YouTube Mp3 Parobih

Panggihan konverter YouTube ka Mp3 pangsaéna

Juni 21, 2021

Anjeun dina platform musik sareng anjeun teu tiasa mendakan lagu khusus atanapi remix éta anu anjeun ngan ukur kantos nguping di YouTube, tapi anjeun peryogi dina playlist ti dinten ayeuna! Tong hariwang, kami parantos nyiapkeun daptar alat anu pangsaéna pikeun ngarobih pidéo YouTube en Mp3 sareng anjeun tiasa nyandak kana handphone anjeun sareng ngupingkeun sakalian anu dipikahoyong, dimana waé anjeun hoyong!
Leer Ngawasa
Musik anu pangsaéna pikeun olahraga

Musik anu pangsaéna pikeun olahraga

Juni 18, 2021

Naha anjeun terang yén nalika olahraga sareng musik Naha anjeun tiasa ngirangan kacapean otot ku ningkatkeun tingkat jantung sareng ketahanan nalika latihan? Dina tulisan kami dinten ieu, kami nunjukkeun pilihan anu pangsaéna di playlist naon anu anjeun tiasa mendakan Spotify atanapi platform anu sanés. Anu penting nyaéta anjeun ngadamel campuran ieu ku cara anu netepkeun tingkat latihan anjeun sareng nyandak kana tingkat anu sanés!
Leer Ngawasa
Wisata di Paskah berkat Google Earth

Wisata di Paskah berkat Google Earth

Maret 29, 2021

En The Indian Face Kami yakin yén anjeun tiasa ngamanfaatkeun dinten istirahat, éta sababna tulisan ieu nawiskeun seueur tujuan pikeun ngumbara di Easter 2021 anu sigana anjeun henteu acan terang, anu tiasa anjeun angkat ti bumi ... Naha anjeun henteu percanten ka kami? Pilarian terang kumaha jalan-jalan ti bumi berkat Google Earth.
Leer Ngawasa
Top 10 kompetisi olahraga ekstrim sareng acara

Top 10 kompetisi olahraga ekstrim sareng acara

Agustus 17, 2020

Milarian kompetisi olahraga ekstrim anu pangsaéna sareng acara di Éropa sareng dunya!Aya seueur, seueur patepang petualangan di dunya, ti anu anéh sareng paling asli, paling klasik, legendaris sareng "konvensional". Baca sareng terang 10 kompetisi anu paling ekstrim di dunya.

Leer Ngawasa

10 DOKUMENTARI DI SASUS ADVENTURE

10 DOKUMENTARI DI SASUS ADVENTURE

Juni 13, 2020

Nalika urang mikir olahraga ekstrim hal anu kahiji anu aya dina pikiran nyaéta petualangan sareng adrenalin. Ngadepsi alam sareng nguji kaayaan manusa urang ngiringan ngarasa leres-leres dina jalan. Tapi di sebalik unggal petualangan, sok aya carita anu saé ... carita anu leres! Tina lalaki gagah nyata, di tempat nyata.
Leer Ngawasa
8D MUSIK: Naon musik 8D sareng naha anjeun kedah ngamimitian ngupingkeun éta?

8D MUSIK: Naon musik 8D sareng naha anjeun kedah ngamimitian ngupingkeun éta?

Juni 05, 2020

Upami anjeun henteu acan nguping ngeunaan musik 8D atanapi musik 8-diménsi, postingan ieu bakal ngajantenkeun anjeun kalangkung. Ieu mangrupikeun jinis musik anu diadaptasi sareng modifikasi téknologi anu saé dingin pisan sareng bakal ngajantenkeun anjeun ngarasaan hal anu teu pernah dirémutan dina lagu konvensional.
Leer Ngawasa
Mimiti BMX Triple Backflip dina Sejarah: endah pisan

Mimiti BMX Triple Backflip dina Sejarah: endah pisan

April 10, 2015

Pengendara BMX Selandia Anyar. Jed Mildon nyiptakeun sajarah dina 28 Méi 2011 ku anu munggaran suksés ngumbara dina sepédahna saatos ngalaksanakeun artos panyawat nalika Unit T3 Mindtrick Jam di Taupo, Selandia Anyar. Mildon, anu umur 24 dina waktos éta
Leer Ngawasa
Kompilasi trik snowboarding 2014 paling hadé

Kompilasi trik snowboarding 2014 paling hadé

Maret 31, 2015

Kami parantos ningali dina pidéo ieu anu nyusun trik anu pangsaéna sareng luncat dina snowboard anu katingal dina Internet dina taun katukang 2014. Dina blog ieu urang biasa ngobrol ngeunaan béntang, bakat hébat, atlit elit sareng retakan anu leres. dewan sareng ski
Leer Ngawasa

Pameran BASA Luncat: dua video anu anjeun moal tiasa sono

Pameran BASA Luncat: dua video anu anjeun moal tiasa sono

Maret 13, 2015

Dinten ieu kami mawa dua paméran BASE Jumping ku Richi Navarro, jumper BASA kami ti tim éta The Indian Face. Anu munggaran nyaéta luncat gaib, dina jalma anu munggaran, ti paragliding di stasiun Boí-Taüll (Lleida). Édip. Anu kadua nyaéta dua deui luncat tina pemburu adrenalin ieu
Leer Ngawasa
Buku anu disarankeun: Snowboard: trik sareng gaya bébas

Buku anu disarankeun: Snowboard: trik sareng gaya bébas

Maret 10, 2015

Dinten ieu kami mawa anjeun rekomendasi tina buku anu pohara kapaké upami anjeun gaduh snowboard di moditas gaya bébas. Hayu urang disebut "Snowboarding: Trik sareng Teknik Gaya" ku Alexander Rottmann; édisi panganyarna na ti 2010, éta sayogi dina basa Spanyol sareng ngandung 160 halaman inpormasi ngeunaan persiapan
Leer Ngawasa
Panemuan anu paling masuk akal pikeun nyoros dina salju

Panemuan anu paling masuk akal pikeun nyoros dina salju

Maret 05, 2015

Dewan Snoogee Konsép anu gampang, pindahkeun salira pikeun salju. Nanging, hasilna tungtung jauh tina katingali sapertos hal anu bakal janten modis. Ieu tiasa janten senang bari, tiasa, tapi upami anjeun investasi artos dina ski ski anjeun henteu kéngingkeun miceunan dina ngageser sareng snooge
Leer Ngawasa
Dokuméntasi ngeunaan evolusi olahraga ekstrim dina Terusan Sejarah

Dokuméntasi ngeunaan evolusi olahraga ekstrim dina Terusan Sejarah

Maret 05, 2015

Dinten ieu kami ngabagikeun sareng anjeun hiji dokumenter ti Canal Historia anu ngembangkeun évolusi sareng lintasan olahraga ekstrim di sakumna dunya, akuatik sareng usum tiris, ogé olahraga anu jarang sareng leuwih anyar anu parantos muncul dina taun-taun ayeuna.
Leer Ngawasa

Pidéo hebat tina Elias Ambühl

Pidéo hebat tina Elias Ambühl

Pébruari 23, 2015

Kami parantos ngobrol ngeunaan Elias Ambühl dina artikel dina blog ieu 24 Januari. Di dinya kami nyarioskeun yén Élia dilahirkeun dina tanggal 26 Maret 1992 sareng yén anjeunna mangrupikeun skier gaya bébas Swiss. Anjeunna parantos bersaing dina kategori slop gaya di Championship Ski Dunia Gaya 2013 FIS.
Leer Ngawasa
Asal Usul sapatu: dokuméntasi Dogtown sareng Z-Budak

Asal Usul sapatu: dokuméntasi Dogtown sareng Z-Budak

Pébruari 15, 2015

Upami ayeuna anjeun gaduh waktos bébas sareng anjeun henteu terang naon anu kedah di investasi, kami nyarankeun yén anjeun nonton dokumenter ieu. Ieu mangrupikeun dokumenter Dogtown and The Z Boys, subt judul di Spanyol, ti 2001 sareng diarahkeun ku Stacy Peralta.
Leer Ngawasa
Urang Ride: dokumenter sajarah Salju

Urang Ride: dokumenter sajarah Salju

Pébruari 09, 2015

Salaku pencinta adrenalin sareng snowboarding anjeun, ayeuna kami nyangking dokumenter anu anjeun henteu tiasa lirén ningali ... ieu mangrupikeun Urang Ride: dokumenter sajarah Salju. Leungeun bareng sareng Burn sareng diproduksi ku Grain Media, We Ride mangrupikeun dokuméntasi seru ngeunaan sajarah snowboarding.
Leer Ngawasa
Pidéo gaya gaya gaya olahraga luar biasa anu Candide Thovex

Pidéo gaya gaya gaya olahraga luar biasa anu Candide Thovex

Pébruari 06, 2015

Candide Thovex nyepeng gelar salah sahiji béntang anu saé dina alam freeski. Salaku anjeunna nyalira sok nyarios: "Kuring ngantep ski nyarios kanggo kuring." Dinten ieu kami mawa anjeun pidéo anu dibéntangan ka virtuoso freeski ieu dimana anjeun ampir tiasa ngirangan katurunan imajinasi dina jalmi anu kahiji.
Leer Ngawasa

Papan anu luar biasa pikeun sapatu sareng snowboard

Papan anu luar biasa pikeun sapatu sareng snowboard

Pébruari 04, 2015

Dinten ieu kami badé nyobian kaget anjeun ku vidéo ieu anu kami mendakan sareng anu ngagaduhan kami ngahirep. Anu guys di Signal Snowboards parantos mendesain sareng ngawangun, sareng tim Lithe, dewan anu tiasa dianggo pikeun sapatu tapi ogé ngalaksanakeun salju ka salju.
Leer Ngawasa
Pangsaéna tina Bike Mountain di 2014

Pangsaéna tina Bike Mountain di 2014

Januari 21, 2015

Dinten ieu kami hoyong bagikeun sareng anjeun sareng nunjukkeun anjeun pidéo Mountain Bike pangsaéna anu dilakukeun dina 2014 Battle of Cairns 2014 Uji Spectacular ngeunaan kompetisi Mountain Bike internasional anu lumangsung dina leuweung anu dilindungi dina dinten hujan. Éta patut nonton sacara saksama.
Leer Ngawasa
Pidéo sapatu pangsaéna dina taun 2014 numutkeun Red Bull

Pidéo sapatu pangsaéna dina taun 2014 numutkeun Red Bull

Januari 19, 2015

Pidéo sapatu pangsaéna dina taun 2014 numutkeun Red Bull Dinten ieu kami badé nunjukkeun anjeun kompilasi pidéo skate pangsaéna anu kacatet dina taun 2014, tina sudut pandang salah sahiji olahraga ekstrim anu hébat: Red Bull. Mangga sing raos! Kalah di Ordos: kota jurig Kompok kelompok skateboarders ti sakumna dunya
Leer Ngawasa
10 buku sapatu anu disarankeun pisan

10 buku sapatu anu disarankeun pisan

Désémber 30, 2014

10 buku sapatu anu disarankeun pisan ngeunaan Passionate ngeunaan papan sareng sapatu, ayeuna kami nyarankeun 10 bacaan anu anjeun kedah etang-leres atanapi leres. Bebeuk anjeun pahlawan Buku ieu ngumpulkeun koleksi fotografik ku Glen E. Friedman ngeunaan alam-bumi punk, hip hop sareng sapatu. Tokoh Zboys digambar
Leer Ngawasa

Sepak bola: dua video trik bal anu écés

Sepak bola: dua video trik bal anu écés

Désémber 27, 2014

Sepakbola gaya hirup: dua video trik bal anu pikaresepeun pikeun upami anjeun resep maén bal sareng gaya hirup, gambar ieu moal ngantep anjeun acuh. Upami anjeun henteu resep maén bal sareng resep olahraga skateboard atanapi salju salju, kami nyangka anjeun ogé bakal resep mendakan naon anu sanggup sababaraha bal
Leer Ngawasa
Olahraga ekstrim anu pang populerna di musim semi / usum panas

Olahraga ekstrim anu pang populerna di musim semi / usum panas

Désémber 24, 2014

Olahraga ekstrim anu paling kasohor pikeun musim semi / usum panas PUENTING Bungee luncat mangrupikeun olahraga anu ekstrim dimana jalma luncat tina jangkungna anu hébat kana batal, diayakeun dina titik awal ku tali elastis. Langsung Bungee tiasa dilakukeun tina seueur permukaan, sapertos sasak, gedong luhur, gawir
Leer Ngawasa
Kumaha numpak tanjakan sapédah jieunan homemade

Kumaha numpak tanjakan sapédah jieunan homemade

Désémber 17, 2014

Kumaha numpak tanjakan sapédah homemade Sergio Layos mangrupikeun salah sahiji pangendara BMX anu pangpentingna ayeuna. Mimiti manehna nunggang sapédah sapertos kitu, anjeunna yuswa 11 taun. Dina 13, anjeunna kadua di Championship Dunya Portugis
Leer Ngawasa
Kuncup Batok Didga mangrupikeun béntang di skatepark na

Kuncup Batok Didga mangrupikeun béntang di skatepark na

Désémber 15, 2014

Upami anjeun resep ucing sareng ogé luncat, kami parantos mendakan pidio anu moal bakal ngantep anjeun acuh. Anjeun badé ningali Didga ucingna, anu master of skatepark na kusabab anjeunna mangrupikeun fenomena skateboard. Beuratkeun beurat anjeun dina tonggong skateboard, angkat ka luhur sareng hampang
Leer Ngawasa