URANG LAHIR JADI BEBAS

#BORNTOBEFREE

Langkung ti 15 taun ka pengker The Indian Face® sumping kana industri pantun, ti saprak éta kami parantos nganteurkeun produk anu berkualitas pikeun atlit, petualang sareng sadaya jalma anu hoyong nuturkeun filosofi kahirupan urang. Kami nyaéta perusahaan anu didamel ku sareng pikeun gairah ngeunaan olahraga, adrenalin sareng petualangan .

URANG GRATIS GRATIS:

Kami roh bébas sareng éta kualitas pangpentingna. Kami cinta sareng kahirupan sareng kami hoyong ngamanpaatkeun unggal detik, saolah-olah éta anu terakhir. Kami kabur tina norma anu ditetepkeun, kami henteu akur sareng urang luncat kana pangalaman anyar. 

URANG JADI NAON URANG

Urang ulah ragu disebutkeun yen sakabeh produk tina The Indian Face aranjeunna meunang nyarita keur urang. Kualitas, utilitas sareng desain ngahiji pikeun nawiskeun anjeun kauntungan anu pangsaéna ku kituna, ku cara ieu, kami marengan anjeun dina sagala petualangan anu aya di toko pikeun anjeun. Ayeuna, ti mana asalna inspirasi urang? Sareng anu paling penting: naon anu nyababkeun urang teraskeun nyiptakeun?

The Indian Face Éta henteu ngan ukur merek asesoris; Éta langkung seueur tibatan éta. Éta aksi, adrenalin, gaya, olahraga, vitalitas sareng perbaikan. Kami parantos bajoang langkung ti 15 taun sareng gairah urang pikeun ningkatkeun sadinten-dinten nyababkeun urang pikeun neraskeun wani sareng koleksi anu dirarancang ngan ukur sareng éksklusif pikeun anjeun.

Tim kami diwangun ku jalma sapertos anjeun: gairah ngeunaan kahirupan sareng anu resep gaya kota. Urang ngarancang ti jantung; Éta pisan sababna naha urang narékahan pikeun nyieun eta produk nu urang mimiti bet. sumanget urang leuwih urang Indian Éta nyababkeun urang pikeun nyambung sareng jalma-jalma anu nempatkeun kabébasan sareng kahayangna pikeun nganyatakeun diri salaku aranjeunna langkung luhur. Kapungkur gaduh jalma sapertos kitu! Éta sapertos… sapertos gaduh sakelompok réréncangan anu gaduh "sesuatu" khusus anu sok timbul nalika aranjeunna ngumpul.

Kami henteu dikenal:

Ngajalankeun petualangan mangrupikeun dorongan anu urang henteu hoyong saha waé anu nindes, naha éta kami saprak saprak 2007 milari nyambungkeun palanggan pikeun aksésori kualitas pangluhurna ku kituna teu aya anu bisa ngeureunkeunana. 

HÉMÉTIH HIDUP MÉRKEUN SAGALA

Kusabab, barina ogé, naon gunana hirup lamun teu masihan sagalana? Naon gunana gaduh impian upami henteu ngagerakkeunana? Naon gunana lamun teu squeeze eta kaluar? Waktosna bakal tobat, istirahat atanapi nyerah… tapi henteu ayeuna! Sareng éta yén urang kedah kaluar sareng ngalaksanakeun salaku spanduk yén ambisi sareng vitalitas anu urang bawa di jero nyaéta anu ngagerakkeun urang sareng bakal salawasna ngagerakkeun urang pikeun maju. Kami untung bisa hirup jeung kamungkinan nyobian pikeun ngahontal naon loba ngabejaan urang téh unattainable. Henteu éta naon urang sadayana sanggeus? Kabagjaan?

Urang teu bener manggihan nanaon anyar pikeun anjeun kalawan ieu, tapi olahraga mangrupa sumber greatest kahirupan. Sareng éta kanyataan! Dina tim kami, sakumaha dina komunitas mana wae, aya sagalana: pencinta ski, lumpat, tinju, numpak sapédah a, climbing ... komo boga rasa béda, babarengan urang sumping ka gagasan anu sarua: kami 100 % pencinta olahraga! Neangan tempat hiji bisa jadi overwhelming komo putus asa. Saha abdi? Kumaha perasaan kuring? Kamana atuh? Nya, sadaya patarosan anu abstrak sareng kadang incongruous mungkas dissipating unggal waktos urang ngagerakkeun awak urang. Nalika urang ngalakukeun olahraga, urang ngabebaskeun diri, sareng éta ngabantosan urang pikeun nyanghareupan dinten-dinten tina sudut pandang anu langkung santai sareng tenang. Hirup kudu salawasna saeutik-saeutik, nyoba ngarasakeun hal-hal leutik, ngahargaan waktu jeung urang, sarta tanpa letting kanyataanana ninggalkeun urang tanpa impian. Sareng éta, upami impian henteu aya, moal aya The Indian Face!

Tungtungna, saatos mangtaun-taun, kami parantos ngajantenkeun gairah pikeun profési kami, sareng kami salawasna hoyong ngirimkeun sadayana énergi anu dipikabutuh pikeun teras-terasan nuju ka tempat kahirupan nyandak anjeun. Sareng éta di perusahaan sadayana langkung saé. Anjeun datang?

Urang WILAYAH GRATIS

Kami ngaraos India, sanaos urang tumuh sareng mekar akar urang tetep gembleng sareng ngingetan urang mana asalna sareng dimana urang badé. Hatur nuhun kana sadaya ieu, kami parantos tiasa masarkeun aksésoris pikeun lalaki sareng awéwé di langkung ti 30 nagara di Éropa, Amérika, Asia sareng Oséania.