JUALAN

DISKON 50% ON 2nd UNIT

Ngagunakeun Cod: SEGUNDA50 nalika mayar pameseran Anjeun

URANG HIRUP DI KABEBASAN

Kami dilahirkeun pikeun bébas sareng ieu kumaha urang resep hirup. Hirup urang milik urang, lain milik batur. Cinta saloba anjeun bisa, ngarasakeun eta.

100% PENcinta olahraga

Olahraga kanggo urang mangrupikeun wujud ekspresi kabébasan. Olahraga ngajadikeun anjeun ngarasa bébas, Adrenalin ngajadikeun anjeun ngarasa hirup

HUSUS KA AWEWE

Koléksi kacamata khusus anu diciptakeun ku Tim Surf Wanita kami

Seuri yen hirup teh endah!!

Kadangkala kacida lasts, tapi salawasna geulis tur luar biasa. Ngarasakeun petualangan hirup.

Mesek unggal momen hirup anjeun

Ninggalkeun tanda dina anjeun, supados hirup anjeun henteu kapendak. Nikmati, bebaskeun!!

Urang Urang Warga

The Indian Face éta mangrupikeun ungkapan kabébasan anu materialis. Tina cita-cita sareng kahoyong unggul. The Indian Face éta olahraga, alam sareng adrenalin.

The Indian Face lahir langkung ti 15 taun ka pengker sareng parantos tumuh adaptasi sareng tren anyar sareng kabutuhan anu muncul tina atlit, sacara ati-ati sareng kaasih ngarancang produk kalayan kualitas pang luhurna pikeun ngajantenkeun latihan olahraga latihan aman.

Tina merek kami narékahan pikeun ngalayanan konsumen sacara global, nawiskeun sajumlah produk anu ngajamin kaséhatan visual sareng dermal ngalawan épék panonpoé. Dina paralel, urang ngadeukeutan fashion ku ngarancang rupa-rupa model dina unggal rentang produk urang nawiskeun, sahingga sahingga unggal konsumen milih hiji nu pangalusna cocog rasa maranéhanana, salawasna kalawan kualitas-harga pangalusna.

URANG KECAP KA HIRUP:

Hirup pikaresepeun, urang resep sagala anu dipasihkeun ku Ibu Alam sareng masihan unggal dinten dina kahirupan urang. Dunya pinuh ku tempat-tempat endah anu anjeun kedah ngajajah sareng terasrasakeun.

100% PACARAN SUKAN: Olahraga, aksi, petualangan, babaturan ... sadayana ngabantosan anjeun mendakan harmoni sareng diri anjeun sareng ngaraos langkung hirup sareng enerjik.

En The Indian Face Kami gaduh komunitas atlit elit sareng amatir anu beuki luas, petualang sareng roh bébas anu kenal sareng kami sareng filosofi kami, sareng anu ogé percanten pisan kana produk kami sareng raoseun sareng aman nalika aranjeunna nganggo.

En The Indian Faceogé Kami ngadistribusikaeun produk kami ka langkung ti 30 nagara di Éropa, Amérika, Asia sareng Oséania. Hatur nuhun kana fasilitas anu dipasihkeun ku digitalisasi sareng komunikasi anyar, urang ngagaduhan kamampuan pikeun nutupan nagara-nagara anu jauh pisan. Jaringan sosial mangrupikeun salah sahiji cara ngalantarankeun produk urang dikenal di buana sareng budaya anu sanés, sareng kagunaan, kabébasan sareng seueur pilihan anu kami tawarkeun sareng ciri khas merek kami, mangrupikeun panyabab yén konsumén ti penjuru planét. sumping ka The Indian Face pikeun ngalengkepan sareng ngararasakeun produk urang.

#BORNTOBEFREE

Kami roh bébas sareng éta kualitas pangpentingna. Kami cinta sareng kahirupan sareng kami hoyong ngamanpaatkeun unggal detik, saolah-olah éta anu terakhir. Kami kabur tina norma anu ditetepkeun, kami henteu akur sareng urang luncat kana pangalaman anyar.

Kisaran produk kami nawiskeun dina The Indian Face eta pisan variatif, jadi ngawengku rupa-rupa bagéan pasar. Di toko online kami gaduh kacamata, dimana anjeun tiasa mendakan gelas pikeun awéwé sareng lalaki. Di The Indian Face Kami ogé nampung topi, sabab kami nawiskeun topi dina warna sareng bentuk anu béda pikeun awéwé sareng lalaki.

TRUCKER JEUNG CAPS BASEBALL:

Topi, aksésoris trend musim ieu, ogé sayogi ti The Indian Face.

Topi trendi taun ayeuna aya sababaraha rupa sareng bentuk. Kami dikenal mendesain topi bolong kalayan gambar atanapi logo di payun. Jinis topi anu kami nawiskeun mimitian ti topi khusus dugi ka topi olahraga. Sadayana dipidangkeun dina sababaraha warna, ngajaga, enya, salawasna satia ka panaratas pasar; nepi ka topi baseball disebut ogé topi baseball.

Topi baseball lahir salaku hasil tina anggota tim baseball mutuskeun pikeun ngasupkeun aksésoris tambahan kana papakéanana: topi wol. Ieu lumangsung dina pertengahan abad ka-XNUMX, nalika topi baseball janten aksésoris modél anyar. Mangtaun-taun, parobihan parantos dilarapkeun kana lawon sareng bentuk topi ieu, tetep ngajaga popularitasna tetep, aranjeunna parantos dugi ka jaman ayeuna urang, parantos The Indian Face.

Topi olahraga ngagambarkeun olahraga anu béda anu urang anggap dirina resep pisan, sareng kami ngarepkeun yén konsumén poténsial kami ogé.

Di sisi anu sanésna, dina pakét koléksi kami anjeun ogé tiasa mendakan tutup treuk. Topi olahraga urang tiasa disaluyukeun, kumargi masing-masing konsumén tiasa milih antara sadaya olahraga anu aranjeunna laksanakeun sareng warna latar anu aranjeunna hoyong pake dina cap pribadi na.

Kami gaduh karesep khusus pikeun cap treuk kusabab sajarah anu aya sareng éta. Aksésori ieu lahir salaku motif pariwara dina taun 60an, sareng treuker ti perusahaan daging sareng tegalan mimiti nganggo topi promosi merekna. Tren nganggo topi khusus, kalayan logo di payun, ngalangkungan garis iklan sareng bisnis, sareng mimiti dianggo salaku aksésoris modél. Ledakan dina cap trucker henteu acan lami ti mimiti abad XNUMX sareng tetep aksésori pantun anu teu aya tungtungna.

kacamata:

Kami bersaing sareng mérek kacamata hideung terkenal di pasar Spanyol, kami gaduh kacamata hideung modéren anu nuturkeun tren unggal musim. Kami adaptasi sareng selera ayeuna, sahingga gaduh kacamata hideung dina bentuk buleud atanapi pasagi, ogé modél anu langkung klasik sareng teu aya waktos. Naon waktos taun di The Indian Face Kami jaga yén anjeun mendakan kacamata modis nalika anjeun aksés kana halaman wéb.

Tina perusahaan kami ogé nawiskeun kacamata hideung polardiangkat, yén aranjeunna bawa anjeun. kalancaran visual sareng okular langkung ageung. Hurung The Indian Face Kami nawiskeun produk optik anu hébat sabab kami parantos nyumbangkeun dédikasi sareng usaha urang salami mangtaun-taun pikeun ngahasilkeun kacamata hideung dina jangkauan saha waé sareng mastikeun kasatiaan sareng kapercayaan konsumén urang.

Sacara umum, di The Indian Face Kami nyobian mendesain produk unisex, anu cocog sareng awéwé boh lalaki. Tapi, leres aya modél anu tiasa langkung disaluyukeun sareng kacamata awéwé, kusabab éta langkung bentukna manjang, tina "cate ye", atanapi modél anu bulatna sareng ukuranana henteu ageung teuing. Pikeun bagian na, aya ogé modél sanés anu tiasa dianggo salaku kacamata hideung lalaki, kalayan bentuk anu langkung ageung, pasagi sareng langkung warna sober.

Jaman parantos robih sareng raos parantos robih. Kiwari teu aya deui kacamata awéwé khusus pikeun awéwé, sareng dina cara anu sami, urang tiasa ningali kacamata hideung anu disangka pikeun lalaki dina panon awéwé. Rupa-rupa modél, karesep sareng gaya ngamungkinkeun kami nawiskeun sadaya produk pikeun saha waé anu hoyong nganggo éta, sareng urang ngadorong lalaki sareng awéwé pikeun kaluar tina zona kanyamanan sareng nganggo kacamata anu dipikahoyong, henteu paduli stereotip, anu tepatna pikeun disisihkeun.