Sarat jeung Kaayaan

Sarat jeung Kaayaan

MACAMASA KOMPUTES INI KOMUNITAS

Kaayaan Umum ieu sacara jelas ngatur hubungan anu timbul antara Indicom Europa 2015 sl (Perusahaan anu gaduh mérek dagang The Indian Face) sareng kantor kadaptar di Calle Zurbano 41, Bajo izquierda 28010, Madrid sareng CIF ESB87341327 sareng pihak katilu (sasampurna "Pamaké") anu ngadaptar salaku pangguna sareng / atanapi mésér produk ngalangkungan toko online situs website resmi na The Indian Face (http://www.theindianface.com", satuluyna éta" Toko ").

2. OBJLIK USER

2.1 Pangguna diwajibkeun, sacara umum, pikeun nganggo Toko, kanggo ngaluarkeun Produk sareng ngagunakeun unggal jasa Store kalayan tekun, luyu sareng hukum, moralitas, tatanan umum sareng sasadiaan ieu Kaayaan Umum, sareng anjeun ogé kedah ngasah ngagunakeunana ku cara anu tiasa ngahalang, ngarusak atanapi ngarobih operasi normal sareng kenikmatan di Toko ku Pamaké atanapi anu tiasa ngarusak atanapi nyababkeun ngarusak barang sareng hak. The Indian Face, panyadia na, Pamaké atanapi umumna tina pihak katilu.

3. PRODUK JEUNG HARGA

3.1 The Indian Face cadangan hak mutuskeun, iraha waé, Produk ditawarkeun ka Pamaké ngalangkungan Toko. Khususna, éta tiasa waé nambihan Produk anyar kanggo anu ditawarkeun atanapi kaasup kana Toko, kahartos yén upami henteu sanés disayogikeun, Produk anyar sapertos ieu bakal diatur ku dibekelan Kaayaan Umum ieu. Kitu ogé, éta hak pikeun ngeureunkeun nyayogikeun atanapi ngagampangkeun aksés sareng dianggo iraha wae sareng tanpa aya bewara sateuacanna ngeunaan sagala rupa kelas Produk anu ditawarkeun dina Toko.

3.2 Produk anu kalebet dina Toko bakal cocog dina cara anu paling dipercaya yen téknologi tampilan wéb ngamungkinkeun pikeun Produk anu ditawaran. Karakter Produk sareng harga anu ditingali dina Toko. Harga anu dituduhkeun dina Toko di Euros sareng henteu kaasup PPN, kecuali upami aya anu dituduhkeun.

4. PROSEDUR JEUNG NGÉSARI SABUT PRODUKSI

4.1 Dina jangka waktu maksimal dua puluh opat (24) jam, The Indian Face bakal ngirim email ka Panganggo, mastikeun pameseran. Saur email bakal masihan kode rujukan beuli, sareng bakal rinci ngeunaan ciri Produk, hargana, biaya pengiriman sareng rinci ngeunaan pilihan anu béda pikeun mayar pamayaran Produk ka The Indian Face.

4.2 Pangguna anu mésér produk ngalangkungan Store kedah ngadamel pamayaran ngaliwatan sistem pamayaran anu rinci dina Toko.

4.3 Indicom Europa 2015 sl bakal arsip dokumen éléktronik dimana kontrak parantos dirobihkeun, ngirim salinan ka Panganggo upami parantos ngagaleuh. Kontrakna bakal aya dina basa Spanyol.

4.4 Konpirmasi urutan anu dikirim ku The Indian Face éta henteu valid salaku invoice, ngan ukur bukti pameseran. Invois anu saluyu bakal dikirim sareng Produk.

5. KANAN DENGAN DENGAN

5.1 Pamaké gaduh hak ditarikna dimana anjeunna tiasa ngahubungan The Indian Face via email di alamat di handap ieu: ngahubungan @ theindianfaceKatangtungan sareng désipis ti pameseran dina waktos anu teu langkung ti tujuh (7) dinten bisnis, diitung tina resepsi Produk. Produk kudu dikirim bareng jeung formulir mulang anu direngsekeun direngsekeun sareng salinan kiriman kiriman atanapi invoice, réngsé, saatos meunteun pangguna-mésér pangguna-mésér biaya langsung balik Produk. Saur mulang bakal dilakukeun saluyu sareng petunjukna The Indian Face Nginpokeun ka pangguna pikeun ngawartosan béwara ngeunaan latihan ditarikna. Pangguna kedah ngintunkeun Produk dina waktos maksimum tujuh (7) dinten ti The Indian Face nunjukkeun bentuk mulang.

5.2 ditarikna nunjukkeun ngabalikeun duit tina jumlah anu mayar. Kanggo ieu, klien kedah nunjukkeun dina lembaran uih nomer sareng anu gaduh kartu kiridit dimana The Indian Face Anjeun kedah ngadamel pamayaran. Istilah kanggo kecap pamayaran bakal didirikeun dina UU.

5.3 Hak ditarikna moal tiasa dilakukeun nalika Produk teu acan dipulangkeun dina bungkusan aslina sareng nalika Produk teu dina kaayaan anu sampurna.

6. PELAYAN PELUANG

6.1 Kanggo kajadian naon waé, klaim atanapi ngalaksanakeun hakna, Pamaké tiasa ngirim email ka alamat kontak @ theindianface.com.

7. JABAYAN PANUTUP HOME

7.1 Watesan jualan wilayah ngaliwatan Toko sacara ekslusif pikeun wilayah Uni Éropa, sahingga jasa pangiriman ngan ukur kanggo wilayah éta. Produk nu dibésér ngalangkungan Store bakal dikirim ka alamat pangiriman anu Pamaké nunjukkeun sakali pamayaran parantos diverifikasi, pangiriman maksimum maksimal tilu puluh (30) dinten didamel sacara standar dina UU.

7.2 jasa pangiriman ti The Indian Face Dilumangsungkeun ku gawé bareng sareng operator logistik anu béda tina pamor anu diakuan. Pesenan moal tiasa dilayanan di PO Box atanapi di hotél atanapi alamat non-permanén sanésna.

7.3 Biaya pengiriman teu kalebet harga Produk. Dina waktos ngagaleuh Produk, Pamaké bakal dikabarkan ngeunaan biaya pengiriman tepat.

8. HUBUNGAN INTELLEKUAL AND INDUSTRIAL

8.1 Pamaké ngakuan yén sadaya unsur tina Toko sareng masing-masing dina Produk, inpormasi sareng bahan anu aya, merek, struktur, seleksi, susunan sareng presentasi eusina, sareng program komputer anu dianggo dina hubungan sareng aranjeunna, aranjeunna ditangtayungan ku hak cipta intelektual sareng industri sorangan The Indian Face atanapi pihak katilu, sareng yén Kaayaan Umum henteu ngajantenkeun hal anu aya hubunganana pikeun hak milik industri jeung intelektual hak séjén tinimbang anu dipertimbangkeun sacara khusus dina anu sami.

8.2 Kacuali diidinan ku The Indian Face atanapi salaku hal anu disababkeun ku pihak katilu anu gaduh hak anu saluyu, atanapi kecuali ieu diijinkeun sacara sah, Pamaké teu tiasa ngahasilkeun deui, ngarobih, modifikasi, ngaleupaskeun, ngabalikeun insinyur, ngadistribusikaeun, nyéwa, nginjeumkeun, nyayogikeun, atanapi ngawenangkeun aksés masarakat ngaliwat naon waé bentuk komunikasi umum tina naon waé unsur-unsur anu disebut dina paragrap saméméhna. Pangguna kedah nganggo bahan, unsur sareng inpormasi anu anjeunna diaksés ku panggunaan Toko ukur pikeun kaperluanana nyalira, maksa dirina teu ngalaksanakeun, sacara langsung atanapi henteu langsung, eksploitasi komérsial bahan, unsur sareng inpormasi anu diala ngaliwatan sami.

8.3 Pamaké kedah nolak tina ngajauhan atanapi ngamanipulasi alat téknis anu ditetepkeun ku The Indian Face atanapi ku pihak katilu di Toko.

9. Protéksi DATA

9.1 sasuai sareng UU 15/99 LOPD, kami ngawartosan yén data pribadi anjeun sareng inpormasi anu sanésna anu disayogikeun ngalangkungan pendaptaran, ogé yén tina transaksi anu dilaksanakeun, bakal kalebet sareng disimpen dina file perawatan, dipiboga ku The Indian Face, salami pembatalanna henteu dipénta. Perawatan ieu bakal dituju pikeun ngembangkeun sareng ngalaksanakeun penjualan, perhatian pribadi produk sareng jasa anu diperyogikeun sareng pamutahiran perhatian, ogé promosi produk sareng jasa sorangan sareng perusahaan perusahaan katilu anu aya hubunganana. The Indian Face.

Kitu ogé, anjeun dilaporkeun yén data anjeun bakal disayogikeun ka perusahaan anu berhubungan pikeun tujuan anu dituduhkeun / The Indian Face Éta bakal ngarawat data-data ieu sareng rahasia anu leres, janten hiji-hijina panampi tunggal sareng ekslusif anu sami, sareng henteu ngajantenkeun tugas atanapi komunikasi ka pihak katilu anu sanés ku anu dituduhkeun ku peraturan anu ayeuna.

Pangguna sacara nyata ngijinkeun rujukan, bahkan ngalangkungan hartos éléktronik, ku The Indian Face sareng ti éntitas anu kasebat, komunikasi komérsial sareng tawaran promosi sareng kontes. □ leres, kuring nampi.

9.2 Pangguna tiasa laksanakeun kapan waé hak aksés, koréksi, oposisi atanapi pembatalan ku ngahubungi The Indian Face, ku email ka ngahubungan @ theindianface.com, ngalampirkeun salinan NIF atanapi dokumen idéntifikasi ngaganti.

9.3. Jawaban anu ditanda sareng * dina bentuk pendaptaran wajib. Non-réspon anjeun bakal nyegah mésér produk anu dipilih tina dilakukeun.

10. TULISAN

10.1 The Indian Face Éta bakal mempermudah ngagunakeun kecap akses pribadi kanggo pangguna anu ngadaptar sapertos dina wéb. Kecap konci ieu bakal dianggo pikeun ngakses jasa anu disayogikeun ngalangkungan Website. Pangguna kedah nyimpen kecap konci dina kaayaan tanggungjawab na anu paling ketat dina karahasiaan anu paling ketat sareng paling mutlak, ku sabab kitu, sabaraha rugi atanapi akibat tina naon waé anu diturunkeun tina pelanggaran atanapi panyingkepan rusiah. Kanggo alesan kaamanan, kecap akses pikeun aksés telematik kana jasa anu nyambung ka Website wéb tiasa dirobih iraha waé ku pangguna. Pangguna satuju ngabéjaan The Indian Face geuwat naon waé anu teu diidinan ku kecap konci anjeun, ogé aksés ku pihak katilu anu henteu sah ka dinya.

11. PANGKAS

11.1 The Indian Face nganggo cookies supados tiasa ningkatkeun jasa, ngagampangkeun navigasi, ngajaga kaamanan, pariksa identitas Pamaké, ngagampangkeun aksés kana kahoyong pribadi sareng ngalacak panggunaan di Toko. Kuki mangrupikeun file anu dipasang dina harddisk komputer atanapi dina mémori browser dina folder anu dipastikeun ku sistem operasi komputer pangguna pikeun ngidentipikasi anjeun.

11.2 Upami Panganggo henteu kersa parantos dipasang cookies dina hard drive, anjeunna kedah ngonfigurasi program browsing Internet na pikeun henteu nampi. Kitu ogé Pamaké bisa ngancurkeun cookies sacara bébas. Dina acara anu Pamaké mutuskeun mareuman cookies, kualitas sareng kacepetan jasa tiasa ngirangan sareng, sanajan anjeunna bakal leungit aksés ka sababaraha layanan anu ditawarkeun di Toko.

12. UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG DAN JURISDICTION

Kaayaan umum ieu diatur ku hukum Spanyol. Sakur kontroversial anu timbul tina interpretasi atanapi palaksanaan anu tiasa timbul hubunganana ka validitas, interpretasi, minuhan atanapi resolusi tina kontrak ieu bakal dikintunkeun ka Jurisdiksi sareng Kompetisi Pengadilan sareng Tribunals Kota Raya Madrid, ngauntungan mana-mana yurisdiksi anu tiasa pakait pikeun Panganggo, lamun ditungtungan panerapan anu aya ngajukeun.