KULIT DAN SNOWBOARD KULIT Pikeun FREERIDERS

Goggle ski kami sareng salju diciptakeun ku sareng kanggo freeriders. Fitur téknis anu luhur pikeun ngajamin kinerja panghadéna sareng kabébasan maksimal dina kaayaan anu paling ekstrim salami prakték Freeride. Masker ski kami didamel tina kaperluan tim kami freeriders meryogikeun produk tina segi bahan boh kanyamanan. Sakali produk parantos diuji, kami ngumpulkeun sadaya inpormasi anu dipikabutuh pikeun tiasa ngalaksanakeun modifikasi anu diperyogikeun di pabrik pikeun nyumponan sarat. Éta produk premium tina tingkat paling luhur

Helix & Freeride V.2:: Téncang Magnetik anu bisa ditukeurkeun

Seri Helix sareng Freeride V.2 kami kacasoca ski luhur-tungtung na Lénsa magnét ditukeurkeun Kalayan 2 lénter kalebet: 1 kanggo dinten cerah di CAT.3 sareng korek sanés pikeun pisibilitas anu saé dina CAT.1. Lénsa magnétna ngamungkinkeun anjeun ngagentos lénsa gancang sareng gampang kirang tina 2 detik.




Ngawartosankeun kumaha palatih anjeun sareng kuring nyarioskeun kumaha anjeun bersaing

Uller® Éta merek premium kinerja anu luhur anu dilakukeun ku sareng atlit élit. Sadaya produk kami diciptakeun dina pangalaman atlit anu dilaksanakeun luhur anu ngamajukeun kabutuhan dina produk kami sareng ieu diciptakeun pikeun nutupan sadaya paménta. Produk dites nyandak aranjeunna ka tingkat setrés anu paling luhur pikeun mastikeun yén aranjeunna bakal nyumponan ekspektasi nalika dianggo dina olahraga profésional sareng amatir.