surfing, skate sareng ... surfskate

surfing, skate sareng ... surfskate

Juli 30, 2021

Sing saha anu gaduh ideu pikeun ngahijikeun dua olahraga anu ngahasilkeun rasa kabébasan anu pangageungna sareng nyiptakeun surfskate,Aranjeunna #freespirit tanpa diragukeun. Dina tulisan kami dinten ieu kami nyaritakeun sejarah, detil olahraga ieu, tapi anu langkung penting, kami ngingetan yén topi urang Born To Skate, Born to surf y Born to be Free aranjeunna anu paling nangtukeun éta.
Leer Ngawasa
Gordy Ainsleigh: Ti pengendara dugi ka pencipta Ultra Trail

Gordy Ainsleigh: Ti pengendara dugi ka pencipta Ultra Trail

Juli 29, 2021

Naha anjeun salah sahiji jalma anu yakin yén sagalana kajadian ku alesan? Saatos tulisan ieu, anjeun bakal mastikeun deui kapercayaan ieu. Kusabab aya dina waktos éta, balapan pikeun para pengendara sareng kuda-kuda na, tapi éta jalma anu meunangna. Naha anjeun siap diajar carita kumaha Ultra Trail lahir? Entong kantun tulisan ieu.
Leer Ngawasa
Ngabuburit: Pertama kali dina Olimpiade

Ngabuburit: Pertama kali dina gim olimpiade

Juli 29, 2021

Surfing éta mangrupikeun bagian tina Olimpiade mangrupikeun hal anu ngeusi kami. Olahraga ieu anu jogét sareng angin sareng ombak ngahasilkeun sensasi adrénin, kabébasan sareng saraf nalika nyandak puncak gelombang, ngainspirasi urang pikeun nyiptakeun kumpulan urang wabah:didamel pikeun pameget petualangan. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan kalebet surfing dina Olimpiade, tong sono kana tulisan ieu.
Leer Ngawasa
Hiking di kapuloan Spanyol

Hiking di kapuloan Spanyol

Juli 27, 2021

Nusantara Kanaria salaku Balearic Aranjeunna tiasa nawiskeun sababaraha rupa kagiatan pikeun dilakukeun sapertos rupi-rupi wisata sareng jalur pendakian anu tungtungna playa, tapi ogé di gunung. Upami anjeun kipas tina trekking Terus maca sabab di dieu kami nyaritakeun sababaraha rute anu pangsaéna pikeun jalan-jalan dina duanana kapuloan.
Leer Ngawasa

Pentingna pendidikan dina nilai ngaliwatan olahraga

Pentingna pendidikan dina nilai ngaliwatan olahraga

Juli 27, 2021

Ngalatih olahraga saluareun ngondisikeun diri dina tingkat fisik, ogé mangrupikeun alat anu saé pikeun nguatkeun sareng upami henteu netepkeun, nilai-nilai ngalangkungan gawé babarengan ogé sacara individual. Minggu ayeuna  Leticia Montoya, psikolog olahraga, ngajarkeun urang sadayana rinci ngeunaan topik ieu. Naha anjeun bakal sono?
Leer Ngawasa
Tilu pantai anu paling indah di dunya pikeun tilu kacamata hideung

Tilu pantai anu paling indah di dunya pikeun tilu kacamata hideung

Juli 23, 2021

Ahli nyarankeun nyelepkeun sampéan anjeun kana keusik sahenteuna sataun sakali, sareng ngantepkeun teuteup anjeun leungit antara warna anu béda anu dipasihkeun ku biru laut. Kusabab kitu kami nyandak anjeun 3 pantai, dianggap anu paling indah di dunya sareng di gigirna, rekomendasi kami dina saminggu, kacamata kami: demarkasi, Jalan Raya y Polar hideung. Supados anjeun henteu kaleungitan pandangan anu detail tina paradises ieu.
Leer Ngawasa
Kacamata pikeun lalaki: Numutkeun jinis raut anjeun

Kacamata pikeun lalaki: Numutkeun jinis raut anjeun

Juli 19, 2021

Kami terang kumaha sesah na mimitina pikeun milih kacamata hideung anu paling cocog sareng anjeun nyanghareupan sareng kapribadian anjeun. Kusabab kitu dinten ieu kami parantos ngadamel pedoman sareng tilu aturan dasar, nuturkeun éta unggal-unggal anjeun badé mésér Kacamata hideung. naha anjeun hoyong terang perkawis naon? Maca kami sabab di The Indian Face Kami gaduh kacamata éta anu anjeun pilari pisan.
Leer Ngawasa
Kumaha carana pipikiran ningkatkeun résiko cilaka?

Kumaha carana pipikiran ningkatkeun résiko cilaka?

Juli 19, 2021

Tatu olahraga henteu kajantenan. Nyatana, tina cilaka olahraga anjeun tanggel waler. Naha katingalina anéh anjeun? Aya musuh jempé anu jaga supados cilaka éta langkung rawan sareng kajantenan. Upami anjeun hoyong terang naon anu urang carioskeun, cicing kusabab tulisan ieu dipikaresep anjeun! Leticia Montoya, psikolog olahraga urang, nyaritakeun sagala rinci.
Leer Ngawasa

Pangaruh masarakat kana kinerja olahraga

Pangaruh masarakat kana kinerja olahraga

Juli 14, 2021

Naha anjeun kantos panasaran naon anu kedah dirasa ku atlit nalika anjeunna boo atanapi didorong ku masarakat? Upami urang nempatkeun diri dina kaayaan aranjeunna, urang tiasa ngabayangkeun sadayana tina gugup dugi ka euforia. Tapi pikeun anjeun langkung ngartos, saha anu langkung saé Leticia Montoya, Psikolog olahraga, anu nyaritakeun sagala rinci ngeunaan pangaruh masarakat kana olahraga. Naha anjeun bakal sono?
Leer Ngawasa
10 hal ngeunaan Danny León: Raja skateboard Spanyol.

10 hal ngeunaan Danny León: Raja skateboard Spanyol.

Juli 13, 2021

Skate nembongan dina kahirupan Danny Leon ku kabeneran, atanapi kitu ceuk Madrilenian, saha salah saurang skater anu pangsaéna di Spanyol. Atlit parantos masihan pulas kanggo naon  ngaluncur Di nagara urang. Janten salah sahiji anu munggaran anu ngalaksanakeun Mctwist, trik sababaraha ahli skater parantos tiasa mundur. Naha anjeun siap mendakan kahirupan 'raja skateboarding' Spanyol?
Leer Ngawasa
10 hal anu anjeun henteu terang ngeunaan Kepa Acero: surfing, petualangan sareng kahirupan.

10 hal anu anjeun henteu terang ngeunaan Kepa Acero: surfing, petualangan sareng kahirupan.

Juli 13, 2021

"Perjalanan mangrupikeun petualangan sareng kamungkinan gagal"Surfer, altruist sareng kakasih petualangan. Kepa Baja, ningal hirupna diliwat sateuacan panonna saatos ngalaman kacilakaan serius nalika berselancar di Mundaka, Vizcaya. Ti dinya, visi hirupna robih sareng minat ngadokuméntasikeunana internetan kumaha filsafat hirup janten langkung ageung. Anjeunna parantos ngumbara di dunya milarian gelombang anu pangsaéna, tapi tétéla aranjeunna anu mendakan anjeunna. Naha anjeun hoyong terang saha anu urang carioskeun?
Leer Ngawasa
10 hal ngeunaan Yunus Lomu anu anjeun henteu terang

10 hal ngeunaan Yunus Lomu anu anjeun henteu terang

Juli 13, 2021

Pamuter pangalusna tina Rugby tina carita: Yunus lomu, legenda anu nyababkeun profesionalisme rugbi sareng diangkat atas nami Selandia Anyar. Aya anu nyebatkeun yén ngan ukur ningali pidéo Yunus dina lapangan maén cekap pikeun ngartos yén atlit ieu asalna ti dunya anu sanés, langkung ti 100 kilo ngan otot sareng kecepatan luar biasa di lapangan, mangrupikeun sababaraha kualitas ieu atlit ti asalna Maori. Naha anjeun parantos kenal anjeunna?
Leer Ngawasa

10 hal anu anjeun henteu terang ngeunaan Álvaro Bultó: Hiji kahirupan anu ekstrim

10 hal anu anjeun henteu terang ngeunaan Álvaro Bultó: Hiji kahirupan anu ekstrim

Juli 13, 2021

Lalaki manuk. Supados Álvaro Bultó Kahirupan ngeunaan wates anu ngaleuwihan unggal dinten sareng hirup pangalaman anu ekstrim, éta motto na. Teu lami anjeunna janten selebritis nalika dunya mimiti nyaksian garapan Catalan ieu, diantawisna tantangan terkenal na jangjang anu ironisna, salah sahijina ngarugikeun hirupna. Di dieu urang marios sababaraha petualangan na, naha anjeun sono?
Leer Ngawasa
Kelly Slater

10 hal ngeunaan Kelly Slater anjeun sigana henteu terang

Juli 13, 2021

'Slats' atanapi 'Slater' nyaéta kumaha juara surfing dunya ieu biasa dikenal: Kelly Slater. Tanpa ragu, enshrined salaku Raja Ombak, teu aya anu sami sareng bakat tina legenda Florida ieu. Pikeun anu resep internetan, Slater nandaan a sateuacan sareng saatos dina olahraga ieu, anu numutkeun anjeunna; Urang sadayana nyandak sumanget berselancar dina anu penting nyaéta hudang deui. Hiji anu otentik free spirit, Anjeun hoyong terang langkung seueur?
Leer Ngawasa
10 Hal Anu Anjeun Henteu Terang Ngeunaan Siklik Eddy Merchx: 'The Cannibal'

10 Hal Anu Anjeun Henteu Terang Ngeunaan Siklik Eddy Merchx: 'The Cannibal'

Juli 12, 2021

Sababaraha terang anjeunna salaku pengendara sepeda anu pangsaéna di dunya, anu sanés resep milih anjeunna salaku "The kanibal". Bener na Eddy merchx kagungan hiji haus teu kaénéh nalika bersaing sareng ngumpulkeun kameunangan. Karakteristik anu nyandak anjeunna ka podium dina langkung ti hiji kasempetan. Pengendara sepeda Belgian ieu kawéntar pikeun nandaan tonggak sejarah dina Ngabuburit.Anjeunna parantos nyetél bar anu luhur pisan pikeun generasi pengendara anu bakal datang. Dupi kami ngawartosan anjeun? 

Leer Ngawasa
Alex Honnold

10 hal anu anjeun hoyong terang ngeunaan Alex Honnold: Pendaki anu henteu sieun maot.

Juli 12, 2021

Lalaki tanpa Sieun? Ieu meureun hal anu paling umum anu anjeun ngupingkeun  Alex Honnold nalika diwawancara. Sareng éta bakat sareng wani ieu jelema nu naekan gaya 'solitaire gratis' parantos nyababkeun anjeunna teu mungkin: Bayangkeun naék 900 méter tanpa kaamanan atanapi pitulung tina tali, ngan ukur batu, leungeun sareng suku anjeun. Baca terus upami anjeun hoyong terang detil carita ieu.
Leer Ngawasa

Severiano Ballesteros

10 hal anu anjeun kedah terang ngeunaan Severiano Ballesteros; Legenda golf

Juli 12, 2021

Kalayan 57 judul akumulasi, sareng ayunan ampir 360º kalayan anu anjeunna sigana kaleungitan kasaimbangan, Ningali baléstéros ieu enshrined dina sajarah Golf salaku legenda di panon dunya. Orisinalitas sareng katekunan na ngajantenkeun anjeunna mangrupikeun salah sahiji rujukan utama pikeun golep Sadunya. Kami ngawartosan anjeun anu panasaran tina pamaen golep ieu sareng turunna olahraga anu ngadadak.
Leer Ngawasa
Lindsey Vonn

10 Hal Anu Kedah Anjeun Terang Ngeunaan Lindsey Vonn: The Alpine Skier Terbaik.

Juli 12, 2021

"Langkung seueur jalma nyarioskeun rékaman, makin hésé pikeun mésérkeunana"    Sareng upami pamaén ski alpine pangsaéna di dunya nyarios kitu, kami bakal percanten ka anjeunna. Lindsey Vonn parantos netepkeun dirina salaku salah sahiji pesaing anu pangsaéna di ski alpine dunya. Konsentrasi sareng épéktip nalika ski mangrupikeun dua kualitas anu janten ciri anjeunna dina persaingan, janten skor, kameunangan sareng rékor datang nyalira.
Leer Ngawasa
Windsurfing sareng Ultra Trail: Dua olahraga anu béda, sensasi anu sami

Windsurfing sareng Ultra Trail: Dua olahraga anu béda, sensasi anu sami

Juli 12, 2021

Unggal olahraga ngagaduhan modalitas anu muncul saatos panasaran atlit pikeun ngaleungitkeun wates éta. Dina hal ieu, anu Kincir angin anu lahir tina kahoyong kabébasan anu langkung ageung nalika berselancar sareng Jalan satapak Ultra tina ngajalankeun jarak jauh dina rupa bumi anu sesah. Duanana olahraga, bénten sareng lingkungan tempat aranjeunna dipraktekeun, ngabagi hal anu umum anu ngainspirasi sareng ngaidéntifikasi urang. Naha anjeun bakal sono?
Leer Ngawasa
10 hal anu anjeun henteu terang ngeunaan Laia Sanz: Legenda Percobaan, enduro sareng rally

10 hal anu anjeun henteu terang ngeunaan Laia Sanz: Legenda Percobaan, enduro sareng rally

Juli 09, 2021

Naha motorna ngan ukur budak lalaki? Laia sanz, ngagulingkeun kapercayaan ieu ku lima kameunangan kajawaraan dunya di enduro komo meunang balapan dimana lawan-lawanna kabéh lalaki. Kacepetan sareng adrenalin ngalir ngaliwatan getih anjeun sareng teu aya wates atanapi halangan anu saé pikeun ieu spanyol. Naha anjeun bakal sono kana sajarah na?
Leer Ngawasa

10 panasaran ngeunaan Tony Hawk: Skate anu pangsaéna

10 panasaran ngeunaan Tony Hawk: Skate anu pangsaéna

Juli 09, 2021

Ollie 540? Upami anjeun terang naon anu urang carioskeun, anjeun bakal terang saha tulisan kami ayeuna: The Skate Legend Tony Hawk. Sareng mustahil henteu pikeun mikawanoh rarayna nalika, salian ti prestasi olahraga anjeunna, anjeunna parantos janten tokoh média, anu bahkan parantos nyiptakeun gim pidéo na nyalira pikeun ngajantenkeun trik olahraga na awét. ngaluncur dina sajarah, singgetna: genius.
Leer Ngawasa
10 Hal Anu Anjeun Teu Terang Ngeunaan Nadia Comăneci: Bintang Senam Artistik

10 Hal Anu Anjeun Teu Terang Ngeunaan Nadia Comăneci: Bintang Senam Artistik

Juli 09, 2021

Salawasna sareng ruku beureumna anu khas, naon anu nyumputkeun budak awéwé Romania anu emblematis sareng berbakat umur 14 taun di tukang seuri seuri na? Nadia Comăneci bakal janten legenda pikeun senam dunya saatos ngahontal 10 sampurna di Montreal. Kabur rézim komunis Romania sareng netep di AS senam ieu dinten ayeuna mangrupikeun conto katekunan sareng kasampurnaan anu pantes dipuji.
Leer Ngawasa
10 hal anu anjeun henteu terang ngeunaan Ángel Nieto

10 hal anu anjeun henteu terang ngeunaan Ángel Nieto

Juli 08, 2021

Malaikat Nieto, kasuksésan sareng angkatna atlit hébat ieu mangrupikeun ironi. Superstitious sareng nomer 13, bahkan éta mangrupikeun jumlah kameunangan anu meunang juara dunya motor anu terkenal saumur hirupna profesional. 12 + 1. Anjeunna anu ngeusi kameunangan España, mangrupikeun protagonis tina pos kami ayeuna.
Leer Ngawasa
10 hal anu anjeun henteu terang ngeunaan Lea Michele

10 hal anu anjeun henteu terang ngeunaan Lea Michele

Juli 08, 2021

Lea Michele. Aktris Amérika ieu anu janten terkenal ku peranna anu kasohor di Glee, éta ogé kusabab bakatna pikeun téater sareng panggung ageung sapertos Broadway. Nanging, skandal ngeunaan kapribadianna parantos nyababkeun anjeunna masalah dina bisnis pertunjukan. Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan ieu kontroversial artis?
Leer Ngawasa


1 2 3 ... 20 handap