Distributor Grosir sareng Pemborong

Distributor sareng pemborong optik sareng asesoris borongan

Juli 15, 2020

Kami ngajalankeun platform borongan kami pikeun distributor sareng pemborong. Kami produsén sareng pembekal pakean, élmu optik sareng asesoris borong sareng nyebarkeun produk kami di langkung ti 30 nagara. Penjualan borong kami ngahontal 5 bawana.

Tempo artikel pinuh
Edurne Pasaban

Edurne Pasaban ngagungkeun ulang anu kasapuluh tina penaklukan 14 ka dalapan rébu

Bisa 27, 2020

Ayeuna mangrupikeun 10 taun saprak urang nguping dina sadaya wartos kumaha Edurne Pasaban anjeunna nungtut kameunangan anu bersejarah anu henteu pikaresepeun. Dina Méi 2010, gunung gunung Spanyol anu luar biasa bakal ngabéréskeun proyék na pikeun nalukkeun gunung pangluhurna di bumi pangeusina, sahingga janten awéwé munggaran dina sajarah ngadamel 14 dalapan rébu.
Tempo artikel pinuh
Michael robinson

Michael Robinson: wilujeung nyata

Bisa 25, 2020

Hiji Inggris anu dikagumi sareng diakui di Spanyol? Éta hésé, tapi Michael Robinson ngajantenkeun, kalayan karisma sareng rahmat anu narik perhatian sadaya kipas olahraga sareng ngajantenkeun urang hoyong nguping langkung seueur dalil-dalilna kalayan logat Inggris Spanyol.

Aya jalma anu paling anjeunna émut pikeun karir jurnalistik, sareng anu sanés anu nginget tujuan anu anjeunna nyetak salaku payun pikeun Preston North End, Manchester City, Liverpool atanapi kanggo CA Osasuna, sareng seueur deui.
Tempo artikel pinuh
Álvaro Fernández Fiúza: nuestro piragüista tres veces campeón del mundo de maratón

Álvaro Fernández Fiúza: nuestro piragüista tres veces campeón del mundo de maratón

April 17, 2015

Álvaro Fiúza nace en 1982 en Pontevedra. Es piragüista y ha sido proclamado tres veces campeón del mundo en la modalidad de maratón. Comenzó su andadura en este deporte con tan sólo 11 años y con 27, tras mucho esfuerzo y entrenamiento, obtiene el doblete de Europeo y Mundial de maratón, junto con Emilio Merchán, […]
Tempo artikel pinuh

El mejor Freestyle está en el Total Fight de Grandvalira

El mejor Freestyle está en el Total Fight de Grandvalira

Maret 27, 2015

La décimoprimera edición de la prueba Total Fight Masters of Freestyle vuelve a juntar a los mejores riders del momento del snowboard y del freeski en la estación andorrana de Grandvalira. El Snowpark El Tarter será el campo de batalla durante dos fines de semana llenos de saltos espectaculares y diversión. Este evento cuenta con […]
Tempo artikel pinuh
Los snowboarders españoles aspiran a todo en el Campeonato del Mundo de Austria

Los snowboarders españoles aspiran a todo en el Campeonato del Mundo de Austria

Januari 15, 2015

Los snowboarders españoles aspiran a todo en el Campeonato del Mundo de Austria Hoy día 15 y hasta el 25 de este mes enero tendrán lugar los Mundiales de snowboard en la estación de Kreischberg (Austria). Durante estos 10 días de competición se van a disputar las pruebas de snowboardcross, halfpipe, slopestyle, paralelo SL, big […]
Tempo artikel pinuh
Alvaro Fiuza y Walter Bouzan son segundos en el Mundial de Oklahoma

Alvaro Fiuza y Walter Bouzan son segundos en el Mundial de Oklahoma

Oktober 02, 2014

Alvaro Fiuza y Walter Bouzan son segundos en el Mundial de Oklahoma Alvaro Fiuza y Walter Bouzan quedan segundos en los mundiales de piragüismo de Oklahoma en la modalidad de Maraton en K2. Aquí os dejamos toda la crónica escrita directamente por Alvaro Fiuza.
Tempo artikel pinuh
Alvaro Fiuza ngéléhkeun relegasi kalima berturut-turut na

Alvaro Fiuza ngéléhkeun relegasi kalima berturut-turut na

Agustus 11, 2014

Alvaro Fiuza ngéléhkeun turunan Sella anu kalima berturut-turut anggota kami The Indian Face TEAM Alvaro Fiuza ngéléhkeun turunan Sella anu kalima berturut-turut bareng sareng timnya Walter Bouzan. Aranjeunna parantos kéngingkeun dinten ayeuna, kalayan waktos 1 jam 6 menit sareng 43 detik, édisi anu ka-78 dina Sella International Descent.
Tempo artikel pinuh