katingali katingali pisan ku trikna dina skateboard!
Leer Ngawasa
Edurne Pasaban

Edurne Pasaban ngagungkeun ulang anu kasapuluh tina penaklukan 14 ka dalapan rébu

Bisa 27, 2020

Ayeuna mangrupikeun 10 taun saprak urang nguping dina sadaya wartos kumaha Edurne Pasaban anjeunna nungtut kameunangan anu bersejarah anu henteu pikaresepeun. Dina Méi 2010, gunung gunung Spanyol anu luar biasa bakal ngabéréskeun proyék na pikeun nalukkeun gunung pangluhurna di bumi pangeusina, sahingga janten awéwé munggaran dina sajarah ngadamel 14 dalapan rébu.
Leer Ngawasa
Michael robinson

Michael Robinson: wilujeung nyata

Bisa 25, 2020

Hiji Inggris anu dikagumi sareng diakui di Spanyol? Éta hésé, tapi Michael Robinson ngajantenkeun, kalayan karisma sareng rahmat anu narik perhatian sadaya kipas olahraga sareng ngajantenkeun urang hoyong nguping langkung seueur dalil-dalilna kalayan logat Inggris Spanyol.
 
Aya jalma anu paling anjeunna émut pikeun karir jurnalistik, sareng anu sanés anu nginget tujuan anu anjeunna nyetak salaku payun pikeun Preston North End, Manchester City, Liverpool atanapi kanggo CA Osasuna, sareng seueur deui.
Leer Ngawasa
Edurne Pasaban, biografi ringkes ti ratu dalapan dalapan rébu

Edurne Pasaban, biografi ringkes ti ratu dalapan dalapan rébu

Désémber 11, 2017

Edurne Pasaban, biografi ringkes ratu ratu dalapan dalapan rébu Edurne Pasaban mangrupikeun Tolosa anu dilahirkeun dina tanggal 1 Agustus 1973, gunung elit, bakal diinget ku sajarah salaku awéwé munggaran naék ka 14 dalapan rébu di dunya. Feat heroik na nyandak anjeunna salapan taun ti saprak anjeunna ngéléhkeun Everest dina Méi […]
Leer Ngawasa

Urang ngawawancara Samira, ti MHYV

Urang ngawawancara Samira, ti MHYV

Juli 10, 2017

En The Indian Face Kami resep ningali kumaha jalma mikaresep kahirupan sareng dina hal ieu, kami parantos terang Samira Salomé, ayeuna anu kolaborasi di @Radioset dina program @partidoapartido, sareng tiluan tilas TV-Show MHYV Awéwé, lalaki sareng Wakil. Hiji jalma anu resep hirup hirup sareng anu parantos sadar impianna, di parachuting di Dubai.
Leer Ngawasa
Kolohe Andino: salah sahiji anu paling dipoto sareng nuturkeun para peselancar

Kolohe Andino: salah sahiji anu paling dipoto sareng nuturkeun para peselancar

September 02, 2016

Tina iteuk sapertos éta: Bapana Kolohe Andino nyaéta Dino Andino nyalira, langkung saé ASP WCT. Kalayan asal-usul sapertos na anu dipikiran di mana anjeunna ngasuh, San Clemente, kolam renang anu henteu ternyata diancarkeun (sajaba ti salah sahiji pusat saraf hébat dina internetan di dunya), éta sanés [...]
Leer Ngawasa
Melania Suárez: janji ngora pisan ka awéwé surfing awéwé

Melania Suárez: janji ngora pisan ka awéwé surfing awéwé

April 25, 2015

Ulah naros anjeunna kanggo tingkat WCT spins acan. Panginten ayeuna sakedik. Éta normal, sabab anu ngora. Kabeneran anjeunna yuswa 11 taun, tapi anjeun ngan ukur kedah ningali dirina ningali kapercayaan diri anjeunna nunjukkeun sareng hiji mimiti ningali masa depan anu ngajanjikeun pisan pikeun surfer saeutik ieu. Melania Suárez nyaéta […]
Leer Ngawasa
Toni Madinah

Toni Medina: jalan sareng skater hibrid jalanan

April 10, 2015

Toni Medina mangrupikeun skater umur 26 taun ti Blanes, kota anu aya di Costa Brava, sareng parantos angkat ti saprak yuswa salapan taun. Anjeunna cinta sareng olahraga ieu ningali pidéo Powell Peralta sareng Kevin Harris sareng kasederhanaan anu paling narik perhatian nya éta gaya hirup.
Leer Ngawasa

Kevin Pearce

Kevin Pearce: The Snowboard Survivor

Maret 31, 2015

Saatos kacilakaan dimana anjeunna kedah dipangaruhan dina koma, Kevin Pearce netepkeun misi hirup anu énggal. Dinten ieu kami nyarioskeun ka anjeun langkung seueur ngeunaan pengendali megah ieu.
Leer Ngawasa
Lucas Eguibar

Lucas Eguibar, juara dunya salju bordercross

Maret 25, 2015

Lucas Eguibar, pengendara Spanyol umur 21 taun (Guipúzcoa), anu urang parantos nyarioskeun dina tulisan dina blog ieu sababaraha sasih anu kapengker, ayeuna kasenian snowboarding sareng olahraga nagara urang.
Leer Ngawasa
Shaun Bodas

Shaun White, salah sahiji snowboarder pangsaéna

Maret 21, 2015

Shaun Roger White, dipikanyaho dina pamandangan salju salju internasional salaku Shaun White, lahir tanggal 3 Séptémber 1986 di Carlsbad (San Diego), California, nyaéta snowboarder sareng skateboarder profésional sareng parantos dua kali nyatakeun meunangna medali emas. Dina kaulinan olimpik
Leer Ngawasa
Koléksi

RecMountain: wartawan ski jeung gunung

Maret 12, 2015

Alberto Pantoja Dorda, Álvaro Pantoja Dorda sareng Luis Pantoja Trigueros janten tim RecMountain. Teknisi Mountaineering, teknisi imaging senior sareng spesialis dina salju meteorologi masing-masing.
Leer Ngawasa

Jan Farrell pemain ski anu panggancangna di dunya

Jan Farrell, skésa panggancangna di dunya

Maret 06, 2015

Éta sanggup ngagancangkeun tina 0 ka 120 km / jam dina ngan opat detik kalayan ngan ukur bantosan ski sareng lereng leuwih ti 100% (45º). Jan Farrell, skésa panggancangna di dunya.
Leer Ngawasa
Yuki Kadono Salju

Yuki Kadono: Harepan salju salju di Jepang

Pébruari 20, 2015

Pengendara Jepang Yuki Kadono mimiti karir dina dunya salji salju nalika anjeunna yuswa 8 taun sareng dikawasan ramana. Ti mimiti, Yuki gaduh kaitan pikeun disiplin olahraga ieu.
Leer Ngawasa
Russel henshaw

Russel Henshaw: pemain ski Australia anu berbakat sareng teu kaendahan

Pébruari 20, 2015

Australia sanés hartosna bumi pikeun skéstér kelas dunya, tapi Russell Henshaw tangtosna kecuali dina hal ieu. Russell lahir di Sydney taun 1990 sareng ti umur anom pisan anjeunna terang yén anjeunna badé ski.
Leer Ngawasa
Chuck Patterson, surfer ski

Chuck Patterson, surfer ski

Pébruari 05, 2015

Naha anjeun terang Chuck Patterson? Langkung kakoncara salaku skis, éta patut ningali dina tindakan. Kanyataanna, anjeunna skéma profésional sareng ogé ahli sareng papan peluncuran, anjeunna kasohor ngarékam pidéo ngalaksanakeun hibrida tina dua olahraga ieu.
Leer Ngawasa