Pangaruh karesep anjeun ogé ngarambat ku kémping

 

Pangaruh FAVORITE anjeun ogé ngumbara di kota

Kami nembe ngobrol sareng anjeun camper van revolusi, salah sahiji tren panganyarna lamun datang ka iinditan. Ieu undoubtedly cerminan sumanget adventurous urang, paling urang urang Indian, sareng urang resep terang yén, sapertos kami, jalma sapertos anjeun ogé hoyong kaluar tina zona kanyamanan sareng masihan naon anu katelah #VanLife. Dina tulisan éta kami nyarioskeun ka anjeun dimana gerakan ieu asalna, naon jinis van camper anu aya, aspék positip tina pangalaman sareng booming dina nyéwa kendaraan ieu. Janten, upami anjeun sono, lumpat pikeun maca sabab super praktis jeung metot. Kecap tina urang Indian!

Ayeuna, upami mode alternatip ieu langkung tren ti kantos, éta sanés ngan ukur kusabab pandémik sareng langkah-langkah restrictive pasca-Covid anu kami parantos dugi nalika iinditan; tapi ogé hatur nuhun ka influencers. Nyatana, dina tulisan dina halaman wéb anu kami sebutkeun, kami mendakan salah sahiji perusahaan anu paling canggih dina nyéwa jinis van ieu di Spanyol anu disebut. Van Bulu. Dilahirkeun dina lingkungan digital, anjeunna narékahan pikeun ngaluarkeun sisi anu paling ngajelajah tina wisatawan sareng urang resep éta. Awéwé pangusaha anu tanggung jawab pikeun proyék anu saé ieu nyaéta influencer Alba Paul Ferrer sareng sobatna Lucía, sareng rencana komunikasina nyarioskeun nyalira: aranjeunna terang naon anu aranjeunna laksanakeun.

Sareng éta perusahaan nyéwa camper ieu, ogé seueur anu sanésna, parantos tiasa narik batur influencers hébat dina panorama ayeuna, boh ka, pasti, nyéwa, atawa meuli hiji. Naha anjeun hoyong terang naon aranjeunna? Urang bakal ngabejaan ka maneh!

 

PANGARUH ANU GEUS HIRUP PANGALAMAN CAMPER 

 1. GOTZON MANTULIZ (@gotzonmantuliz)

Modél Spanyol ieu, désainer jeung petualang, ogé dipikawanoh pikeun ngabogaan salah sahiji anjing paling nstagrammable di dunya, mimiti naros ka Kinérja pikeun meunangna édisi kalima EITB (El Conquistador del Fin del Mundo), acara kanyataanana dina jaringan régional Basque. .. nya sumanget leuwih liar jeung wani nyandak anjeun uninga sudut paling geulis, duanana di Spanyol sarta mancanagara, jero camper na. Ogé, sakumaha alus pencinta olahraga, anjeunna mikaresep surfing sareng kagiatan cai anu sanés, sareng dina seueur poto-potona kadang urang mendakan papan sareng baju wet na, siap pikeun salajengna. aventura.

Gotzon Mantuliz Influencer Camperized Van

2. DANIEL ILLESCAS (@danielillescas)

Daniel Illescas gaduh sajuta pengikut dina akun Instagram na sareng konténna narik minat naon waé fotografi kualitas jeung bentang paling spektakuler. Sareng, salian janten modél, youtuber sareng komunikator ahli, anjeun tiasa ningali yén anjeunna gaduh sumanget petualangan di jero anjeunna anu nyababkeun anjeunna nyandak campervan pikeun nyéépkeun liburan anu béda. Anjeunna ngaraosan sababaraha dinten di jalan sareng pasangan na ayeuna sareng aranjeunna nyandak perjalanan ngalangkungan lokasi anu ampir disumputkeun, anu ngajantenkeun langkung khusus. Maksud kuring, ningali ieu, saha anu henteu hoyong ngalakukeun éta ogé?

Daniel Illescas Van Camper Influencer

3. SUSANA MOLINA (@ susana_bicho90)

Susana Molina, anu langkung dikenal salaku Susana "Bicho" ku nami pangguna Instagram na, ngaluncat kana pamandangan média berkat acara kanyataanana Dadang Ageung. Engké urang bisa ningali manehna di Pulo gogoda salaku salah sahiji paporit badag. Nanging, jauh tina katenaran dina layar, kami mendakan yén influencer ogé gaduh a samping paling petualang. Anjeunna bet dina nyieun hiji jalur di camper a jeung méakkeun sababaraha poé béda di mana, sakumaha sigana dina akun na, anjeunna ngarasakeun pisan.

Susana Bicho Van Camper Influencer

4. HUGO PÉREZ (@hugoperezcabaleiro)

Kawas Susana Molina, Hugo Pérez ogé mimiti karir média na di program tina Dadang Ageung tur éta bagian tina salah sahiji édisi tina Pulo gogoda. Dina profil na anjeunna nembongkeun pengikut na paling wani jeung sportif, ngalakukeun hiking trails, snorkeling, biking, ngawelah surfing, tunggang jet ski ... jeung tangtu, teuing iinditan di camper a. Saban poé anjeunna kaget kami kalawan landscapes anyar jeung fotografi tina alam kualitas. Anjeunna oge lover sato jeung salawasna nyoba dibarengan dina adventures na.

Hugo Pérez Van Camper Influencer

5. ÁNGELA ROZAS (@Madamederosa)

Angela teu dipikawanoh ku ngaran hareup nya, tapi ku ngaran internét nya: Madame de Rosa. Éta sadayana dimimitian nalika anjeunna muka blog fashion sareng gaya hirup na di 2011, sareng ti saprak éta anjeunna muncul dina sababaraha acara televisi, ogé di tukangeun layar salaku stylist. Hiji perawat ku profési, pertumbuhan pangbadagna dirina geus undoubtedly geus di profil Instagram na, sarta kami resep ningali kumaha jalma kawas manehna ogé masihan ieu petualangan camper. Dina ahir poé, anjeunna tiasa janten conto anu jelas ngeunaan kahirupan kalayan jadwal anu sibuk, anu peryogi anjeunna moments of disconnection. Naon cara anu langkung saé tibatan jalan-jalan jauh ti kota?

Madame de Rosa Van Camper Influencer

6. JONAN WIERGO (@jonanwiergo)

Hiji petualang ti umur ngora pisan, Jonan Beltrán Wiergo naros ka Kinérja berkat program Pekín Express di 2016. Ti saprak éta, Valencian geus nyaho kumaha carana némbongkeun beungeut paling daring na di unggal proyék anjeunna geus dilaksanakeun. Suka ngarambat sareng akun anjeun tiasa janten peta dunya dina versi fotografik. Jonan geus sababaraha kali bet on ruteu camper, sarta dina kanyataanana éta salah sahiji rupa raffle dilumangsungkeun ku réstoran Voltereta (anu kami bakal ngabejaan Anjeun saeutik handap).

Jonan Wiergo Van Camper Influencer

7. AIDA DOMENECH (@dulceida)

Bisa disebutkeun yen jalur Aida Domenech, umumna katelah Dulceida, geus pisan sarupa jeung nu disebut tadi Madame de Rosa. Anjeunna muka blog di 2009 dina nami anu anjeunna dikenal ayeuna, nunjukkeun gairah pikeun busana, gaya sareng gaya hirup dugi ka tren panganyarna. Penampilan Instagram ngajantenkeun anjeunna ngaluncat kana kahirupan masarakat dina laju anu langkung gancang, sareng anjeunna parantos milu dina sababaraha acara televisi. Manehna geus salawasna jadi influencer gairah ngeunaan iinditan sareng kalayan sumanget wirausaha. Manehna oge geus opted nyieun ruteu dina van camper, boh dina usum panas atawa usum tiis.

Dulceida Camper Influencer

 

GAMBAR KAMPER NU JADI VIRAL

Pasti anjeun émut salah sahiji giveaways Instagram anu paling viral taun 2020 dimana juarana dibéré van camper. "Penjahat" anu ratusan rébu tina Spaniards dibagikeun ieu publikasi dina carita maranéhanana éta ranté réstoran Valencian kawentar disebut Voltereta (anu kami geus diusahakeun tur cinta, tapi éta masalah sejen). Aksi promosi dilayanan salaku springboard pikeun ngumumkeun bubuka ngadegna katilu na di ibukota Valencian, sarta tanpa ragu sakabéh Valencia (jeung sakabeh nagara) echoed warta. Video promosi ieu ngahontal sajuta koméntar. Jutaan! Sadayana hoyong van yén tim réstoran dikonfirmasi geus dirancang jeung camperized di a pinuh ngaropéa jeung, tangtosna, dilengkepan kacida alusna. "(...) Kalayan sagala anu anjeun peryogikeun ngarambat dunya. Sapertos anu disada: ranjang / sofa, dapur, pancuran, méja, hiasan… dugi ka urang hanjelu masihan éta saatos parantos dilakukeun kalayan sumanget sapertos kitu (…) ”, saur caption tina publikasi. Pilihan produk raffle, van camper, nyarioskeun jilid ngeunaan sumanget réstoran. Malahan, malah masarakat urang ngarasa diidentifikasi jeung grup hotelier anu frasa anu mawa bandéra na Wilujeng sumping di perjalanan. Maksad abdi, kumaha hirup jadi kawas lamun urang teu nyandak eta salaku hiji petualangan? Kumaha upami urang ngawatesan diri kana naon anu urang terang, upami urang henteu résiko?

Kacindekan yén loba artikel geus digambar mentioning aksi pamasaran ieu sareng nu urang ogé satuju, nyaeta masarakat Spanyol hayang nyieun parobahan leutik. Gaya hirup anu urang terang dugi ka ayeuna haus deui. A lalampahan di camper a teu radikal ngarobah hirup anjeun, tapi henteu ngantepkeun anjeun teu paduli. Pangalaman hirup di kabebasan, di jalan, dina kontak pinuh jeung alam, bade kalayan naon adil jeung perlu (tanpa poho nyandak salah sahiji caps kami pikeun ngajaga anjeun tina Panonpoé) sareng bagikeun waktos anu berkualitas sareng jalma-jalma anu ngartos sadayana ... éta anu penting pisan.

Ayeuna, saha nu meunang camper? Ngaranna Marta Carceller na, sakumaha urang geus dikumpulkeun ti headline béda nu kajawab warta, manehna ninggalkeun total 28 komentar dina publikasi. Aya pamaké anu datang pikeun nempatkeun kira-kira 100 sarta, ku kituna, tanpa iman yén anjeunna bakal meunang undian, anjeunna malah teu meunang kana live maranéhna ngalakukeun tina akun Instagram sahiji réstoran dimana aranjeunna ngumumkeun juara . Éta babaturanana anu kedah nyarios anjeunna asup. Go sosok! Sabenerna, éta rada kaharti. Maksad abdi, urang salawasna condong mikir yén "giveaways Instagram pernah noél" tapi ... anjeun apal salah sahiji urang ngalakukeun? Leres pisan! Kami anu pangheulana Kami hoyong ngiringan anjeun dina perjalanan ieu, naon hirup. Hudangkeun sumanget petualangan anu kami terang anjeun bawa ka jero.

Camper Somersault Draw

 

Saha anu tiasa ngabantosan anjeun ku #VANLIFE?

Nya, hal anu pangheulana kami nyarankeun nyaéta anjeun maca tulisan kami sateuacana anu nyarios, tepatna, ngeunaan ieu van camper. Ayeuna, naha anjeun hoyong nyobian pangalaman camper na anjeun teu nyaho dimana ngamimitian? Nya, hayu urang damel! Kami parantos nyarioskeun ka anjeun ngeunaan pangaruh anu béda anu resep, tapi kabeneran aya seueur akun anu sanés anu tiasa ngabantosan anjeun dina tugas ieu camperizing diri. Aranjeunna malah nyieun kasampak gampang! Aranjeunna propil anu husus dina ngabejaan sagalana aya uninga ngeunaan topik ieu dina jaringan sosial maranéhanana, sarta aranjeunna sadayana hayu urang sneak jero imah maranéhanana dina roda. Kalawan eta nyalira, bug bites urang sadayana. Kumaha bakal bener hirup nu #VanLife ka fullest?

Manik munggaran anu urang tingali disebut @thevandreams. Di tukangeunana aya Raquel sareng Jesús, pasangan Madrilenian anu parantos "saprak 2015 mendakan kahirupan ngalangkungan van", sakumaha anu dinyatakeun dina biografi Instagram na. Eusina nyaéta sadayana anu anjeun hoyong tingali nalika anjeun nuju damel anu heran iraha sabtu minggu payun nalika anjeun tiasa kabur ka luar kota. Laut, gunung, Panonpoé Tilelep, sarapan sareng pandangan, surfing di pantai terpencil ... saha anu henteu hoyong hirup sapertos kieu? Sahenteuna urang tiasa ngalaman eta ngaliwatan kaméra na.

Kami parantos mendakan akun sanés anu langkung alit tapi kalayan kualitas eusi anu parantos ngaitkeun kami. Anu ngaranna @roadforreta Sareng, sakumaha anu anjeun parantos disimpulkeun, protagonisna nyaéta Volkswagen Multivan anu disebut Greta. Pamilikna, Ana sareng Marco, ngaliwat tempat-tempat anu teu terbatas sareng ngabagikeunana ka pengikutna, sareng sanaos kendaraan ieu umurna 30 taun, aranjeunna ngurus éta saolah-olah éta salah sahiji kulawarga sareng éta nunjukkeun. Urang bogoh ka!

Akun anu terakhir anu kami hoyong nunjukkeun ka anjeun disebut @woodvans_loren sarta boga na boga gairah nyata pikeun vans. Anjeunna hirup "en route", sakumaha ditémbongkeun dina carita na nalika anjeunna anjog di tempat anyar dina kontak pinuh jeung alam. Kami resep pisan kana sumanget wirausaha anjeun. Naon anu langkung India tibatan wani? Anjeunna ngalaksanakeun proyék dokumenter anu disebut "This is #VanLife", salian ti ngadegkeun perusahaan camperizations, homologations sareng perbaikan van anu disebut Woodvans handmade.

Van hirup Camper vans