Sadayana ngeunaan maraton hébat dunya (World Marathon Jurusan)

Sadayana ngeunaan maraton hébat dunya (World Marathon Jurusan)

Pébruari 24, 2021

Aya seueur acara olahraga anu ngahijikeun atlit ti sakumna dunya, tapi henteu diragukeun deui kajadian anu didedikasikan pikeun lumpat dipinuhan ku seueur lumpat anu hoyong nguji kamampuanana sareng diantarana, tanpa diragukeun, anu paling kawéntar Jurusan Marathon Dunya: Grand Marathon anu paling penting sareng diaku di panjuru dunya sapanjang sajarah. Baca teras terang langkung seueur ngeunaan aranjeunna!

Leer Ngawasa
Sapédah Kacamata Ngabuburit Spanyol

Kenalkeun 7 jalur bersepeda anu hébat pikeun muterkeun!

Pébruari 23, 2021

Pariwisata siklus parantos janten salah sahiji kagiatan anu paling hébat dina usum panas ayeuna! Kegiatan anu sampurna ngagabungkeun anu pangsaéna tina bersepeda rekreasi sareng wisata petualangan. Naha anjeun resep pisan kana wisata sareng bersepeda? Teras candak gelas sapédah énggal anjeun sareng angkat babarengan sareng kami sababaraha rute bersepeda anu pangsaéna di Spanyol, pinuh ku kota-kota lambang, sareng pandangan gunung sareng pantai anu teu kaéléhkeun!
Leer Ngawasa
lumpat dina waktos kovalén

Ngajalankeun dina waktos kovalén Mungkin?

Pébruari 23, 2021

Ayeuna urang ngagaduhan larangan "langkung sakedik" sareng kami parantos tiasa langkung adaptasi sareng kaayaan "normal anyar" sareng "mobilitas dikirangan" tangtu, urang moal tiasa nyingkirkeun naon anu urang resep pisan: olahraga. Milarian kumaha carana nyingkahan inféksi nalika anjeun lumpat sareng ngaji di waktos Covid!
Leer Ngawasa
Klasifikasi gelombang Panggihan sababaraha jinis gelombang numutkeun wabahna, asal sareng pembentukanna!

Klasifikasi gelombang Panggihan sababaraha jinis gelombang numutkeun wabahna, asal sareng pembentukanna!

Pébruari 10, 2021

Pecinta olahraga ekstrim sareng petualangan di cai ngan ukur hoyong hiji hal: ombak, ombak, sareng gelombang deui! Aya klasifikasi gelombang anu langkung lega tibatan anu anjeun tiasa bayangkeun! Naha anjeun parantos terang sababaraha jinis ombak? Terus maca sareng mendakan sadaya jinis ombak anu aya numutkeun ciri anu béda-béda!

Leer Ngawasa

10 poto gelombang pangsaéna dina sajarah Temukan OUTBREAKS anu paling megah dina waktos urang!

Foton ti Wabah! Ieu mangrupikeun 10 poto gelombang anu pangsaéna dugi ka ayeuna

Pébruari 10, 2021

Tanpa ragu, sareng na fotografi sareng panon artistik, 10 ieu fotografer aranjeunna parantos tiasa membangkitkan émosi anu teu aya tandingan sareng perasaan ngeunaan anu resep petualangan, berselancar, alam sareng laut. Warna, tékstur, sareng bentuk anu kabentuk ngajantenkeun saha-saha langkung bogoh ka kaendahan anu hébat anu nyumputkeun planet urang. Pendakan aranjeunna didieu!
Leer Ngawasa
gafas de sol polarhoik

Terang pentingna kacamata hideung dina salju

Pébruari 10, 2021

Kalayan usum salju sareng salju anu ditunggu-tunggu, urang sadayana badé angkat ski, jalan-jalan di gunung, sareng kagiatan anu aya hubunganana sareng olahraga outdoor. Panon urang kedah teras-terasan dijagaan ku kacamata hideung anu disatujuan supados henteu sangsara keratitis atanapi jinis cilaka anu sanés!
Leer Ngawasa
gafas de sol polarhoik

Nyaho kaunggulan maké kacamata hideung polarhoik

Pébruari 10, 2021

ti The Indian Face® kami hoyong ngajelaskeun ka anjeun naon anu hartosna éta kacamata hideung kami polardiangkat sareng ogé, kami ngajelaskeun naon kaunggulan anu aya dina kacamata hideung ieu polardiangkat sareng naha anjeun kedah milih éta numutkeun ciri-cirina. Terus maca, didieu kami masihan anjeun sadayana tip sareng detil anu anjeun peryogikeun!
Leer Ngawasa
nyeken polar

Naon scan polar?

Pébruari 08, 2021

Salami lami, mangabad-abad, laut janten protagonis hébat dina panaklukan Kutub. Modalitas tina "éksplorasi polar"Éta parantos janten tujuan seueur petualang sareng anu resep mendakan mangabad-abad. Di dieu kami nyarioskeun naon waé Éksplorasi! polar Sareng naon diwangunna!
Leer Ngawasa

12 kapanasaran ngeunaan daérah éta polar ti Antartika

12 kapanasaran ngeunaan daérah éta polar ti Antartika

Pébruari 08, 2021

Permukaan anu mengagumkeun sareng kondisi cuaca anu karasa parantos ngajantenkeun Antartika salah sahiji daérah polaréta paling raoseun di Bumi, tapi ogé di salah sahiji tempat anu paling pikaresepeun sareng ditalungtik. Kusabab kitu, ti The Indian Face kami hoyong nyaritakeun sababaraha fakta anu narik ati!
Leer Ngawasa
infographic karang karang

10 panasaran ngeunaan terumbu karang Naon anu anjeun leres terang ngeunaan aranjeunna?

Januari 27, 2021

Kami kecanduan alam sareng naon waé anu aya hubunganana ... Kami resep pisan! Kusabab kitu, kami hoyong bagikeun ka anjeun 10 rasa panasaran anu anjeun henteu terang perkawis karang di infographic ieu anu kami parantos siapkeun pikeun anjeun. Murag asih sapertos kami ku harta alam ieu!
Leer Ngawasa
kacamata héjo

Béréskeun! Panggihan kumaha ngagabungkeun kacamata héjo anjeun Pilihan anu luar biasa!

Januari 26, 2021

Héjo nyaéta IN! Éta mangrupikeun waktos anu saé pikeun ngagem kacamata hideung urang. Warna héjo, anu ngalantarankeun naturalness, kabébasan sareng vitalitas, mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna! Di The Indian Face Kami hoyong ngawartosan anjeun kumaha ngagabungkeun kacamata héjo anjeun sareng naha éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna upami anjeun hoyong bet dina warna caang!
Leer Ngawasa
kacamata unisex pikeun budak lalaki jeung awéwé

Kacamata polarKerekan Unisex Kanggo anjeunna sareng kanggo dirina!

Januari 22, 2021

Kacamata hideung mangrupikeun hal anu katingali saé sareng anjeunna. Henteu perlu dina waktos ieu pikeun malikeun deui yén aranjeunna langkung ti ngan saukur pelengkap modis, tapi éta ngabantosan urang pikeun mayungan panon urang. Kusabab The Indian Face kami hoyong ngawartosan anjeun naha milih kacamata hideung polardiangkat jadi penting pisan!
Leer Ngawasa

Hébat panghalang Karang

Perlindungan Karang Hadé Ageung Kaéndahan alam anu sajati!

Januari 19, 2021

The Great Barrier Reef di Australia, Situs Warisan Dunya Australia ku UNESCO, ngalaman pemutihan kuat disababkeun ku naékna suhu laut anu mungkas kahirupan anu rapuh tina karang. Pilarian terang didieu kumaha ngajaga karang anu aya di laut.
Leer Ngawasa
gafas de sol polarhoik

Sering naros patarosan sareng waleran ngeunaan kacamata polarhoik

Januari 19, 2021

ti The Indian Face® kami hoyong ngajelaskeun ka anjeun naon anu hartosna éta kacamata hideung kami polardiangkat sareng ogé, kami ngajelaskeun naon kaunggulan anu aya dina kacamata hideung ieu polardiangkat sareng naha anjeun kedah milih éta numutkeun ciri-cirina. Entong cicing ku mamang, didieu urang ngajawab patarosan anu paling sering ditaroskeun ngeunaan kacamata hideung! polarhoik!
Leer Ngawasa
Halang karang hébat

Panggihan Rahasia di tukangeun Great Barrier Karang!

Januari 19, 2021

The Great Barrier Reef mangrupikeun susunan terumbu karang pangageungna di dunya di belah wétan-kalér Australia, di daérah Queensland. Ngawengku langkung ti 340.000 km2, Great Barrier Reef dianggap mahluk hirup pangageungna di dunya. Di dieu kami carioskeun sadayana ngeunaan harta karun alam ieu sareng sadaya rahasia anu disumputkeun!
Leer Ngawasa
olahraga petualangan di gunung

Kami resep gunung sareng sadaya olahraga anu ditawarkeunana!

Januari 12, 2021

Gunung nawiskeun kami pisan yén urang kedah nawiskeun anu sami, hormat pisan supados teras janten tempat dimana urang tiasa sumping sareng nikmati kabébasan anu leres anu urang milari nalika urang lebet ka aranjeunna. Naon olahraga sareng gunung favorit anjeun? Upami anjeun henteu acan masihan kasempetan hirup gunung sareng petualangan, tong ngantosan deui! Anjeun yakin moal kuciwa ...
Leer Ngawasa

topi gunung

Gunung terinspirasi topi Petualangan sareng olahraga ekstrim!

Januari 03, 2021

Alam ngajak gunung di 2021! Sareng éta urang resep olahraga, utamina upami di gunung! Aya seueur jinis olahraga anu anjeun tiasa mendakan adrenalin éta, sareng nyugemakeun kecanduan anjeun pikeun ekstrim. Naha anjeun parantos terang aranjeunna? Anu mana anu anjeun latihan? Panggihan langkung seueur ngeunaan kamekaran anu dibawa ku olahraga gunung!

Leer Ngawasa
Tutup sajarah

Caps mangrupikeun protagonis tina sajarah urang!

Januari 03, 2021

Caps parantos janten papakéan sadidinten sareng aksésori anu dianggo ku jutaan jalma di panjuru dunya: musisi, skateboarder, atlit ... Sadaya jalma ieu parantos ngajantenkeun topi mangrupikeun baju anu ikonik pikeun budaya, olahraga atanapi gerakan anu tangtu. Pendakan anu parantos nandaan sateuacan sareng saatos sajarah!
Leer Ngawasa
latihan olahraga dina waktos kovalén

10 hal pikeun latihan olahraga gunung di jaman Covid

Januari 03, 2021

Ngalengkepan ransel anjeun sareng rencanana petualangan anjeun salajengna! Sanaos pandemi parantos ngarobih kahirupan urang ampir di unggal aspek, #IndianSpirits henteu nyerah teras hirup tetep ekstrim, enya, ku "kabébasan anyar". Pilarian terang naon saran sareng langkah kaamanan pikeun latihan olahraga karesep anjeun!

Leer Ngawasa
produk pangalusna the indian face

Kacamata hideung sareng topi treuk paling keren dina taun 2020!

Désémber 29, 2020

Urang terang yén taun ayeuna 2020 rada teu biasa. Nanging, kumargi The Indian Face®, kami henteu hoyong kéngingkeun nyalira kalayan anu goréng. 2020 ieu ogé parantos sataun nyandak résiko, bagja ngeunaan hal-hal alit. Kami hoyong terus nawiskeun produk kualitas anu pangsaéna anu anjeun pikahoyong! Kusabab ieu: ieu mangrupikeun produk bintang kami tina 2020 ieu!
Leer Ngawasa

Acara olahraga 2021

Acara olah raga anu nyarios Sumuhun ka 2021!

Désémber 29, 2020

Sanaos 2020 nyababkeun urang sono ampir sadaya acara olahraga karesep urang, taun 2021 ieu kami bade nganggo batréna sareng kami langkung ti gumbira mendakan iraha tanggal festival ageung sareng acara olahraga bakal. Di dieu kami ninggalkeun anjeun naon anu kami terang bakal datang dina 2021 ieu!

Leer Ngawasa
F * CK 2020 | The Indian Face

F * CK 2020 | The Indian Face

Désémber 27, 2020

Hayu urang jujur ​​ka sadaya Arwah India urang, di The Indian Face  Kami ogé hoyong taun ieu réngsé sareng bérés AYEUNA ... JANCOK 2020! Ayeuna urang ngantunkeun sataun sareng urang ngalebetkeun anu anyar kalayan sagala kahoyongan di dunya, taun 2021 anu urang terang bakal pinuh ku tantangan-tantangan anyar tapi ogé kasempetan-kasempetan pikeun KELUAR, kusabab petualangan ... petualangan anu leres, ngantosan urang diluar sana.

Leer Ngawasa
Raja-raja datang! TOP 5 pilihan pikeun masihan 2021 ieu

Raja-raja datang! TOP 5 pilihan pikeun masihan 2021 ieu

Désémber 26, 2020

RAJA DATANG! Di dieu kami masihan anjeun solusi pikeun pamér kado anjeun sareng ngagungkeun Raja-raja sapinuhna. Pariksa pilihan kado TOP ieu anu henteu pernah gagal sareng anu pastina bakal ngabahagiakeun jalma istimewa éta!
Leer Ngawasa
pantun kacamata fashion 2021

Kacamata hideung anu bakal di modél dina 2021!

Désémber 26, 2020

Tren dina modél optik taun 2021 ieu langkung tiis ti kantos, ti warna sober dugi ka anu caang nepi ka ukuran anu saé pisan. Ieu mangrupikeun tren 2021 dina kacamata hideung anu anjeun kedah terang!
Leer Ngawasa


1 2 3 ... 17 handap