Mulangna sareng katuhu ditarikna

Mulih sareng kaayaan

1. Wangsulan pikeun cacad manufaktur.

Pangguna tiasa uih deui THE INDIAN FACE, produk naon waé anu ngahasilkeun cacad manufaktur. Nganggap hakekat produk anu dikontrak, Pamaké bakal ngagaduhan periode sasih komunikasi pikeun THE INDIAN FACE kurangna nya éta cocog sareng aranjeunna. Upami jaman ieu langkung ageung, naon waé karuksakan bakal dianggo ku Pamaké.

Pikeun ngarobihkeun uih deui, pangguna kedah ngahubungan THE INDIAN FACE dina jangka waktu sasih, kanggo alamat kontak @ theindianface .com, nunjukkeun produk atanapi produk anu bakal dipulangkeun, ngalampirkeun gambar sareng daptar rinci ngeunaan cacad anu aya dina éta

Sakali THE INDIAN FACE parantos nampi komunikasi ti Pamaké, éta bakal nginpokeun anjeun dina 3-5 dinten bisnis naha atanapi henteu mulang produkna. Bisi hasil balikna, THE INDIAN FACE Éta bakal nunjukkeun ka Pamaké jalan pikeun ngumpulkeun atanapi ngirim produk cacad ka kantor / gudang maranéhna.

Tiap produk pikeun dipulangkeun kedah dianggo sareng sadayana labélna, bungkusan sareng, upami luyu, dokuméntasi sareng unsur aksésori asli anu aya. Upami Pamaké teu neraskeun cara ieu, THE INDIAN FACE cadangan hak nampik.

Sakali produk ditampi sareng cacad diverifikasi, THE INDIAN FACE bakal masihan Pamaké kamungkinan ngagentos produk sareng ciri anu sami, kacuali pilihan ieu henteu mungkin atanapi henteu disahkeun THE INDIAN FACE.

Dina kagiatan anu kusabab kurangna stok, produk anu sanés aya ciri anu idéntik teu tiasa dikirim, Pamaké tiasa milih kanggo nolak kontrak (éta, ngabalikeun duit tina jumlah anu dibayar) atanapi nyuhunkeun kiriman modél sanés yén Pamaké sacara sukarela milih.

Pangiriman produk nganggo ciri anu idéntik atanapi modél énggal anu dipilih ku Panganggo, upami luyu, bakal dilakukeun dina dinten bisnis 3 salajengna tina tanggal dimana THE INDIAN FACE Pangguna bakal ngonfirmasi ngagantian produk cacat atanapi pangiriman modél énggal.

Éta ngagantian, pangiriman modél énggal atanapi parantosna kontrak teu bakal nimbulkeun biaya tambahan kanggo Pamaké.

Upami Pamaké ngeureunkeun kontrak, THE INDIAN FACE bakal ngalaksanakeun pamayaran balik tina jumlah anu dibayar ka Panganggo kanggo mésér produk cacad.

THE INDIAN FACE nginpokeun Pamaké yén istilah éta pikeun uihkeun jumlah anu dibayar bakal gumantung kana padika pembayaran anu bakal dianggo nalika pangguna nalika mésér produk.

2. Ditarikna.

Dina acara anu Pamaké teu puas ku produk-produk anu katampi dina pesenanna, Pamaké, saluyu sareng UU Umum pikeun mertahankeun Pamakéna sareng Pamaké, bakal ngagaduhan periode opat belas (15) dinten kalénder kanggo balik totalitas tina raraga atanapi, upami anjeun resep, anjeun tiasa ngauihkeun produk anu nyusun total urutan sareng sadayana tanpa hukuman sareng tanpa peryogi nunjukkeun alesan.

Nanging, Pamaké kedah nanggung biaya langsung uih deui THE INDIAN FACE, naha anjeun uihkeun pesenan dina lengkep atanapi mutuskeun ngan ukur uih sababaraha produk dina tatanan.

Pikeun ngarobihkeun uih, anjeun kedah ngahubungan THE INDIAN FACE di alamat alamat @ theindianface .com, ku ngirimkeun bentuk ditarikna anu lengkep anu dipasang dina Sarat sareng Kaayaan ieu sapertos ANNEX 1. Sanggeus nampi komunikasi, THE INDIAN FACE Éta bakal nunjukkeun cara ngirim tatanan ka kantorna atanapi gudang.

THE INDIAN FACE henteu nanggung jawab ka perusahaan kurir anu Panganggo nyewa ngalereskeun tatanan éta. Dina rasa ieu, THE INDIAN FACE nyarankeun ka anu pangguna ngabutuhkeun perusahaan kurir nyayogikeun bukti pangiriman sakali kurir geus titipan produk di kantor-kantor na THE INDIAN FACE, ku kituna Pamaké sadar yén produk anu parantos dikirimkeun sareng leres THE INDIAN FACE. THE INDIAN FACE teu nanggung jawab ka alamat di mana Pamaké ngirimkeun pesenan. Ayeuna kedah janten kantor kami dina kasus Éropa. Upami urang teu gaduh konfirmasi pangiriman sareng pangguna henteu nampilkeun resi pangiriman, THE INDIAN FACE moal tanggung jawab kana leungitna sareng éta bakal aya pangguna anu kedah naroskeun perusahaan angkutan anu parantos dikontrak.

Biaya ngantosan pesenan (sapertos biaya pengiriman liwat perusahaan kurir) bakal ditanggung langsung ku Pamaké.

Produkna kedah dianggo sareng sadayana labélna, bungkusan sareng, upami luyu, dokuméntasi sareng unsur aksésori asli anu aya. Upami Pamaké teu neraskeun cara ieu atanapi upami produkna parantos ngalaman karusakan, Pamaké nampi yén produk éta bakal kéngingkeun disusutan atanapi anu THE INDIAN FACE uih tiasa ditolak.

Sakali THE INDIAN FACE parios éta tatanan dina kaayaan anu saé. THE INDIAN FACE bakal neruskeun uih total jumlah anu dibayar ku Pamaké.

Upami Pamaké mutuskeun balikkeun tatanan lengkep, THE INDIAN FACE bakal uih deui ka Pamaké sadaya jumlah anu badé mayar sareng upami anjeunna ngan ukur ngahasilkeun salah sahiji produk, mung bagian anu cocog sareng produk anu bakal dikaluarkeun.

THE INDIAN FACE nginpokeun Pamaké yén istilah éta pikeun uihkeun jumlah anu dibayar bakal gumantung kana padika pembayaran anu bakal dianggo nalika pangguna nalika mésér produk. Dina naon waé, THE INDIAN FACE bakal uih deui jumlah anu mayar pas, sarengna, dina sagala hal, dina 14 dinten kalénder tina tanggal hasil anu dipulangkeun ditampi.

Kawijakan Exchange Produk

THE INDIAN FACE teu ngaku parobahan antara produk anu dituju ku Pamaké pikeun produk anu sanés ditawarkeun dina Wéb.

Dina kagiatan anu Panganggo hoyong ngadamel parobihan dina hiji produk, aranjeunna kedah nganggo hak ditarikna sami sapertos anu ditetepkeun dina klausa 6.2 sareng salajengna mésér produk énggal anu dipikahoyong.