5 trik pikeun nyimpen kacamata anjeun

 

5 trik pikeun nyimpen kacamata anjeun

Leres, hatur nuhun kana harga gelas kualitas anu murah anu urang tiasa jangkauan di pasar ayeuna, urang hoyong gaduh sababaraha model pikeun tiasa gaduh pilihan ngagabungkeun aranjeunna sareng penampilan anu béda anu anggap urang unggal dinten sareng wanda urang béda.

Ngan dina salah sahiji merek kami, The Indian Face, Kami nawiskeun anjeun dugi ka 19 model gelas anu béda-béda, nalika dikalikeun ku rupa-rupa warna anu béda-béda masing-masing, ngajantenkeun seueur pilihan anu béda-béda, anu anjeun hoyongkeun, dina harga tunggal sareng adil pikeun nawiskeun kualitas anu saé, duanana dina lénsa pikeun panangtayungan panon anjeun, sapertos dina bahan anu ngadukung aranjeunna sareng ngahias ramo anjeun. Kacamata lénsa The Indian Face, aranjeunna TAC polarlifts harti luhur, kualitas 3 panyalindungan jeung kilat UV400 jeung pigura dijieunna tina polycarbonate nu nawarkeun lightness maksimum. Nawiskeun sakabéhna hiji nilai unbeatable duit pikeun masarakat.

Kalayan sagala pilihan anu béda anu disayogikeun sateuacan panon urang dina bentuk modél anu béda, alpine, hookipa, jiwa, Ushuaia, Lebak, Free Spirit, demarkasi, kahoah, Polar, Karang, Jalan Raya, nepakeun, Oxygen édisi, Ventura, Kidulkal, Noosa, Kailani, Nunkui o TarifaGampang pikeun kéngingkeun sistem panyimpen anu saé pikeun gelas anjeun supados henteu mudun sareng nahan kamampuan anu optimal, salian ti ngamungkinkeun anjeun pikeun ningali pilihan anu pangsaéna dina kahirupan sadinten anjeun.

Duanana pikeun bumi sareng nyandakna di jalan, kami nampilkeun anjeun sababaraha pilihan anu gampang, ku kituna anjeun tiasa ngadamelana nyalira. Sareng tina tingkat kasulitan anu kirang dugi ka langkung ageung, kami bakal nyarioskeun ka anjeun di handap sababaraha ideu pikeun dilaksanakeun panitia kacamata homemade.

Pikeun sakabéh trik ieu, anjeun bakal nempo yén gun lem panas leutik nu dipaké pikeun karajinan bakal jadi babaturan deukeut hébat anjeun. Mun anjeun teu mibanda eta, Anjeun bisa make silicone cair atawa janjian Amérika.

 

1. HANGER - HANGER gelas

Bahan anu diperyogikeun:

  • Gantungan kayu atanapi naon waé anu anjeun pikahoyong.
  • gun silicone panas leutik.
  • Kain hiasan atanapi pita hiasan.
  • Gunting.

Anjeun tiasa milih salah sahiji gantungan kai anu paling indah atanapi bahkan anu dijejeran ku lawon upami anjeun gaduh, atanapi jinis gantungan anu anjeun resep. Pikeun ngahias éta, lengket kalayan silikon panas saeutik ujung pita trimmings atanapi pita, dina titik low tina segitiga anu ngabentuk gantungan, dina bagian nu teu hayang ningali, sarta mungkus pita sabudeureun bar. tanpa ninggalkeun spasi antara eta. Anjeun tiasa ngahias ukur bagian handap dimana anjeun bakal ngagantung gelas atanapi sadayana gantungan. Tungtungna, ngalereskeun tungtung ogé sareng silikon dina bagian anu sami anu anjeun ngalereskeun awal, anu ayeuna janten bagian jero. Ku cara ieu kami bakal mastikeun yén tungtung henteu katingali. Hasilna, anjeun bakal tiasa ngagantungkeun sadaya gelas anjeun dina kuil sareng sadayana gampang katingali sareng lénsa henteu goresan. Anjeun tiasa ngagantung dina lomari anjeun sareng baju anjeun, dina hiji tungtung pikeun gampang mendakanana, atanapi bahkan ngagantungkeun kana témbok salaku lukisan.

Kacamata raray India gantungan organisasi

Kacamata Pangatur Gantungan The Indian Face

 

2. Ngatur laci - SEPARATOR

Bahan anu diperyogikeun:

  • Karton teuas.
  • Papan busa 5 mm.
  • Aturan.
  • Pamotong.
  • Potlot.
  • Gun lem panas leutik atawa silikon cair.

Ide pikeun ngosongkeun salah sahiji laci anjeun atanapi satengah tina salah sahijina, gumantung kana gelas anu anjeun hoyong atur sareng ukuran laci anjeun. Ku cara kieu, urang bakal ngukur rohangan anu urang hoyong janten pangatur kacamata sareng urang bakal nyaluyukeun kardus salaku dasar pikeun ukuran.

Teras we nyandak deui ukuran sisi kardus sareng motong 4 sisi anu diperyogikeun pikeun ngadamel kontur pikeun ngukur sareng lem aranjeunna nangtung sareng silikon panas atanapi cair, sabab anu panas langkung gancang garing. Urang squeeze sababaraha detik nepi ka garing.

Pikeun nyieun dividers, urang bakal ngukur sarta motong division sentral lengthwise tur lem eta babarengan. Urang kudu nengetan sabaraha pas, ukur jeung gelas sarua yen urang rék nempatkeun, tapi biasana 6-7 sentimeter antara gelas jeung gelas cukup. Urang motong dividers kana ukuran dina dewan busa jeung lem aranjeunna deui.

Kami nempatkeun sadayana struktur dina dasar laci sareng, ku cara ieu, urang tiasa ngadistribusikaeun gelas.

Kacamata Pangatur

 

3. RANGKA - TABEL

Bahan anu diperyogikeun:

  • Hiji lukisan tanpa pigura, jenis nu katempo kanvas nu biasana poto dicitak, atawa pigura tina lukisan nu euweuh dipaké.
  • Pita satin dina warna anu anjeun pikahoyong.
  • Pita saluran atanapi silikon panas.
  • Gunting.

Perlu nempatkeun kasét anu dipasang di tukangeun pigura atanapi gambar, tetep datar nganggo pita saluran atanapi silikon panas, nempatkeun kasét di luhur pikeun ningali panjangna anu diperyogikeun sateuacan motong sareng ngukur naon anu aya dina tontonan nalika ngagantung tina kuil. pikeun bisa nempatkeun pita salajengna handapeun. Saatos réngsé, éta bakal ngagantung pisan dina témbok, tapi upami éta kanvas tanpa pigura, éta ogé tiasa dirojong dina laci.

Pigura pikeun ngatur kacamata

 

4. KACAMATA TAMPILAN

Bahan anu diperyogikeun:

  • Wadah nu geus ngulang jeung nu cocog gelas, tapi anjeun oge bisa meunang sababaraha pisan mirah ti pasar, kayaning nu keur mentega, sabab biasana boga ukuran alus pikeun nempatkeun gelas anjeun di jero.
  • Silikon panas.
  • Dasar anu anjeun gaduh sareng resep ngajantenkeun éta nangtung pikeun tampilan, sapertos wadah lilin.
  • Strip hiasan.

 

Waktos ieu ngeunaan janten sakedik langkung kreatif sareng milih bahan anu anjeun hoyong tingali di kamar anjeun.

Mimiti urang ngahijikeun wadahna ku cara nempatkeun aranjeunna dina garis sareng ka sisi, ngabentuk panel ganda. Nempatkeun aranjeunna nyanghareupan handap, urang bakal ningali lamun aranjeunna sadayana toél ti tukang jeung silikon panas kami bakal nyieun titik ambéh maranéhanana gabung. Upami aranjeunna henteu silih toél pikeun ngahubungkeun jarak éta, urang mimitina nempatkeun jumlah kacang polong silikon dina unggal sisi pikeun ngahijikeun jarak anu aranjeunna henteu némpél sareng kami bakal ngantep éta garing dugi ka heuras. Teras kami bakal nambihan jumlah anu sami di luhur pikeun ngahijikeunana. Sakali sadayana dihijikeun sareng silikon parantos garing, upami urang hoyong ngahias kontur nganggo jalur hiasan, urang tiasa ngalakukeun ayeuna.

Engké, urang bakal gabung salaku blok kana rojongan kami dipilih ogé kalawan silicone. Sakali garing, urang bakal boga stand tampilan dihias jeung nangtung pikeun beristirahat dina méja.

Kacamata Pangatur The Indian Face

 

5. EVA panutup karét mawa kacasoca Anjeun

Bahan anu diperyogikeun:

  • Karét Eva.
  • Gunting.
  • Aturan.
  • Plastik bentukna segitiga.
  • Benang kandel atanapi wol.
  • Jarum wol.
  • Lilin.
  • Bros atanapi bentuk datar anu urang resep ngahias ku cara nyirian karét eva.

Kalayan strip 40 cm panjang x 12 cm rubak karét Eva, éta bakal cukup pikeun nyocogkeun salah sahiji kacamata anjeun. The Indian Face.

Plastik ngawangun segitiga kedah dua sénti langkung lega tibatan jalur karét Eva sareng lebar hiji satengah séntiméter. (Éta bisa dijieun tina hiji tutup heubeul tina tupper nu gaduh). Anjeun ngagambar ukuranana, dua lembar 10 cm x 1,5cm atanapi 12cm x 1,5cm, teras potong. Lamun palastik pisan ipis, anjeun tiasa motong aranjeunna ganda sarta lengket aranjeunna kalayan silicone panas babarengan, meh nawarkeun leuwih lalawanan nalika mencét pikeun muka panutup tina sisi.

Urang bakal lem strip palastik dina dua edges wewengkon sempit, ninggalkeun 2 mm spasi ti ujung karét Eva, lajeng urang ngalipet eta jeung lem eta ka jero ku kituna plastik disumputkeun.

Kami nempatkeun silikon dina ujung panjang kalayan bedil sareng kami bakal ngalipet dina satengahna supados aranjeunna ngahiji.

Teras kami bakal ngahias bagian luar panutup nganggo jepitan logam atanapi tombol kalayan lega anu saé, sateuacana dipanaskeun ku panas lilin tapi tanpa seuneu ngaduruk atanapi janten hideung. Engké urang bakal cap eta dina panutup karét Eva, nyieun runtuyan gambar samping ku samping tur nambahkeun garis sajauh rék.

Tungtungna, upami anjeun hoyong ngahias langkung seueur, nganggo jarum wol sareng wol warna atanapi benang kandel anu paling anjeun pikahoyong, mimitian jahit handapeun daérah plastik. Sumputkeun cangreud tina stitch munggaran ti jero jeung ti dinya 3 mm ti ujung sapanjang jalan sabudeureun panutup nepi ka anjeun ngahontal tungtung séjén ngan méméh potongan plastik.

Saatos réngsé, anjeun tiasa muka wadahna sareng nyandak gelas anu anjeun pikahoyong dina kantong anjeun tanpa ngarusak, atanapi nyandak tempat anu kaleuleuwihan dina wadah anu keras.

Ayeuna anjeun gaduh séri-séri karajinan anu ngahibur sareng sustainable anu pasti bakal masihan kacamata karesep anjeun umur panjang sareng anu bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngatur sareng siap. Kami ajak anjeun nyobian aranjeunna pikeun nunjukkeun yén anjeun parantos ngalakukeunana nyalira.

 

 

Loba ditanyakeun

  • KUMAHA NGURUS KACAMATA?

    Pikeun ngajaga gelas anjeun dina kaayaan anu sampurna anjeun kedah gaduh lénsa anu bersih, upami mungkin nganggo cairan khusus pikeun ngabersihan lénsa gelas atanapi, upami anjeun teu gaduh, nganggo cologne. Cologne ninggalkeun aranjeunna beresih tanpa deteriorating aranjeunna, nerapkeun eta kalawan lawon microfiber rupa pikeun gelas, saprak saputangan jeung napkins ngandung microparticles kaca nu bisa scratch aranjeunna lamun pamakéan berkepanjangan kana waktu. Nalika aranjeunna kotor pisan, cuci langsung ku cai sareng sabun anu lembut. Anduk ogé mangrupikeun metode pengeringan anu saé dina hal éta.

    Sawaktos Anjeun keur teu make eta, Anjeun kudu nyimpen eta dina organizer atawa dina kasus ambéh kristal teu scratched, atawa maranéhanana ngalaman kacilakaan.

    Pernah ngagem aranjeunna nongkrong ti neckline, sabab ti dinya aranjeunna layu atawa gugur sarta bisa megatkeun, dina kasus ieu kristal gampang chipped. Ulah maké éta dina sirah anjeun, sabab meunang kotor jeung nyekel bulu anjeun.

    • KUMAHA NGURUS PANON?

      Ngabogaan diet alus penting pisan pikeun kaséhatan panon alus. Diet Mediterania pisan ni'mat diet bener ieu, jadi mangpaatkeun sarta tetep dina pikiran pangan kayaning: minyak zaitun, siki sunflower jeung Kacang Kedelai, cabe beureum, jeruk, endog, brokoli, wortel, kacang, lauk biru, jeung produk susu. Sadaya katuangan ieu beunghar ku vitamin A, C, D, sareng nyegah degenerasi macular anu aya hubunganana sareng umur anu, sareng diabetes, mangrupikeun panyabab utama leungitna visi.

      Mibanda kaséhatan umum alus ogé pohara penting, Ngahindarkeun kaleuwihan beurat, darah tinggi atawa kolesterol tinggi. Latihan fisik anu teratur anu disaluyukeun sareng kabutuhan urang ngabantosan ngajaga aranjeunna.

      Anggo kacamata kualitas sapertos anu kami nawiskeun anjeun The Indian Face eta bakal salawasna jadi pilihan pangalusna.

        • Kabiasaan naon nu bisa ngaruksak panon urang?

        - Ngantunkeun tuangeun, khususna sarapan, sabab tingkat gula dina getih turun.

        - Rendang snacks antara hidangan, sabab nyadiakeun kalori kosong.

        - Nyalahgunakeun gula olahan atanapi lemak jenuh.

        - Teu meunang cukup istirahat, sabab ngabalukarkeun kacapean panon.

        - Inuman alkohol, sabab ngalambatkeun sirkulasi getih.

        - Dahar teuing gancang, sabab teu ngidinan Anjeun pikeun assimilate dahareun ogé.

        • KUMAHA NYATAKAN KACAMATA MAH?

          Pikeun ngajaga kacamata anjeun teratur, aya ideu saderhana sapertos ngagantungkeunana dina gantungan anu ngabantosan anjeun ngajaga gelas anjeun tina buruk sareng tetep katingali.

          Ngosongkeun laci sareng nyéépkeun rohangan pikeun ngatur éta sareng ningali sadaya modél anjeun ogé mangrupikeun pilihan anu saé.