4 kacamata hideung pikeun awéwé 2022 anjeun moal hoyong sono

 

4 kacamata hideung pikeun awéwé 2022 anjeun moal hoyong sono

Dina kahirupan, sapertos dina pacilingan urang, aya daptar kabutuhan poko. Éta anu nalika anjeun paling henteu ngarepkeun éta ngahémat anjeun dina langkung ti hiji kasempetan pikeun ngajantenkeun langkung ringan: jeans éta, sapatu olahraga bodas éta, anu dasarna dasar sareng tangtosna, sareng henteu ogé, kacamata hideung kami. 

Dina tulisan kami dinten ieu kami hoyong nyaritakeun sababaraha rinci ngeunaan opat tina koleksi pangsaéna kami kacamata hideung pikeun awéwé naon urang gaduh The Indian Face kanggo Anjeun. California Kidul kagambar dina modél modéren, avant-garde, seger sareng gaya. 'Soma', 'Lombard', 'Laguna' sareng 'Southcal' mangrupikeun nami tina opat kumpulan ieu, anu diideuan ku tempat unik anu ngawangun basisir California. Salaku tambahan, kami mendakan yén teu aya influencer anu henteu nganggo modél ieu anu kami bawa, janten anjeun tiasa diideuan ku sababaraha tampilan anu aranjeunna bawa nalika nganggo gaya kacamata ieu. 

Kacamata Asik: Southcal Green

Kacamata hideung awéwé héjo kalayan bingkai méja segi opat Hanukeii: Southcal Héjo

Wani putus sareng anu parantos diadegkeun, éta anu dikirimkeun modél kacamata ieu ka kami. Aya anu sieun nambihan sakedik warna pikeun tampilan na, sabab kami parantos diajarkeun yén variasi nada warna mimitian hideung dugi ka kulawu, tapi anjeun jarang ningali naon anu aya diantaraana. Sareng kaleresan aya rébuan pilihan sareng gaya gratis anu putus sareng paradigma pikeun masihan 360º giliran anjeun. 

Kami 'Southcal Green' Éta sababaraha kacamata hideung, anu dirancang pikeun ningkatkeun gaya naon waé sareng ngajelaskeun yén avant-garde sareng freshness mangrupikeun urutan sadidinten. Kalayan bingkai héjo botol sareng lensa polarDiangkat ngajantenkeun modél ieu salah sahiji anu paling dipikahoyong. Géométri gelas ieu nyorot gaya kuadrat klasik, anu ngajantenkeun anjeun ngajantenkeun sapasang kacamata salami kahirupan, kusabab desain jenis ieu henteu kaleungitan gaya sareng ogé raoseun saé pisan henteu paduli bentuk raray anjeun sareng warna kulit anjeun. 

Kacamata hideung sareng kapribadian: Laguna Bi Magent

Kacamata awéwé dua warna, jinis panon-ucing, sareng lénsa polardiangkat, magénta, tandana Hanukeii: Laguna Bi Magénta

Upami tujuan sadidinten pikeun narik perhatian sareng henteu diperhatoskeun, urang nyarioskeun kacamata hideung: 'Laguna Bi Magenta'. Kacamata bingkai warna bi-warna awéwé ieu diideuan ku Pantai Laguna, California. Unggal waktos aranjeunna janten kudu pikeun seueur urang outfits, sajaba ti desainna, aranjeunna ngadamel tampilan dasar anu tiasa ditingali dina a outfit kalayan teuing kapribadian komo kakuatan. Kombinasi nada, antara tulang sareng magénta, nambihan gaya sareng pacilingan dina tampilan, saolah-olah dipikanyaho yén senang sok aya dina téras.

Sareng anjeun terang anu paling saé? Éta salah sahiji pangaruh favorit urang, Maria Pombo, mangrupikeun pencinta pigura anu satia ucing-ucing bicolor. Tingali ilham pikeun kumaha anjeun tiasa ngagabungkeun 'Laguna Bi magenta' anjeun Maria Pombo. 

Kacamata Geometris: Soma Hideung 

Kacamata hideung pikeun awéwé hideung, géométri, XXl, hideung bodas, mérek Hanukeii Soma Hideung

Kaendahan, bantalan sareng gaya. Éta kecap sipat anu pangsaéna pikeun ngajelaskeun kacamata awéwé ieu. Bingkai na hérang sareng lénsa na polarDikeunggeul, salian ti éta, lébar tina pigura ngamungkinkeun ngajaga sababaraha bagian panon anu langkung ageung, anu penting pisan pikeun nyegah sakedik tina penampilan kerut sakapeung. Sadaya influencer gaduh dina modél XXL papakéan kacamata na sareng pigura geometri, khususna kacamata hideung éta ngingetan urang saeutik tina gaya Victoria Beckham, sareng dina hal ieu, pangaruhna Dulceida Anjeunna resep nganggo jinis kacamata hideung ieu, sabab éta ngajantenkeun rarayna kalayan saé pisan sareng nandaan gaya unik sateuacanna. 

Sentuhan kahaneutan kana raray:Kuya lombard

Bingkai kacamata kuya awéwé, géométri, kuya XXL Lombard

Jalan Lombard anu ikonik di San Fransisco, ngiringan urang kana koleksi 'Lombard Tortoise' urang. Saperti 'Soma Hideung', koleksi ieu nanganan pigura géométri XXL anu janten panggung tengah dina raray urang dimana waé urang indit. Naon anu istiméwa ngeunaan ieu, sajaba ti éta kacamata hideung pikeun awéwé polardiangkat, nyaéta yén sadel janten jinis kuya sareng sentuhan santai pikeun katingalina, saolah-olah urang cicing dina usum panas sepanjang waktos. 

 

Patarosan sering

  • Naon tren dina Kacamata Awéwé? 

Jinis bingkai anu nuju dianggo sareng anu netepkeun trend nyaéta jinis gelas sareng pigura Cat-Eye hideung kanggo rai alit. Sareng pikeun raray ageung, kacamata hideung XXL kalayan pigura géométris pikeun langkung nandeskeun fitur jalma.  

  • Naon hartosna kacamata gaduh 'Lénsa Polardiangkat '?

Ieu ngandung harti yén lénsa gelas gaduh saringan anu ngamungkinkeun ngan ukur lampu anu gunana nembus, ngahambat jalanna cahaya anu ngagurilap. Nyaéta, éta ningkatkeun pisan gangguan sareng résiko anu tiasa disababkeun ku kedip-kedip anu asalna tina objék réfléktif, anu ngamungkinkeun urang gaduh pandangan anu lengkep panorama, kalayan relief sareng warna alami. 

  • Naon panyalindungan UV400? 

Kacamata hideung anu disayogikeun ku panyalindungan UV400 Éta biasana ngandung hartos yén lénsa gaduh saringan anu ngajaga sinar UVA sareng UVB, ieu mangrupikeun sinar sinar anu paling ngabahayakeun anu mangaruhan panon manusa. Nomenclature '400' hartosna, éta ngajagi dina panjang gelombang 400 nanométer. 

  • Naon soca Cat Cat anu dipasang? 

Bingkai 'Cat-Eye', sakumaha namina namina, mangrupikeun jinis pigura anu niron kurva panon ucing, sakedik ngangkat tonggong lénsa. Gaya kacamata sapertos 'Laguna', sareng 'Pasipik' ngagambarkeun jenis kacamata ieu. 

  • Naon kacamata favorit Maria Pombo? 

Model kacamata hideung anu dipikaresep pikeun anu mangaruhan nyaéta kacamata hideung klasik kuadrat, ogé anu nganggo pigura 'Cat - Eye'. Éta mangrupikeun dua jinis kacamata anu menonjol kalayan gaya na. 

  • Jenis kacamata naon anu Dulceida nganggo? 

Dina sababaraha publikasi urang tiasa ningal yén pangirut condong kana modél kacamata hideung geometri ageung, anu saluyu pisan sareng pameunteuna masihan sentuhan futuristik pikeun paningalna.