Ieu mangrupikeun inisiatif anu tiasa ngeureunkeun pemanasan global

Ieu mangrupikeun inisiatif anu tiasa ngeureunkeun pemanasan global

Juli 06, 2021

Asa mangrupikeun hal terakhir anu urang tiasa éléh! Ieu nunjukkeun ku rupa-rupa inisiatif dilaksanakeun ku organisasi visioner, paguron luhur sareng individu anu hoyong ngabantosan ngalambatkeun kagancangan pemanasan global kalayan kreativitas sareng kapinteran anjeun. Sareng anjeun, solusi naon anu anjeun pikirkeun pikeun ngeureunkeun parobihan iklim?
Leer Ngawasa
Dinten sagara dunya

Dinten sagara dunya

Juni 08, 2021

Naha anjeun terang ngeunaan pentingna sagara pikeun kahirupan urang? Jawabanana saderhana: tanpa aranjeunna urang moal bisa aya. Éta pisan sababna naha panggero anu saalam dunya! Urang kedah ngajaga ayana ékosistem ieu sareng sadaya spésiés anu nyicingan éta. Kami ngajak anjeun dinten ayeuna, 8 June, janten waspada sareng jaga raksasa biru anu hadé ieu.
Leer Ngawasa
Ngajalankeun dina waktos kovalén Mungkin?

Ngajalankeun dina waktos kovalén Mungkin?

Pébruari 23, 2021

Ayeuna urang ngagaduhan larangan "langkung sakedik" sareng kami parantos tiasa langkung adaptasi sareng kaayaan "normal anyar" sareng "mobilitas dikirangan" tangtu, urang moal tiasa nyingkirkeun naon anu urang resep pisan: olahraga. Milarian kumaha carana nyingkahan inféksi nalika anjeun lumpat sareng ngaji di waktos Covid!
Leer Ngawasa
F * CK 2020 | The Indian Face

F * CK 2020 | The Indian Face

Désémber 27, 2020

Hayu urang jujur ​​ka sadaya Arwah India urang, di The Indian Face  Kami ogé hoyong taun ieu réngsé sareng bérés AYEUNA ... JANCOK 2020! Ayeuna urang ngantunkeun sataun sareng urang ngalebetkeun anu anyar kalayan sagala kahoyongan di dunya, taun 2021 anu urang terang bakal pinuh ku tantangan-tantangan anyar tapi ogé kasempetan-kasempetan pikeun KELUAR, kusabab petualangan ... petualangan anu leres, ngantosan urang diluar sana.

Leer Ngawasa

Distributor sareng pemborong optik sareng asesoris borongan

Distributor sareng pemborong optik sareng asesoris borongan

Juli 15, 2020

Kami ngajalankeun platform borongan kami pikeun distributor sareng pemborong. Kami produsén sareng pembekal pakean, élmu optik sareng asesoris borong sareng nyebarkeun produk kami di langkung ti 30 nagara. Penjualan borong kami ngahontal 5 bawana.

Leer Ngawasa
Edurne Pasaban ngagungkeun ulang anu kasapuluh tina penaklukan 14 ka dalapan rébu

Edurne Pasaban ngagungkeun ulang anu kasapuluh tina penaklukan 14 ka dalapan rébu

Bisa 27, 2020

Ayeuna mangrupikeun 10 taun saprak urang nguping dina sadaya wartos kumaha Edurne Pasaban anjeunna nungtut kameunangan anu bersejarah anu henteu pikaresepeun. Dina Méi 2010, gunung gunung Spanyol anu luar biasa bakal ngabéréskeun proyék na pikeun nalukkeun gunung pangluhurna di bumi pangeusina, sahingga janten awéwé munggaran dina sajarah ngadamel 14 dalapan rébu.
Leer Ngawasa
Michael Robinson: wilujeung nyata

Michael Robinson: wilujeung nyata

Bisa 25, 2020

Hiji Inggris anu dikagumi sareng diakui di Spanyol? Éta hésé, tapi Michael Robinson ngajantenkeun, kalayan karisma sareng rahmat anu narik perhatian sadaya kipas olahraga sareng ngajantenkeun urang hoyong nguping langkung seueur dalil-dalilna kalayan logat Inggris Spanyol.
 
Aya jalma anu paling anjeunna émut pikeun karir jurnalistik, sareng anu sanés anu nginget tujuan anu anjeunna nyetak salaku payun pikeun Preston North End, Manchester City, Liverpool atanapi kanggo CA Osasuna, sareng seueur deui.
Leer Ngawasa
Álvaro Fernández Fiúza: kanu tilu kali Marathon urang juara dunya

Álvaro Fernández Fiúza: kanu tilu kali Marathon urang juara dunya

April 17, 2015

Álvaro Fiúza lahir di 1982 di Pontevedra. Anjeunna mangrupikeun kanuos sareng parantos dinyatakeun tilu kali juara dunya dina modalitas maraton. Anjeunna ngamimitian karirna dina olahraga ieu kalayan ngan 11 taun sareng 27, saatos usaha sareng latihan, anjeunna kéngingkeun dobel ti Marathon Éropa sareng Dunya, babarengan sareng Emilio Merchán,
Leer Ngawasa

Snowboarder Spanyol cita-cita sadayana dina Championship Dunya Austrian

Snowboarder Spanyol cita-cita sadayana dina Championship Dunya Austrian

Januari 15, 2015

Snowboarders Spanyol ngarepkeun sagala rupa anu aya dina Kejuaraan Dunia Austria Dinten ayeuna, 15 sareng 25 Januari, Kejuaraan Dunia Snowboard bakal lumangsung di stasiun Kreischberg (Austria). Salami 10 dinten kompetisi ieu, snowboardcross, halfpipe, slopestyle, paralel SL, acara ageung bakal dilaksanakeun.
Leer Ngawasa
Alvaro Fiuza sareng Walter Bouzan kadua dina Piala Dunya Oklahoma

Alvaro Fiuza sareng Walter Bouzan kadua dina Piala Dunya Oklahoma

Oktober 02, 2014

Alvaro Fiuza sareng Walter Bouzan kadua dina Kejohanan Dunya Oklahoma Alvaro Fiuza sareng Walter Bouzan anu kadua dina kajawaraan dunya kanu Oklahoma dina modeu K2 Marathon. Di dieu kami ninggalkeun anjeun sadaya babad anu ditulis langsung ku Alvaro Fiuza.
Leer Ngawasa
Alvaro Fiuza ngéléhkeun relegasi kalima berturut-turut na

Alvaro Fiuza ngéléhkeun relegasi kalima berturut-turut na

Agustus 11, 2014

Alvaro Fiuza ngéléhkeun turunan Sella anu kalima berturut-turut anggota kami The Indian Face TEAM Alvaro Fiuza ngéléhkeun turunan Sella anu kalima berturut-turut bareng sareng timnya Walter Bouzan. Aranjeunna parantos kéngingkeun dinten ayeuna, kalayan waktos 1 jam 6 menit sareng 43 detik, édisi anu ka-78 dina Sella International Descent.
Leer Ngawasa