F * CK 2020 | The Indian Face

F * CK 2020 | The Indian Face

Désémber 27, 2020

Hayu urang jujur ​​ka sadaya Arwah India urang, di The Indian Face  Kami ogé hoyong taun ieu réngsé sareng bérés AYEUNA ... JANCOK 2020! Ayeuna urang ngantunkeun sataun sareng urang ngalebetkeun anu anyar kalayan sagala kahoyongan di dunya, taun 2021 anu urang terang bakal pinuh ku tantangan-tantangan anyar tapi ogé kasempetan-kasempetan pikeun KELUAR, kusabab petualangan ... petualangan anu leres, ngantosan urang diluar sana.

Leer Ngawasa
Distributor Grosir sareng Pemborong

Distributor sareng pemborong optik sareng asesoris borongan

Juli 15, 2020

Kami ngajalankeun platform borongan kami pikeun distributor sareng pemborong. Kami produsén sareng pembekal pakean, élmu optik sareng asesoris borong sareng nyebarkeun produk kami di langkung ti 30 nagara. Penjualan borong kami ngahontal 5 bawana.

Leer Ngawasa
Edurne Pasaban

Edurne Pasaban ngagungkeun ulang anu kasapuluh tina penaklukan 14 ka dalapan rébu

Bisa 27, 2020

Ayeuna mangrupikeun 10 taun saprak urang nguping dina sadaya wartos kumaha Edurne Pasaban anjeunna nungtut kameunangan anu bersejarah anu henteu pikaresepeun. Dina Méi 2010, gunung gunung Spanyol anu luar biasa bakal ngabéréskeun proyék na pikeun nalukkeun gunung pangluhurna di bumi pangeusina, sahingga janten awéwé munggaran dina sajarah ngadamel 14 dalapan rébu.
Leer Ngawasa
Michael robinson

Michael Robinson: wilujeung nyata

Bisa 25, 2020

Hiji Inggris anu dikagumi sareng diakui di Spanyol? Éta hésé, tapi Michael Robinson ngajantenkeun, kalayan karisma sareng rahmat anu narik perhatian sadaya kipas olahraga sareng ngajantenkeun urang hoyong nguping langkung seueur dalil-dalilna kalayan logat Inggris Spanyol.
 
Aya jalma anu paling anjeunna émut pikeun karir jurnalistik, sareng anu sanés anu nginget tujuan anu anjeunna nyetak salaku payun pikeun Preston North End, Manchester City, Liverpool atanapi kanggo CA Osasuna, sareng seueur deui.
Leer Ngawasa

Álvaro Fernández Fiúza: kanu tilu kali Marathon urang juara dunya

Álvaro Fernández Fiúza: kanu tilu kali Marathon urang juara dunya

April 17, 2015

Álvaro Fiúza lahir di 1982 di Pontevedra. Anjeunna mangrupikeun kanistis sareng parantos diumumkeun tilu kali juara dunya dina moditas marathon. Anjeunna ngamimitian karirna dina raga ieu ngan ukur 11 taun sareng 27, saatos pisan usaha sareng palatihan, anjeunna nampi ganda ti Éropa sareng World Marathon, sareng Emilio Merchán, […]
Leer Ngawasa
Gaya Gaya anu pangsaéna nyaéta dina Jumlah Tarung Grandvalira

Gaya Gaya anu pangsaéna nyaéta dina Jumlah Tarung Grandvalira

Maret 27, 2015

Édisi nomer sawelas test Total Fight Masters of Freestyle ngahijikeun snowboarding sareng rider freeski anu saé dina waktos Resort Andorran Grandvalira. El Tarter Snowpark bakal janten medan perang pikeun dua akhir minggu pinuh ku luncat anu luar biasa sareng senang. Kajadian ieu ngagaduhan […]
Leer Ngawasa
Snowboarder Spanyol cita-cita sadayana dina Championship Dunya Austrian

Snowboarder Spanyol cita-cita sadayana dina Championship Dunya Austrian

Januari 15, 2015

Pamula salju salju ngiringan sadayana dina Championship Dunya Australi Dinten, 15 Januari 25, Championships Dunya Snowboard bakal lumangsung di stasion Kreischberg (Austria). Salila ieu 10 dinten persaingan, snowboardcross, halfpipe, slopestyle, paralel SL, big […] acara bakal dilaksanakeun.
Leer Ngawasa
Alvaro Fiuza sareng Walter Bouzan kadua dina Piala Dunya Oklahoma

Alvaro Fiuza sareng Walter Bouzan kadua dina Piala Dunya Oklahoma

Oktober 02, 2014

Alvaro Fiuza sareng Walter Bouzan kadua dina Kejohanan Dunya Oklahoma Alvaro Fiuza sareng Walter Bouzan anu kadua dina kajawaraan dunya kanu Oklahoma dina modeu K2 Marathon. Di dieu kami ninggalkeun anjeun sadaya babad anu ditulis langsung ku Alvaro Fiuza.
Leer Ngawasa

Alvaro Fiuza ngéléhkeun relegasi kalima berturut-turut na

Alvaro Fiuza ngéléhkeun relegasi kalima berturut-turut na

Agustus 11, 2014

Alvaro Fiuza ngéléhkeun turunan Sella anu kalima berturut-turut anggota kami The Indian Face TEAM Alvaro Fiuza ngéléhkeun turunan Sella anu kalima berturut-turut bareng sareng timnya Walter Bouzan. Aranjeunna parantos kéngingkeun dinten ayeuna, kalayan waktos 1 jam 6 menit sareng 43 detik, édisi anu ka-78 dina Sella International Descent.
Leer Ngawasa